Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky chtěla jsem se zeptat, jak dlouho Vám od podání žádosti na pojišťovnu u VZP trvalo, než Vám přišel zvací dopis z lázní? Ptám se pro kámošku. Sice ji říkali, že si může zavolat a objednat pobyt, ale stejně je nervozní…že …Na pojišťovně byla minulý čtvrtek…
ja jsme mela pobyt rezervovany jeste nez jsem to nesla na pojistovnu.. volala jsem si do lazni abych se zeptala co a jak no a tam byla takova akcni pani ktera me hned nabidla termin a hotel a ze to muzem zarezervovat a kdyby me to pripadne pojistovna neschvalila tak se to stornuje… zajimala se jakou mam pojistovnu a kdyz jsem rekla ze ZPMV tak ze ta to pry schvaluje tak ze nebude problem… a taky ze nebyl ![]()
Ivomal, já už to tu psala - zvací dopis nepřišel nikdy a informace, že mi lázně schválili, týden po návratu z nich ![]()
@ugluk píše:
Ivomal, já už to tu psala - zvací dopis nepřišel nikdy a informace, že mi lázně schválili, týden po návratu z nich
Já vím že si to už zmiňovala, ale člověk je tvor zapomínací:-D
Takže navrhujete zavolat po 14 dnech do lázní, nebo na pojišťovnu, zda se to pohlo:-)
klidne bych do lazni zavolala hned… stejne termin driv jak za mesic nedostane, takze do te doby ma pojistovna dost casu to vyridit .-)
@Ivomal taky je můžeš poprosit, ať to pošlou emailem, to jsem měla já, jen vytiskla a s tím přišla pak na recepci.
Tak genetiku nemám… Nejbližší termín je 30.04. a pak za cca. 4 týdny výsledky. Tzn., že pokud bych chtěla jet 13.6. do lázní, tak by pojišťovna měla na schválení jen cca. 10 dní ..... Asi se můžu s lázněma rozloučit ![]()
@Monty 1 píše:
Tak genetiku nemám… Nejbližší termín je 30.04. a pak za cca. 4 týdny výsledky. Tzn., že pokud bych chtěla jet 13.6. do lázní, tak by pojišťovna měla na schválení jen cca. 10 dní ..... Asi se můžu s lázněma rozloučit
Tak zkus zavolat na pojišťovnu a poptat se. Určitě to nebude tak tragický, konkrétně gynekologické indikace by se myslím až tak moc měnit neměly, navíc když by ti to schválili v červnu, tak pojedeš podle starého… za zkoušku nic nedáš ![]()
Mluvila jsem přímo s revizním lékařem a ten bezpodmínečně trvá na genetice. Chjo
už jsem to nahlásila i v práci..... Tzn. že s tím můžu počítat tak na podzim, protože v létě nemůžu z práce vypadnout ani náhodou.
Ahoj holky, já jsem ve fázi vyřizování..od gynekoložky mám doporučení, diagnóza N97, snažíme se 2,5 roku, laparka na průchodnost vejcovodů v pořádku, spermiogram taky, primární neplodnost..i když byla dr ze začátku nepříjemná, že na neplodnost se už dávno do lázní nejezdí a že mi to nijak nepomůže, a že si to budu muset hradit sama, že lepší pro mě bude jet k moři a když mi to napíše, tak jedině Klimkovice..a když jsem tam byla podruhé, radila mi jak postupovat při vyřizování, a zeptala se mě, kam to chci napsat..nechápu…tak jsem zvědavá jak to dopadne!
@Silvuša píše:
Ahoj holky, já jsem ve fázi vyřizování..od gynekoložky mám doporučení, diagnóza N97, snažíme se 2,5 roku, laparka na průchodnost vejcovodů v pořádku, spermiogram taky, primární neplodnost..i když byla dr ze začátku nepříjemná, že na neplodnost se už dávno do lázní nejezdí a že mi to nijak nepomůže, a že si to budu muset hradit sama, že lepší pro mě bude jet k moři a když mi to napíše, tak jedině Klimkovice..a když jsem tam byla podruhé, radila mi jak postupovat při vyřizování, a zeptala se mě, kam to chci napsat..nechápu…tak jsem zvědavá jak to dopadne!
ahoj.jestli můžu radit,tak…klimkovice nebrat
byla jsem v obou,i teda ve frantovkách a nedá se to srovnat.hodně štěstí
@Silvuša píše:
už mám napsány Františkovy, spíš jde o to jestli to klapne.
klapne,si piš
![]()
Prosím o radu. jsem po těžké operaci a mám napsány F. lázně. jsem sama se synem 6 let a původně jsem myslela že bych jela s ním, ale teď začínám váhat- je to vůbec možné, brát ho na procedury, nebo si to užít? taky jsem nenašla žádný dětský koutek na hlídání, jak jsem původně zamýšlela..
Prosím o názor někoho kdo tam byl nebo je a předem díky. C.