Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.4.12 20:43
@synamin píše:
ahoj anonym třeba se tam někde potkáme :) já jedu zítra :)

tobě taky,krásný pobyt.. :mavam: jak já bych jela znovu,nechceš mě vzít do báglu :lol: :lol: užij si to a hlavně,at pomůžou!!!!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonym jiný
17.4.12 01:17

Odpověď pro Janu Martinkovou

Mám to přes pojištovnu na 28 dní, s možnosti lékaře na další
prodloužení o týden- prostě podle tabulek indikace.V předvolání
do lázní mi to už sečetli na 3 220,– Kč. A jako naschvál je Pendolino
v sobotu plný prej je nějaká demonstrace v Praze…a opravdu jedu přes
celou republiku

• Citovat
  • Upravit
2331
17.4.12 11:27

Anonym jiný, děkuji za odpověď - okdkud jste? Kdyžtak mi napište SZ a můžeme si vyměňovat zkušenosti ohledně pobytů v lázních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym jiný
17.4.12 13:45

Pro Janu Martinkovou

Tak až vyjedu a budu tam tak napíši.Koukl jsem na ifo a vidím že jste z Havířova. Tak tam asik nastoupím na vlak, ale jsem od Hav. 10 km :p … to je ale náhoda, jasně že i tady napíši jak to tam probíhalo

• Citovat
  • Upravit
2331
17.4.12 13:47

dobře budu se těšit na informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
17.4.12 14:27

ahoj tak už zdravím z František. Zatím se rozkoukávám a když manža odjížděl tak mi ukápla i slza :)
Jinak ubytování je takový dost starý na depandanci Adleru- Tři růže. je to malej kutloch s wc a sprchou ale co jsem naštvaná slíbili mi wifi připojení a když jsem se ptala na recepci tak to najednou nejde tak to mě mrzí dost jsem s tím počítala..... U stolu mám dva chlapy co by mi mohli dělat tatínky :) Jinak nikoho neznám. Za chvilku se půjdu projít a zítra jdu k dokymu nějaky Kozma nebo Komza, nebo tak nějak :) tak uvidím jakej bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
17.4.12 16:17

Tak to jsem zvědavá, já na něj pěla jen a jen chválu, ale pár holek tu na něj dost nadávalo, tak pak poreferuj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.12 16:36

sinamim

kozma je dobrej,srovnal mi i dělohu do správného postavení.měj se tam ok.

• Citovat
  • Upravit
874
17.4.12 18:07

Kozma je dobrej, akorát hrozně ukecanej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
17.4.12 18:46

Mně to právě moc vyhovovalo, konečně se se mnou nějakej doktor bavil „na úrovni“, byla jsem tam klidně 45 minut :roll: Probrala jsem s ním vše, co mě zajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.12 19:37
@ugluk píše:
Mně to právě moc vyhovovalo, konečně se se mnou nějakej doktor bavil „na úrovni“, byla jsem tam klidně 45 minut :roll: Probrala jsem s ním vše, co mě zajímalo.

přesně tak :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4107
17.4.12 20:41
@synamin píše:
ahoj tak už zdravím z František. Zatím se rozkoukávám a když manža odjížděl tak mi ukápla i slza :)
Jinak ubytování je takový dost starý na depandanci Adleru- Tři růže. je to malej kutloch s wc a sprchou ale co jsem naštvaná slíbili mi wifi připojení a když jsem se ptala na recepci tak to najednou nejde tak to mě mrzí dost jsem s tím počítala..... U stolu mám dva chlapy co by mi mohli dělat tatínky :) Jinak nikoho neznám. Za chvilku se půjdu projít a zítra jdu k dokymu nějaky Kozma nebo Komza, nebo tak nějak :) tak uvidím jakej bude…

Wifi je na společenské místnosti. Tam se všichni druží, nakonec nás to tam bavilo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
18.4.12 09:57

Ahoj Synamin, Kozmu jsem měla i já..Já bych ho shrnula neutrálně - z mého pohledu žádný zázrak, ale ani žádná hrůza..Ale je fakt, že je docela ochotný..Co mě překvapilo je to, že tam nemá vůbec ultrazvuk..Užívej lázně, jarního počasí..hned bych jela znova…

@synamin píše:
Jinak ubytování je takový dost starý na depandanci Adleru- Tři růže. je to malej kutloch s wc a sprchou ale co jsem naštvaná slíbili mi wifi připojení a když jsem se ptala na recepci tak to najednou nejde tak to mě mrzí dost jsem s tím počítala..... U stolu mám dva chlapy co by mi mohli dělat tatínky :) Jinak nikoho neznám. Za chvilku se půjdu projít a zítra jdu k dokymu nějaky Kozma nebo Komza, nebo tak nějak :) tak uvidím jakej bude…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
18.4.12 09:59

Ahoj Synamin, Kozmu jsem měla i já..Já bych ho shrnula neutrálně - z mého pohledu žádný zázrak, ale ani žádná hrůza..Ale je fakt, že je docela ochotný..Co mě překvapilo je to, že tam nemá vůbec ultrazvuk..Užívej lázně, jarního počasí..hned bych jela znova…

@synamin píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
18.4.12 14:17

Taky jsem měla Kozmu, mě vyhovoval, akorát se tam občas zakecal s nějakou pacientkou 45 minut (něco jako Ugluk :) ) a my jsme tam pak čekaly jako blbci. Kdyby se ti to náhodou stalo, že máš proceduru a k tomu prohlídku u něj, tak fič na proceduru, ty mají přednost. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí