Lední bruslení Praha

zichisek
8.10.12 15:18

Lední bruslení Praha

Chtěla bych vyrazit s malou bruslit. Poradíte někdo zimní stadion s bruslením pro veřejnost? Ideálně aby byla rozdělena část pro nebruslaře nebo děti?
Ideálně okolí Letňan, Praha 9 nebo po trase žlutého metra.JSme z Černého Mostu
Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1505
8.10.12 15:38
@zichisek píše:
Chtěla bych vyrazit s malou bruslit. Poradíte někdo zimní stadion s bruslením pro veřejnost? Ideálně aby byla rozdělena část pro nebruslaře nebo děti?
Ideálně okolí Letňan, Praha 9 nebo po trase žlutého metra.JSme z Černého Mostu
Děkuji :kytka:

V Letňanech na zimáku se bruslí září až červen, rozpis je na stránkách http://icearena.cz/?… Cena - děti do 12 let 40,– a dospělý 80,–. No, zjistíš z těch stránek všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
8.10.12 15:44
@LaBaM píše:
V Letňanech na zimáku se bruslí září až červen, rozpis je na stránkách http://icearena.cz/?… Cena - děti do 12 let 40,– a dospělý 80,–. No, zjistíš z těch stránek všechno.

Děkuji :kytka: A nevíš jestli mají nějak rozdělenou plochu? Chci chodit s 2,5 letou dcerkou a pamatuju se jak u nás bývala plocha v celku a puberťáci se honili do kola a sráželi lidi a děti okolo :roll:

• Citovat
  • Upravit
1505
8.10.12 16:21
@zichisek píše:
Děkuji :kytka: A nevíš jestli mají nějak rozdělenou plochu? Chci chodit s 2,5 letou dcerkou a pamatuju se jak u nás bývala plocha v celku a puberťáci se honili do kola a sráželi lidi a děti okolo :roll:

To nevím, loni jsem se tam chystala a nakonec jsem si vymknula kotník a teď jsem v sedmém měsíci… ale pořád se tam chystám :mrgreen: Bydlím hned vedle, ale nějak mi to ještě za ten rok nevyšlo. Každopádně mi to ten Tvůj dotaz připomněl. Možná, kdybys tam napsala mail, tak Ti poradí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
8.10.12 17:55

Ja jsem byla na hodne stadionech a vzdy je tam takovej provaz ktery oddeluje kde bruslej deti a kde dospeli :palec: jinak my chodime na Nikolajku to je na andelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
26.1.14 16:56

Bruslení s dětmi v Praze

Nevíte někdo, kde v Praze a okolí se dá jít bruslit, aby mě pustili s Davídkem na led bez bruslí v botách? Nevíte jak je to před Arkádama? Většinou jim to vadí a může se na led jen v bruslích, né že bych si nešla zabruslit, ale skoro v osmém měsíci těhotenství by to asi nebylo úplně bezpečné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
26.1.14 17:28

My jsme byli včera bruslit na střeše OC Harfa a já jsem byla s malou na ledě v botách, nikdo to neřešil. Přes víkend je tam ale nátřesk, takže nedoporučuju. Přes týden mají ale vyhrazené hodiny (myslím 13.00 - 14.30) pro děti do 10 let s doprovodem, tak to by mohlo být OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
26.1.14 17:48

Zdravím, mohu se zeptat zda je u kluzišť i půjčovna brusli pro děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
26.1.14 17:52

Většinou to bývá, co jsem tak viděla, ale lepší je si to ověřit na webových stránkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
26.1.14 18:34

@peta h na Ovocným trhu. Kluziště je ideálně velký a je tam i půjčovna bruslí.
Edit. A s klukem nám to jde líp, když mám brusle.

• Citovat
  • Upravit
1172
26.1.14 18:43

@lucenka Díky, no já bych si klidně brusle vzala kdybych nebyla v osmém měsíci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
27.1.14 21:21

Holky jak to vypadá v Harfě v době veřejného bruslení v pozdním odpoledni a podvečer? Je šance si tam zabruslit s malým dítětem? Nestíháme ty vyhrazené hodiny pro děti pod 10 let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
24.2.14 21:00

Zdravím,
oživuji diskuzi :kytka:
Doporučíte mi nějaké zimní kluziště s pujčovnou i dětských bruslí? Nejlépe, kde je oddělený prostor pro učící se :). Chystám se 3,5 letým synem :kytka:
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
24.2.14 21:50

Mam pocit, ze v Sterboholich v Europarku maji vyhrazeny cas jen pro deti a pokud se nepletu, tak je tam instruktor zdarma :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
30.12.14 23:10

Prosím poradíte mi nějaké kluziště poblíž Prahy 10 Kolovraty, Uhříněves nebo i Říčany. A kde půjčují brusle. Nemohu nic najít. OC harfa je poměrně složité na cestu tam. V Europarku nic neinzerujou že by bylo. No když nebude zbytí tak se na tu Harfu nějak doštracháme :D.
Chtěla bych se jít s čerstvým 4leťákem :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková