Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den děvčata,
měla bych dotaz - měla bych jet s dětmi (7,5 let a 4,5 let) do lázní Jeseník a paní z lázní mi předběžně nabízí ubytování na léčebném domě Mír.
chtěla bych poradit, kdo jste tam byli, jestli to bylo jenom ubytování a na procedury a na jídlo jste chodili někam jinam a jak to bylo s běžným provozem - mám jednoho školáka (1. tř.) a holčičku ve školce. Tak jestli můžete poradit, jak jste to zvládali a jestli nemám radši požádat o jiné ubytování.
Díky moc Iveta L.
Na jídlo se pravděpodobně dochází do objektu Bezruč vzdáleného 150 metrů, a na procedury se také dochází do jiných budov.
Dobrý den, loni jsem byla na Wolkru ale letos jedeme v květnu na Mír. Mír je zrekonstruovaný, byla jsem se podívat na pokoj jedné maminky s kterou jsem se tam seznámila. Pokoj je sice menší než na wolkru. Je tam starší nábytek, na wolkru je nový. Ale já si vybrala Mír, protože se mi i tak víc líbil pokoj, třeba má plovoučku, vyhřivanou podlahu v koupelně, botník se zrcadlem, závěsy a povlečení barevné…což z toho wolker nic nemá. A je to bokem, takže když přijede tatínek, tak se nemusí nic hlásit a nikdo si ho nevšimne. Jinak na jídlo se chodí do jubilejní vily, která je propojená s mírem novým tunelem. Takže, když bude chtít jít ven projdeš tunelem a si hned před hl. budouvou Priessnitz. Mě se tam moc líbilo a moc se těším, až tam budem. Radka
Dobrý den, taky jedeme na Mír, předpokládám, že jste tam už byla, mohla by jste mi napsat jak se Vám tam líbilo, co pokoje, procedury, ubytování, sestřičky a tak? Jedeme od 25.6…moc děkuji, Pavla..pokud by jste měla nějaké fotečky, ráda Vás o ně poprosím a poslala bych mail…moc díky, Pavla ![]()
Dobrý den, prosím Vás řeším teď lázně do Jeseníků a máme na výběr buď v říjnu na LD Maryčka nebo v listopadu LD Mír. Který by jste doporučily? Nikdy jsme ještě v lázních nebyly, pojedeme poprvé. Pojedu se 2 dětmi(2 a 5 let) Trpíme na dýchací nemoci. Prosím o radu, co všechno tam budeme potřebovat, kam se chodí na procedury, jídlo atd. Děkuji za odpovědi ![]()
Je tu někdo, kdo by přenechal termín do lázní Luhačovice, Jeseníky nebo Kynžvart pro dvě děti a doprovod od dubna do srpna? Děkuji
Je tu někdo, kdo vymění listopadový termín v lázeňském domě Mír za říjnový? Potřebujeme jet v říjnu a už nebylo míto. Děkuji
Mamče, měla jste některá sebou v priessnitzových lázních miminko? Jak to probíhalo? Hlásily jste, nehlásily…? Díky