Ledňáčci 2014 :)

• Fotoalbum (39)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3162
20.6.13 09:04

Holky, vy už s tím jdete na veřejnost (FB) takhle brzo? Já se teda bojím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
20.6.13 10:34

KORNEL :
a jak ti delal ultraz přes brisko nebo vnitrne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
20.6.13 12:12
@danaa píše:
KORNEL :
a jak ti delal ultraz přes brisko nebo vnitrne??

Vnitrne a nejdriv me i prohmatnul vnitrne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
20.6.13 12:29

Prosim vás, mam takovou otázečku maminky co cekate lednacky :) muzu se chodit koupat do našeho vlasdtniho bazenu co mame na zahrade napusteny naší vodou a mam tam jen tablety co vody ze jo? moje mamka sili ze necham se chodit koupat ale neplavu… nejdete v tehle velkosti 3,05m na 80cm :D
JEN SE POVALU,. CO VY NA TO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
20.6.13 12:38
@danaa píše:
Prosim vás, mam takovou otázečku maminky co cekate lednacky :) muzu se chodit koupat do našeho vlasdtniho bazenu co mame na zahrade napusteny naší vodou a mam tam jen tablety co vody ze jo? moje mamka sili ze necham se chodit koupat ale neplavu… nejdete v tehle velkosti 3,05m na 80cm :D
JEN SE POVALU,. CO VY NA TO?

Ja treba budu chodit pravidelne plavat, je to nejlepsi sport v tehu, vyborny na zada, panev pro miminko.Jsem byvala lektorka manipulace a plavani s detmi a na kurzu pro pripravu na porod atd.jsem toto diskutovali s profesory ze zdravky a ti to jen a jen doporucuji, plava, plavat, plavat, plavat!!!takze se niceho neboj a klidne se zeptej doktora, u nas do nabizi i pri predporod. kurzech!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
20.6.13 12:43

KORNEL:DĚKUJI MOC, maminka moc vyvadi, před dvěma porodila moje mlada švagrova a na ni se nesmelo ani promluvit furt fnukala a kazdej sni jednal jak s malomocnou… ja si to uzivam a moc se jim to nelibi ze se chovam normalne:) :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
20.6.13 12:56
@danaa píše:
KORNEL:DĚKUJI MOC, maminka moc vyvadi, před dvěma porodila moje mlada švagrova a na ni se nesmelo ani promluvit furt fnukala a kazdej sni jednal jak s malomocnou… ja si to uzivam a moc se jim to nelibi ze se chovam normalne:) :potlesk: :potlesk: :potlesk:

To je tedy hloupost, no rodice od manzi taky me chteli rozmazlovat a rozhyckavat a davali na me. pozor kde mohli pri prvnim diteti, ja se nenechala a ted jsou od minula zvykli, rekla jsem ze tehot.neni nemoc a mam klid a navic jsem dospela a svepravna, je fakt ze urcite veci nejsou dobre, nepr. Myti oken atd…a v tom se nechavam rada rozmazlovat :andel: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
26.6.13 16:08

Holky tak skupinka na facebooku je už KONEČNĚ založená :D Najdete ji pod názvem Ledňáčci 2014,tak neváhejte a přidejte se!!! :)https://www.facebook.com/groups/520932194623323/ kdo nemá facebook tak at si ho založí? Na fb je to přehlednější atd :) Mějte se a smějte se!! :) Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
1.7.13 09:14

Ahoj, ráda bych se taky přidala, mám TP 18.1. Jenom se mi teda nechce přesouvat na fb, nenajdou se maminky, kterým to bude více vyhovovat tady? Já totiž ještě nic neoznámila ani našim a jít s tím na fb se mi nechce… To je jak rozhlásit rozhlasem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3162
1.7.13 10:31
@iiiveta píše:
Ahoj, ráda bych se taky přidala, mám TP 18.1. Jenom se mi teda nechce přesouvat na fb, nenajdou se maminky, kterým to bude více vyhovovat tady? Já totiž ještě nic neoznámila ani našim a jít s tím na fb se mi nechce… To je jak rozhlásit rozhlasem :-)

Naprostý souhlas :pankac: Taky mám ještě strach a nechci to zakřiknout :think: Já mám TP 31.1.,ale zatím jen podle MS, možná se to ještě posune :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
1.7.13 13:04

@iiiveta skupinka je uzavřená, ale zatím tak přispívá velice málo lidí :nevim: Takže bych byla taky pro asi zůstat jen zde :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3162
1.7.13 14:44

@sxaxnxdxrxa A uzavřená znamená, že ani NIKDO nevidí, že si členem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
1.7.13 15:13

@Lucienkaaa ano kdo není členem tak toho nikdo cizí nevidí ;) ale nechala bych to taky tady na fb :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
2.7.13 10:12

Paráda, to by bylo fajn, kdyby nás tu pár zůstalo. Myslím, že na fb může být „soukromá“ skupina, ale určitě by se mi v profilu promítlo že jsem se stala členem Ledňáčci 2014 a to už mi nikdo neodpáře :lol: :lol: :lol:
Holky, kdy jste to oznámili širší rodině? Jsem 11tt a zatím to tajím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
2.7.13 11:49

@iiiveta já jsem to řekla rodině v 8tt, ale mají zakázané to rozhlašovat dál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí