Lázně Jeseníky-dům Mír

2
26.1.14 14:41

Lázně Jeseníky-dům Mír

Dobrý den děvčata,
měla bych dotaz - měla bych jet s dětmi (7,5 let a 4,5 let) do lázní Jeseník a paní z lázní mi předběžně nabízí ubytování na léčebném domě Mír.
chtěla bych poradit, kdo jste tam byli, jestli to bylo jenom ubytování a na procedury a na jídlo jste chodili někam jinam a jak to bylo s běžným provozem - mám jednoho školáka (1. tř.) a holčičku ve školce. Tak jestli můžete poradit, jak jste to zvládali a jestli nemám radši požádat o jiné ubytování.
Díky moc Iveta L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2332
27.1.14 23:21

Na jídlo se pravděpodobně dochází do objektu Bezruč vzdáleného 150 metrů, a na procedury se také dochází do jiných budov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.14 16:54

Dobrý den, loni jsem byla na Wolkru ale letos jedeme v květnu na Mír. Mír je zrekonstruovaný, byla jsem se podívat na pokoj jedné maminky s kterou jsem se tam seznámila. Pokoj je sice menší než na wolkru. Je tam starší nábytek, na wolkru je nový. Ale já si vybrala Mír, protože se mi i tak víc líbil pokoj, třeba má plovoučku, vyhřivanou podlahu v koupelně, botník se zrcadlem, závěsy a povlečení barevné…což z toho wolker nic nemá. A je to bokem, takže když přijede tatínek, tak se nemusí nic hlásit a nikdo si ho nevšimne. Jinak na jídlo se chodí do jubilejní vily, která je propojená s mírem novým tunelem. Takže, když bude chtít jít ven projdeš tunelem a si hned před hl. budouvou Priessnitz. Mě se tam moc líbilo a moc se těším, až tam budem. Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
5.6.14 18:42

Dobrý den, taky jedeme na Mír, předpokládám, že jste tam už byla, mohla by jste mi napsat jak se Vám tam líbilo, co pokoje, procedury, ubytování, sestřičky a tak? Jedeme od 25.6…moc děkuji, Pavla..pokud by jste měla nějaké fotečky, ráda Vás o ně poprosím a poslala bych mail…moc díky, Pavla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
23.3.15 13:10

Dobrý den, prosím Vás řeším teď lázně do Jeseníků a máme na výběr buď v říjnu na LD Maryčka nebo v listopadu LD Mír. Který by jste doporučily? Nikdy jsme ještě v lázních nebyly, pojedeme poprvé. Pojedu se 2 dětmi(2 a 5 let) Trpíme na dýchací nemoci. Prosím o radu, co všechno tam budeme potřebovat, kam se chodí na procedury, jídlo atd. Děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
7.4.16 18:37

Je tu někdo, kdo by přenechal termín do lázní Luhačovice, Jeseníky nebo Kynžvart pro dvě děti a doprovod od dubna do srpna? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
16.6.16 19:18

Je tu někdo, kdo vymění listopadový termín v lázeňském domě Mír za říjnový? Potřebujeme jet v říjnu a už nebylo míto. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.3.17 13:49

Lázně Jeseník s miminkem

Mamče, měla jste některá sebou v priessnitzových lázních miminko? Jak to probíhalo? Hlásily jste, nehlásily…? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
24.1.18 19:39

Jede nekdo do lázní v říjnu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie