Zkušenost s lékaři

14809
23.1.14 18:36

Zkušenost s lékaři

Ráda bych se s vámi podělila a zároveň si přečetla váš názor na péči lékařů (pro dospělé). Moje zkušenost je taková, že si připadám, jako bych byla téměř všude na obtíž. K lékařům moc nechodím, vlastně čím dál tím míň, protože to asi stejně nemá smysl.
Můj první praktický lékař v dospělém věku mi dělal vstupní prohlídku do zaměstnání. Během pár minut byl hotov a já prošla. Pak jsem u něj byla ještě jednou s bolestí v krku - po tmě se mi podíval do krku a předepsal celkem driják (na to, že antibiotika téměř neberu jsem to nepochopila).
Pak jsem lékaře změnila a tam jsem byla zatím asi třikrát během několika let. Většinou se dozvím, že mám čtyři děti, tak ať se nedivím, že mě to a onohle bolí.
Nikdy mě nikdo neposlal na utz, nezměřil tlak (jen gynekoložka v těhotenství), neudělal laboratoř…
Nemá smysl se asi dále rozepisovat, když srovnám péči dětského lékaře o mé děti, tak je to nesrovnatelné!
Jakou je vaše zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8151
23.1.14 18:39

@eva valoi tak já mám zkušenost takovou, že pokud chceš nějaké vyšetření tak si o něj musíš vyloženě říct, čím více si stěžuješ a čím častěji chodíš otravovat tím větší máš šanci se k něčemu dopracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
23.1.14 18:41

@anickadomnik Ano, jenže mně je to trapné. Já už většinou jdu i s diagnózou, abych moc nezdržovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
23.1.14 18:41

@anickadomnik To ja mam doktorku super, sama mne posila, kdy mam prijit na preventivni prohlidku, po kazde angine mne posila na rozbory, je pecliva, mila. Asi to chce hledat. Ale prisla jsem k ni jako slepej k houslim, puvodni obvodacka zemrela a tahle nastoupila misto ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
23.1.14 18:42

Koukám že je to všude stejný. Moje mudr na vše píše atb. a o tlaku, EKG nebo odběru krve si můžu nechat zdát. Za 8 let jsem tam byla 5× z toho jednou pro papír na ŘP a to mi dala jen razítko a nashle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929

@anickadomnik omlouvam se, reagovala jsem na @eva valoi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408

Moje praktická lékařka je pravým opakem. Všechny odběry si pečlivě hlídá stejně jako očkování nebo rtg plic. Není to ani moje známá, ani příbuzná, ale cítím se u ní opravdu v dobrých rukách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
23.1.14 18:43

@eva valoi a čeho myslíš že chce OL dosáhnout? Samozřejmě je lepší když lidi moc otravovat nechodí aby jim to nebylo blbý a pak když přijdou tak aby přišly rovnou s tím co jim je jelikož je to jednodušší než někoho vyšetřovat ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
23.1.14 18:44

@hanka.br. @Radulaaa tak to máte dobrý, já byla na preventivce po 4 letech a proběhla stylem něo nového? řekla jsem ne a paní doktorka řekla tak zase za dva roky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809

Tak moje sestra, když jsme se o tom spolu bavily, tak si také na svého obvodního nemůže stěžovat. Prý veliký pečlivka. Já mám asi fakt celkem pech. A hlavně mě mrzí ten přístup, ten pocit, že jsem všude na obtíž.(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620

Já teda takový přístup jako popisuješ nezažila… chodím do Mojí ambulance a oni mají hodně proklientský přístup, takže preventivky, rychlotesty, měření tlaku, všemožná vyšetření atd. jsou samozřejmostí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217

Měnila jsem před 14 dny obvoďáka, protože jsem s ním byla nespokojená, bohužel po přestěhování to byl jediný dr. který bral bez tlačenky každého.
Jaká bude nová dr. to teprve zjistím.
Naštěstí moc po doktorech nechodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
23.1.14 18:47

Já si nemůžu stěžovat, tlak měří, nabízí léky, kolikrát ani nemusím do lékárny, a samozřejmě posílá na vyšetření když je potřeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
23.1.14 18:48

Moje doktorka je šílená, pořád mi dělá preventivky a jiný nesmyslnosti :roll: chodím tam tak jednou za 5 let, příští týden jdu na předoperační, tak už mám husinu co všechno mi bude zkoumat :roll: :lol:

@eva valoi koukni po jiném dr, není dobré když se jako pacient cítíš na obtíž :think:

• Citovat
  • Upravit
7765
23.1.14 18:48

Doktoři a mé zkušenosti s nima naprostá katastrofa :roll:.
Při prohlídce kvůli řidičáku jsem jen zaplatila a dostala razítko :roll:.
Když jsem měla zápal plic, tak mi bylo řečeno, že mám jen virozu :roll:.
Jednou ráno, když jsem se probudila a nemohla jsem se hnout (jak kdybych ochrnula), tak přítel zavolal rychlou. Záchranáři ke mě přišli a řekli mi ať vstanu a že jdeme ačkoliv věděli že se nemůžu ani trošku pohnout. Po příjezdu do nemocnice jsem čekala 2 hodiny v čekárně (nikdo tam nebyl a dr. si chodili kouřit a popíjeli kávičku) a když jsem se ozvala dostala jsem seřváno, že neumírám. Nakonec mě dali na kapačky a do dnes mi nikdo nebyl schopnej říct co to bylo :roll:

To je jen část výborných zkušeností s doktorama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty