Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky maminky,
obracím se Vás s radou a zkušenostmi, jak to probíhá v lázních v Karlových Varech. Synovi byly schváleny lázně s doprovodem.
Zajímalo by mě následující:
Na stránkách jsem našla, že tam mají celoročně školku, děti ji navštěvují, i když mají doprovod? Předpokládám, že na procedury jej doprovázím já… A je tam třeba možnost uvařit si někde kafe nebo čaj, nějaká mini kuchyňka? Jelikož je syn celiak, je v blízkosti nějaký obchod, kde lze zakoupit nějaké bezlepkové jídlo? A pak jsem ještě na stránkách četla, že pořádají pro ěti výlety, můžeme se jich účastnit i my? A o víkendech jsou povoleny návštěvy, můžeme jet na celý den na výlet, za předpokladu, že by oběd udělali formou balíčku?
Moc děkuji komukoliv, kdo odpoví
alespoň na něco
Jedeme poprvé amáme to doslava přes celou republiku, tak chci být připravená
A snad poslední otázka, nemocenskou vám vypisovali v lázních nebo se tomuselo zařídít doma? Je pro mějednodušší napsat tady a doufat, že miněkdo odpoví, než tam volat, což jsem absolvovala kvůli termínu a opravdu moje nervy ![]()
Takže moc děkuji… ![]()
@Klaires1 muzu se zeptat jak dopadly lazne? dcerce bylo v lednu 5 let, jeste cekame sice na potvrzeni diagnozy celiakie, ale z 95% je to jiste. byly nam take nabidnuty lazne karlovy vary? jak to tam probihalo? mohl jit syn do skolky, ikdyz mel doprovod? budu rada za jakekoli info. taky to mame pres celou republiku..
Ahoj, chci se Vás zeptat, zda jste některá byla v Karlových Varech v lázních?
@Katulína6 ano, byly jsme tam hnedle 2×. Ptej se na co potřebuješ, nebo si najdi na fb skupinu maminek diabetických dětí, většina z nich byla v lázních v KV
V jakém obdobi jsi tam byla? Dostala jsem hotel Spa Resort sanssouci-budova Green House. Ráda by jsem nějaké info.od někoho kdo byl na KLP.
Obnovuji diskuzi. Existují nějaké centrální stránky, kde by se dal zajistit termín pro komplexní lázeňskou léčbu v Karlových Varech pro dospělého? Nebo si musím sama vyhledat všechny hotely, které KLP nabízí, a pak je obepsat?