Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dotaz na Dětskou léčebnu v Boskovicíc
Milé maminky, které jste navštívily Dětskou léčebnu v Boskovicích. Velice Vás všechny prosím o rady připomínky a recenze na pobyt v léčebně. Jedeme s dvouletým synem začátkem února letošního roku. Stránky postižené děti byly od 1.1.2013 zrušeny a nikde nemohu nic najít. Prosím poradˇte mi co je dobré si vzít jaká byla strava jaký byl přístup k uživatelům atp.Moc a moc předem děkuji za vaše názory a zkušenosti!!!
S léčebnou v Boskovicích ti sice neporadím. Ale část maminek co příspivala na PD, teď vytvořila skupinu na těchto stránkách www.uztirozumim.cz ,tak se zkus zeptat tam, jistě tam bude někdo kdo už byl v Boskovicích.
Jestli myslíš léčebnu pohybových poruch, tak tam je to super. Byla jsem tam na pobytu několikrát a malá tam chodí i tak do stacionáře. Je tam příjemné domácké prostředí. Sestřičky i rehabky, doktorky… já jsem si nikdy neměla nač stěžovat. Pokud mělo dítě nějakou dietu, nezvyklý režim, nebo něco, tak tam se to dalo vždycky nějak vyřešit, domluvit na čemkoli. A vždycky se nás tam sešla super parta maminek, tak jsme večer poseděli, pokecali… Spokojenost.
Zakladatelko, jestli máte facebook, tak se můžete přihlásit do skupiny. kde jsou některé maminky, které mají s pobytem v léčebně v Boskovicích zkušenosti.
Je to tady:
http://www.facebook.com/…ps/spojmese/