Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2672
14.6.11 09:51

TAM MUSIS bydlet jako v hotelu?nebo tam nejsou přímo jako v laznich pokoje?nerozumim tomu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68929
14.6.11 10:04

Koukni na můj odkaz výš, tam jsou doplatky k jednotlivým hotelům. Ta částka obsahuje „pobyt v nemocnici“ (to už je teď 100 denně), lázeňský poplatek městu a doplatek za ubytování, popřípadě jídlo - na gynekologické pobyty koukej na 4 týdny, na kratší dobu tě nepustí. Jinak vše ostatní hradí pojišťovna, takže úplně čistě teoreticky bys tam nemusela nechat ani korunu navíc - plná penze i bydlení je tím pokryto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68929
14.6.11 10:07

Oficiálně se to jmenuje lázeňské domy, prakticky jsou to hotely. S těmito zařízeními má pojišťovna smlouvu a tam ti proplatí ubytování. Existují i jiné lázeňské domy, ale těch smluvních je omezené množství, prakticky si nemůžeš vybírat úplně ze všeho ubytování, co se ve FL nachází. Lázeňský dům kromě ubytování a stravy má i svého lékaře, ke kterému budeš docházet, a některé z procedur se odehrávají přímo tam, na jiné docházíš do jiných lázeňských budov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
14.6.11 10:11

Ahoj taky to tu sleduji a moc nechápu ty doplatky to si jako sama vyberu ten hotel já myslela že mě něco přidělej samy :think: a co jsem koukala jestli tomu rozumím tak za ty 4 týdny je asi doplatek kol 4000 kč ? Záleží na hotelu ? Chápu to správně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68929
14.6.11 10:19

Emma, jo, doplatek se liší od hotelu. Pokud si sama nevybereš, někam tě přidělí, obvykle Adler nebo Belveder nebo jejich dependence, protože se specializují na gynekologii. A standardně přidělují na dvojlůžák. Pokud máš konkrétní představu, tak tam můžeš cinknout do vybraného hotelu, jestli mají ve správném termínu volno, zarezervovat si to tam a pak cinknout zpět na pojišťovnu, ať zašlou schválenou žádost do příslušného hotelu. Jinak ten doplatek už zahrnuje těch cca 120 Kč denně (střílím od boku) za pobyt v léčebném zařízení + lázeňskou taxu, to máš za těch 28 dní přes 3000 jenom za tohle a to se bohužel platit musí. Pokud už bys nechtěla doplácet nic víc, patrně bys byla na zcela obyčejném pokoji, což může být docela loterie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
14.6.11 10:22

Děkuji moc za vysvětlení :kytka: já jsem na takové věci natvrdlá .ted jdu do car tak uvidím zda mě to doporučí a když tak pak si zažádám, proto scháním info .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
14.6.11 10:44

a v těch klimkovicích to asi bude jen doplatek tech ted uz 100kč za den a nejakych 10na lazenskou peči nebo co ..?tam asi jine placene ubytovani nebude nebo ano..??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68929
14.6.11 10:52

Těch 100 na den a lázeňský poplatek určitě, doplatek na ubytování netuším, cinkla bych jim tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
14.6.11 10:55

asi cinknu nebo 5000se mi moc nechce davat počítala jsem méně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68929
14.6.11 11:16

No tak dáš 3. Já na to koukala tak, že někam na měsíc vypadnu, postarají se tam o mě od rána do večera, budu bydlet v pěkném pokoji, jídlo mi naservírují až pod nos, no přišlo mi to skoro zadarmo, doma bych utratila víc :-) Ale naprosto chápu, že pro někoho je ten rozdíl dost veliký, zkus ty Klimkovice, to je přímo jeden komplex bez všech těch opičáren kolem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
14.6.11 11:26

NO ALE JA nenašla 3tisice ve františkových ja se v tom nevyznam .. :nevim: nevim co je dvoulužak a tak:( na 4tydny v klimkovicich to vyjde tedy na 2800kč. se vším..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68929
14.6.11 11:28

Tak jsem to myslela, že ty 3 bys dala v Klimkovicích. On je tam i nižší ten poplatek městu, protože FL jsou podstatně větší. 1/1 je jednolůžák, 1/2 dvojlůžák. Jinak teda stopro by se dalo jet do FL i za ten minimální doplatek, ale jak jsem psala, je to sázka do loterie, co jsem mluvila s paní z Lužnice, tak říkala - kdybych to byla věděla, do čeho nás nacpou, tak si radši ty 2000 připlatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
14.6.11 11:32

aha no ja bydlim v praze ale rodinu mam na morave tak by ti klimkovice asi byli lepsi mohli by za mnou rodiče na navstevu aspon…:)a byla tam kamaradk aze je to tam fajn.kdyz si vzpomenu na nemocenskou co mi prijde radeji asi ty klimkovice..kazdopadne dekuji za kazde info:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
14.6.11 13:19

ugluk prosím tě ještě jedna věc. Kdy si mám zavolat do těch FL ohledně vybraného domu? Žádost mám podanou, teď budu 14 dnů čekat. A ještě k těm doplatkům co přesně znamená SWC I., SWC I.A apod.? nikde jsem to nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68929
14.6.11 13:22

Když na to najedeš myší, tak se ti zobrazí okénko - SWC je pokoj s koupelnou, I. je 1. kategorie, I.A je o něco vyšší (v Isisu to např. byly pokoje se stejným vybavením, ale navíc s balkónem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí