Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mám to přes pojištovnu na 28 dní, s možnosti lékaře na další
prodloužení o týden- prostě podle tabulek indikace.V předvolání
do lázní mi to už sečetli na 3 220,– Kč. A jako naschvál je Pendolino
v sobotu plný prej je nějaká demonstrace v Praze…a opravdu jedu přes
celou republiku
Anonym jiný, děkuji za odpověď - okdkud jste? Kdyžtak mi napište SZ a můžeme si vyměňovat zkušenosti ohledně pobytů v lázních.
Tak až vyjedu a budu tam tak napíši.Koukl jsem na ifo a vidím že jste z Havířova. Tak tam asik nastoupím na vlak, ale jsem od Hav. 10 km :p … to je ale náhoda, jasně že i tady napíši jak to tam probíhalo
ahoj tak už zdravím z František. Zatím se rozkoukávám a když manža odjížděl tak mi ukápla i slza ![]()
Jinak ubytování je takový dost starý na depandanci Adleru- Tři růže. je to malej kutloch s wc a sprchou ale co jsem naštvaná slíbili mi wifi připojení a když jsem se ptala na recepci tak to najednou nejde tak to mě mrzí dost jsem s tím počítala..... U stolu mám dva chlapy co by mi mohli dělat tatínky
Jinak nikoho neznám. Za chvilku se půjdu projít a zítra jdu k dokymu nějaky Kozma nebo Komza, nebo tak nějak
tak uvidím jakej bude…
Tak to jsem zvědavá, já na něj pěla jen a jen chválu, ale pár holek tu na něj dost nadávalo, tak pak poreferuj ![]()
kozma je dobrej,srovnal mi i dělohu do správného postavení.měj se tam ok.
Mně to právě moc vyhovovalo, konečně se se mnou nějakej doktor bavil „na úrovni“, byla jsem tam klidně 45 minut
Probrala jsem s ním vše, co mě zajímalo.
@ugluk píše:
Mně to právě moc vyhovovalo, konečně se se mnou nějakej doktor bavil „na úrovni“, byla jsem tam klidně 45 minutProbrala jsem s ním vše, co mě zajímalo.
přesně tak
![]()
@synamin píše:
ahoj tak už zdravím z František. Zatím se rozkoukávám a když manža odjížděl tak mi ukápla i slza
Jinak ubytování je takový dost starý na depandanci Adleru- Tři růže. je to malej kutloch s wc a sprchou ale co jsem naštvaná slíbili mi wifi připojení a když jsem se ptala na recepci tak to najednou nejde tak to mě mrzí dost jsem s tím počítala..... U stolu mám dva chlapy co by mi mohli dělat tatínkyJinak nikoho neznám. Za chvilku se půjdu projít a zítra jdu k dokymu nějaky Kozma nebo Komza, nebo tak nějak
tak uvidím jakej bude…
Wifi je na společenské místnosti. Tam se všichni druží, nakonec nás to tam bavilo ![]()
Ahoj Synamin, Kozmu jsem měla i já..Já bych ho shrnula neutrálně - z mého pohledu žádný zázrak, ale ani žádná hrůza..Ale je fakt, že je docela ochotný..Co mě překvapilo je to, že tam nemá vůbec ultrazvuk..Užívej lázně, jarního počasí..hned bych jela znova…
@synamin píše:
ahoj tak už zdravím z František. Zatím se rozkoukávám a když manža odjížděl tak mi ukápla i slza
Jinak ubytování je takový dost starý na depandanci Adleru- Tři růže. je to malej kutloch s wc a sprchou ale co jsem naštvaná slíbili mi wifi připojení a když jsem se ptala na recepci tak to najednou nejde tak to mě mrzí dost jsem s tím počítala..... U stolu mám dva chlapy co by mi mohli dělat tatínkyJinak nikoho neznám. Za chvilku se půjdu projít a zítra jdu k dokymu nějaky Kozma nebo Komza, nebo tak nějak
tak uvidím jakej bude…
Ahoj Synamin, Kozmu jsem měla i já..Já bych ho shrnula neutrálně - z mého pohledu žádný zázrak, ale ani žádná hrůza..Ale je fakt, že je docela ochotný..Co mě překvapilo je to, že tam nemá vůbec ultrazvuk..Užívej lázně, jarního počasí..hned bych jela znova…
@synamin píše:
tak uvidím jakej bude…
Taky jsem měla Kozmu, mě vyhovoval, akorát se tam občas zakecal s nějakou pacientkou 45 minut (něco jako Ugluk
) a my jsme tam pak čekaly jako blbci. Kdyby se ti to náhodou stalo, že máš proceduru a k tomu prohlídku u něj, tak fič na proceduru, ty mají přednost. ![]()
tobě taky,krásný pobyt..
jak já bych jela znovu,nechceš mě vzít do báglu
užij si to a hlavně,at pomůžou!!!!!!