Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
331
20.4.12 11:54

Holky chtěla jsem se zeptat, jak dlouho Vám od podání žádosti na pojišťovnu u VZP trvalo, než Vám přišel zvací dopis z lázní? Ptám se pro kámošku. Sice ji říkali, že si může zavolat a objednat pobyt, ale stejně je nervozní…že …Na pojišťovně byla minulý čtvrtek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
meg112
20.4.12 11:59

ja jsme mela pobyt rezervovany jeste nez jsem to nesla na pojistovnu.. volala jsem si do lazni abych se zeptala co a jak no a tam byla takova akcni pani ktera me hned nabidla termin a hotel a ze to muzem zarezervovat a kdyby me to pripadne pojistovna neschvalila tak se to stornuje… zajimala se jakou mam pojistovnu a kdyz jsem rekla ze ZPMV tak ze ta to pry schvaluje tak ze nebude problem… a taky ze nebyl :-)

• Citovat
  • Upravit
14396
20.4.12 12:15

Taky jsem měla objednáno dříve, než jsem šla na pojišťovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
20.4.12 12:49

Ivomal, já už to tu psala - zvací dopis nepřišel nikdy a informace, že mi lázně schválili, týden po návratu z nich :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
20.4.12 14:34
@ugluk píše:
Ivomal, já už to tu psala - zvací dopis nepřišel nikdy a informace, že mi lázně schválili, týden po návratu z nich :)

Já vím že si to už zmiňovala, ale člověk je tvor zapomínací:-D

Takže navrhujete zavolat po 14 dnech do lázní, nebo na pojišťovnu, zda se to pohlo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
meg112
20.4.12 14:40

klidne bych do lazni zavolala hned… stejne termin driv jak za mesic nedostane, takze do te doby ma pojistovna dost casu to vyridit .-)

• Citovat
  • Upravit
68941
20.4.12 14:45

@Ivomal taky je můžeš poprosit, ať to pošlou emailem, to jsem měla já, jen vytiskla a s tím přišla pak na recepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
20.4.12 15:15

Tak genetiku nemám… Nejbližší termín je 30.04. a pak za cca. 4 týdny výsledky. Tzn., že pokud bych chtěla jet 13.6. do lázní, tak by pojišťovna měla na schválení jen cca. 10 dní ..... Asi se můžu s lázněma rozloučit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
20.4.12 15:25
@Monty 1 píše:
Tak genetiku nemám… Nejbližší termín je 30.04. a pak za cca. 4 týdny výsledky. Tzn., že pokud bych chtěla jet 13.6. do lázní, tak by pojišťovna měla na schválení jen cca. 10 dní ..... Asi se můžu s lázněma rozloučit :-(

Tak zkus zavolat na pojišťovnu a poptat se. Určitě to nebude tak tragický, konkrétně gynekologické indikace by se myslím až tak moc měnit neměly, navíc když by ti to schválili v červnu, tak pojedeš podle starého… za zkoušku nic nedáš ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
20.4.12 15:37

Mluvila jsem přímo s revizním lékařem a ten bezpodmínečně trvá na genetice. Chjo :-) už jsem to nahlásila i v práci..... Tzn. že s tím můžu počítat tak na podzim, protože v létě nemůžu z práce vypadnout ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
20.4.12 20:23

Ahoj holky, já jsem ve fázi vyřizování..od gynekoložky mám doporučení, diagnóza N97, snažíme se 2,5 roku, laparka na průchodnost vejcovodů v pořádku, spermiogram taky, primární neplodnost..i když byla dr ze začátku nepříjemná, že na neplodnost se už dávno do lázní nejezdí a že mi to nijak nepomůže, a že si to budu muset hradit sama, že lepší pro mě bude jet k moři a když mi to napíše, tak jedině Klimkovice..a když jsem tam byla podruhé, radila mi jak postupovat při vyřizování, a zeptala se mě, kam to chci napsat..nechápu…tak jsem zvědavá jak to dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.12 20:27
@Silvuša píše:
Ahoj holky, já jsem ve fázi vyřizování..od gynekoložky mám doporučení, diagnóza N97, snažíme se 2,5 roku, laparka na průchodnost vejcovodů v pořádku, spermiogram taky, primární neplodnost..i když byla dr ze začátku nepříjemná, že na neplodnost se už dávno do lázní nejezdí a že mi to nijak nepomůže, a že si to budu muset hradit sama, že lepší pro mě bude jet k moři a když mi to napíše, tak jedině Klimkovice..a když jsem tam byla podruhé, radila mi jak postupovat při vyřizování, a zeptala se mě, kam to chci napsat..nechápu…tak jsem zvědavá jak to dopadne!

ahoj.jestli můžu radit,tak…klimkovice nebrat :nevim: byla jsem v obou,i teda ve frantovkách a nedá se to srovnat.hodně štěstí

• Citovat
  • Upravit
21
20.4.12 20:43

už mám napsány Františkovy, spíš jde o to jestli to klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.12 20:58
@Silvuša píše:
už mám napsány Františkovy, spíš jde o to jestli to klapne.

klapne,si piš :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
cave
21.4.12 11:40

Prosím o radu. jsem po těžké operaci a mám napsány F. lázně. jsem sama se synem 6 let a původně jsem myslela že bych jela s ním, ale teď začínám váhat- je to vůbec možné, brát ho na procedury, nebo si to užít? taky jsem nenašla žádný dětský koutek na hlídání, jak jsem původně zamýšlela..
Prosím o názor někoho kdo tam byl nebo je a předem díky. C.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex