Lázně Karlovy Vary

1
28.8.12 23:23

Lázně Karlovy Vary

Ahojky maminky,
obracím se Vás s radou a zkušenostmi, jak to probíhá v lázních v Karlových Varech. Synovi byly schváleny lázně s doprovodem.
Zajímalo by mě následující:
Na stránkách jsem našla, že tam mají celoročně školku, děti ji navštěvují, i když mají doprovod? Předpokládám, že na procedury jej doprovázím já… A je tam třeba možnost uvařit si někde kafe nebo čaj, nějaká mini kuchyňka? Jelikož je syn celiak, je v blízkosti nějaký obchod, kde lze zakoupit nějaké bezlepkové jídlo? A pak jsem ještě na stránkách četla, že pořádají pro ěti výlety, můžeme se jich účastnit i my? A o víkendech jsou povoleny návštěvy, můžeme jet na celý den na výlet, za předpokladu, že by oběd udělali formou balíčku?
Moc děkuji komukoliv, kdo odpoví :lol: alespoň na něco :D Jedeme poprvé amáme to doslava přes celou republiku, tak chci být připravená 8) A snad poslední otázka, nemocenskou vám vypisovali v lázních nebo se tomuselo zařídít doma? Je pro mějednodušší napsat tady a doufat, že miněkdo odpoví, než tam volat, což jsem absolvovala kvůli termínu a opravdu moje nervy :oops:
Takže moc děkuji… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1473
25.2.14 13:50

@Klaires1 muzu se zeptat jak dopadly lazne? dcerce bylo v lednu 5 let, jeste cekame sice na potvrzeni diagnozy celiakie, ale z 95% je to jiste. byly nam take nabidnuty lazne karlovy vary? jak to tam probihalo? mohl jit syn do skolky, ikdyz mel doprovod? budu rada za jakekoli info. taky to mame pres celou republiku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.16 23:34

Lázně Karlovy Vary

Ahoj, chci se Vás zeptat, zda jste některá byla v Karlových Varech v lázních?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
30.4.16 23:53

Ano byla, ale jako dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2266
1.5.16 08:46

@Katulína6 ano, byly jsme tam hnedle 2×. Ptej se na co potřebuješ, nebo si najdi na fb skupinu maminek diabetických dětí, většina z nich byla v lázních v KV

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.16 12:00

V jakém obdobi jsi tam byla? Dostala jsem hotel Spa Resort sanssouci-budova Green House. Ráda by jsem nějaké info.od někoho kdo byl na KLP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2266
2.5.16 18:13

No tak my byli jinde, v Mánesu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.16 21:56

Škoda, ale díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.18 17:56

Obnovuji diskuzi. Existují nějaké centrální stránky, kde by se dal zajistit termín pro komplexní lázeňskou léčbu v Karlových Varech pro dospělého? Nebo si musím sama vyhledat všechny hotely, které KLP nabízí, a pak je obepsat?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty