Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13142
2.8.11 15:24

Kdy že budete ve Frantovkách? Přijede Vás zkontrolovat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
3.8.11 09:13
monika999 píše:
Ahoj Silvi, tak jak jsi dnes pořídila u Dr. Pokud se nepletu, tak sis dnes měla jít pro žádost o lázně :-) Já už ji mám připravenou a zítra hned v 7,30 si pro ni jdu..jupíííí :dance:

Ahojky Moni,

včera jsem si byla pro doporučení u dr. - snad vše sepsal tak, jak má…je tam vše od operace 1998 až po současnost :mrgreen: včetně toho, co se plánuje dál a u spg napsal jen normoseprmiogram…nebo tak něco…neměla jsem čas to číst, je když jsme to dávali dohromady..tak co jsem pochytila. Rovnou mě i vyšetřoval a dělal UZ (ten můj zbylej vaječník už není ani vidět…nemohl ho najít kvůli tomu, jak mám zvětšenou a kulovitou dělohu :-( ) tak vůbec nevím, jak to vadí nebo nevadí :zed:

Měla jsem pak ještě asi hodinku čas po dr…tak jsem se vydala k praktické, abych se přesvědčila, že ordinuje…no a ona má dovolenou až do 17. 8. :zed: :zed: napadlo mě tedy zajít na gyndu a naštěstí tam byli…řekla jsem sestřičce, že bych tu žádost potřebovala vypsat, že praktická neordinuje…tak si sestřička to doporučení se zprávou vzala a že bude na dr. tlačit, aby to vypsal…tak se modlím…ve čtvrtek se tam mám stavit se pozeptat, zda už je to vyplněné…pokud ano, znamenalo by to, že v pátek už to pošlu na VZP :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
3.8.11 09:19

Silvi - no nevím, podle mě tam to razítko obvoďáka být musí :think:
Zavolej si pro jistotu do pojišťovny kam patříš a zeptej se na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
3.8.11 09:32
VeKo píše:
Silvi - no nevím, podle mě tam to razítko obvoďáka být musí :think:
Zavolej si pro jistotu do pojišťovny kam patříš a zeptej se na to.

Pro razítko není problém si dojít…jedna dr. jí zastupuje, ale vyplnit mi to nemá kdo…je pravda, že bych měla jít i na krev, že? no uvidím…na konci srpna už to fakt řešit nebudu a lázně kdyžtak vzdám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
3.8.11 09:37

Silvi - tak pokud ti dá razítko jinej praktik, tak je to v pohodě. Krev ti taky může vzít, to je otázka dvou dní a máš to hotový :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
3.8.11 09:38

Silvi - a ty už máš vyplněnej ten tiskopis „Žádost o lázeňskou péči?“
nebo máš jen vypsanou svou anamnézu co k té žádosti přicvakneš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
3.8.11 09:42
VeKo píše:
Silvi - a ty už máš vyplněnej ten tiskopis „Žádost o lázeňskou péči?“
nebo máš jen vypsanou svou anamnézu co k té žádosti přicvakneš?

Večko právě jen vypsanou anamnézu … proto jsem to nesla na gyndu, že potřebuji vyplnit žádost…obvodní gyn. mi řekl, že když bude problém u praktického, že s tím mám přijít, ale včera jsem s ním neměla možnost mluvit..jen se sestrou…tak fakt nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
3.8.11 10:05

ahoj holky…já už sice po lázních mám,ale neschválili mi je hned napoprvé-chyběl spermiogram.takže znovu do caru na doplnění,doktor dopssal jediné slovo „normospermia“ a za měsíc jsem jela!!jo a razítko od obvodačky bylo taky nutné…přeji všem kladné vyřízení a brzký odjezd :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
3.8.11 10:19

Večko tak jsem zkusila na pobočku napsat…zda to může vyplnit i gynekolog, co vše je potřeba ještě udělat…no uvidím. volat z práce nechci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353
3.8.11 10:25

Silvi tak VZP to má vypsané tady - http://www.vzp.cz/…zenskou-peci
ale myslím, že to bude u všech pojišťoven stejné.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
3.8.11 10:27
ish píše:

Díky Ish to jsem právě teď četla, ale stejně z toho nejsem moc moudrá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353
3.8.11 10:32
Silvi.100 píše:
ish píše:
Díky Ish to jsem právě teď četla, ale stejně z toho nejsem moc moudrá :lol:

No jako píšou tam, že návrh (po doporučení speciality - což máš z toho CAR) podává registrující praktický lékař. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
3.8.11 10:43

no pak jsem v pytli…a ne v lázních

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
3.8.11 11:13

Holky, mi v CAR vypsali rovnou Návrh na lázenskou péči - je to přímo formulář..takže já s tím rovnou zajdu jen na pojištovnu a uvidím co oni na to…
Silvi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
3.8.11 11:18

Moni tak dej pak vědět co a jak…já zítra zaběhnu ke gyndaři a pozeptám se…max. zkusím ještě tu zastupující praktickou lékařku…má ale psáno jen akutní případy..jsem já akutní? :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí