Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj nechystate se někdo s ditkem do Lázní Kynžvart? Včera mi volali, ze se uvolnil termín na příští středu 8.10. Nevim vůbec co musíme mít sebou protože dopis mi přijde cca v pondělí. Nevíte co vše potřebujeme sebou? Diky
No pokud jedete společně, tak hlavně hodně hadrů na ven
nevím jak teď, ale my si nosili oblečení jednou týdně vyprat do jejich prádelny, na pokoji pokud jste jen 2 nebudete sami, to nebylo nikdy, samostatný pokoj je jen pokud máte 2 děti.
@S.Ivanka píše:
No pokud jedete společně, tak hlavně hodně hadrů na vennevím jak teď, ale my si nosili oblečení jednou týdně vyprat do jejich prádelny, na pokoji pokud jste jen 2 nebudete sami, to nebylo nikdy, samostatný pokoj je jen pokud máte 2 děti.
Takže na pokoji jsou třeba dvě maminky s dětma? To vážně?
My se chystáme do Kynžvartu také, ale až 6.11…to bychom se mohli ještě potkat ![]()
@roniii píše:
My se chystáme do Kynžvartu také, ale až 6.11…to bychom se mohli ještě potkat
Tak to se přesně mineme
My jedeme teď v pátek 10.10. do Trianonu, tak se snad někde uvidíme. Vy budete Na Výsluní?
![]()
Ahoj. V Trianonu jsem byla. Na pokoji jsi vzdy sama. Je tam problem s mistem na obleceni. Male skrinky. Mozna se to ale zlepsilo. Doporucuji ti vzit si sebou: prasek na prani, avivaz, kolicky. V tuto dobu hodne teple obleceni. Je tam vzdy daleko chladneji. Hodil by se nejake haky -vesaky na dvere. Je nejdale odBalnea, ale zase se na procwdury chodi nejpozdeji. Pak se ale dopoledne uz neda nic moc stihnout. Pak si vem urcite s sebou nejakou vetsi plastovou krabicku na jidlo. Oznac si ji a brzy dej s necim do spolecne lednicky.
@zdenik1988 píše:
Takže na pokoji jsou třeba dvě maminky s dětma? To vážně?
to vážně, hlavně právě na Výsluní,
@S.Ivanka píše:
to vážně, hlavně právě na Výsluní,
to mě tedy moc netěší, už takhle budu mít problém se společnými záchody ![]()
Ahoj všem,
potřebovala bych poradit, mám 7m dvojčata, oba astmatici, druhá bronchitida. Po konzultaci s pediatrem bychom mohli jet do ozdravovny, ale maminky mi radily, že lepší jsou lázně, doporučeny mi byly Kynžvart. Jak je to tam zařízené na roční děti? Předpokládám, že bychom jeli hned na jaře (březen-květen), pokud by to pojišťovna schválila a ráda bych věděla, co si mám případně (jakou budovu) zarezervovat, důležité pro mě bude, abych v budově mohla používat golfky, sama je neutáhnu a chodit asi nebudeme, jsme narozeni o 2m dříve a zatím nelezeme, ani nesedíme.
Moc se nevyznám v těch lázeňských domech, jaký je v nich rozdíl. Jsem ochotná si zaplatit i nadstandart, přece jenom s dvojčaty bych ráda soukromí a vybavení po ruce.
Díky moc za Vaše doporučení.
Dobrý den,
kdysi tady někdo posílal seznam o tom, co je dobré si vzít s sebou, jak to v lázních chodí. Jedu s dětmi v březnu do Trianonu, chtěla bych vědět, co a jak. Děkuji moc za jakékoliv dobré tipy, fígle a tak. Děkuji moc. J
@Bedřiška007 píše:
Dobrý den,
kdysi tady někdo posílal seznam o tom, co je dobré si vzít s sebou, jak to v lázních chodí. Jedu s dětmi v březnu do Trianonu, chtěla bych vědět, co a jak. Děkuji moc za jakékoliv dobré tipy, fígle a tak. Děkuji moc. J
Najdete diskuzi detske lazne kynzvart str.45…jsem na tabletu a nejde mi kopirovat
Tady je ten seznam věcí a informace k léčbě:
Akorát teď už se nehradí regulační popplatek 100 Kč:
Děkuji moc, jste moc hodná. Zkopírovala jsem si to, vytisknu, uložím a budu studovat ![]()