Lední brusle pro 3leté dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak muselo mít nějaké vyšmajdané staré kožené. Ty současné plasťáky to nepovolí. Zkus si vzít přskáče a dát v nich kotníky na zem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama je to možné (s těma starýma bruslama), ale já viděla jen břity a ty pokřivené nožky a to mi stačilo. Zatím jsme jiné brusle než kačenky nesháněli, takže o plastových bruslích nevím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych kdyz uz tak asi koupila obyc brusle… Premyslela jsem o nich pro prcka letos, ale si je koupime az na pristi rok a prcek bude rovnou chodit i do brusleni… Ja jako mala taky chodila a bylo to fajn… Prece jen ho tam ty zaklady nauci lip jak ja si myslim…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Januliiik píše:
@Lama Lama je to možné (s těma starýma bruslama), ale já viděla jen břity a ty pokřivené nožky a to mi stačilo. Zatím jsme jiné brusle než kačenky nesháněli, takže o plastových bruslích nevím
To museli byt fakt vysmajdane kozene, jak jsem psala ve svem prispevku, my mame plastove, s utahovanim na snurku, presku a suchac a v tech fakt kotniky na zem nedas
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama píše:
@zoubky ikdyž sama nesnáším ono „vždyť je to jen na chvíli“ (třeba u uživatelek choditek), tak u bruslí mi fakt přijde, že tříeťák za zimu nabruslí tak 5 hodin dohromady.V holinách tráví většinu času víc a nebude to na nohu o moc lepší.
Hele, já sama nevím, jen píši, co mi řekli u dětské doktorky a na ortopedii, dkyž jsme se ptala na bruslení a lyžování dětí kolem 3let
Manžel nebruslí, takže bych musela s malým chodit já, ale v době, kdy jsou hodiny pro veřejnost nemám hlídání miminka, tak to pro letošek stejně padá
Příští rok to zkusit chci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My chodime na zahradu na chalupe na zamrzly bazen. nebo na louzi pred barakem. mimino mam v satku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama Hmm, u nás nemá co zamrznout (maximálně voda v sudu
) Mám šátek i Manducu, ale jne na doma, venku je vytrvalejší spánek v kočárku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S dovolením si to hodím do oblíbených, až budu mít čas, tak i přečtu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše holky mají obě klasické brusle, starší od tří let, mladší od dvou a půl.
- Citovat
- Upravit
Dcera bruslí od čtyř let na klasických kožených bruslích. Osobně bych do plasťáků nešla. A máme i potvrzeno že kožený jsou lepší než plastový.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jedna dcerka bruslí od třech let, druhá od čtyř a mají plastový posuvný značky Fila a jsme spokojený. Proč by kožený měly být lepší než plastový?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nataluska píše:
Tak jedna dcerka bruslí od třech let, druhá od čtyř a mají plastový posuvný značky Fila a jsme spokojený. Proč by kožený měly být lepší než plastový?
Podel mého lépe cítí led, jízdu a pohyb nohy, a nemají sevřenou nohu v plastovém komínu. Proč by jinak krasobruslaři a hokejisti měli vždy kožené klasické brusle?
…jen můj názor. Synovi jsem nakonec koupila klasické hokejistické a jsem moc spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
já tedy jezdím od 8let (Je mi 10) naučila mě to kamarádka a dokonce už jezdím líp jak ona. A když máte šikovné dítě můžete ho naučit jezdit na bruslích až v 6letech, nebo jako já v 8.Když máte dítě kterému se moc do ničeho nechce tak kdyby ho bavilo bruslení, tak ho bude navštěvovat častěji. Taky by ho to nemuselo ze začátku bavit když to neumí tak ho to naučte a bude ho to určitě více bavit.
Takže trochu blíže k tématu když chcete aby se tříleté miminko naučilo jezdit na ledních bruslích tak mu roshodně nikdy nedávejte kačenky..Protože pak by si na to zvyklo a pak kdyby jste to chtěli naučit jezdit na krasobruslařských tak už mu to právě nepůjde a právě ho to nebude bavit.
Tak děkuji za přečtení komentu a doufám že jsem poradila. Beruns
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit