Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@zichisek píše:
Chtěla bych vyrazit s malou bruslit. Poradíte někdo zimní stadion s bruslením pro veřejnost? Ideálně aby byla rozdělena část pro nebruslaře nebo děti?
Ideálně okolí Letňan, Praha 9 nebo po trase žlutého metra.JSme z Černého Mostu
Děkuji
V Letňanech na zimáku se bruslí září až červen, rozpis je na stránkách http://icearena.cz/?… Cena - děti do 12 let 40,– a dospělý 80,–. No, zjistíš z těch stránek všechno.
@LaBaM píše:
V Letňanech na zimáku se bruslí září až červen, rozpis je na stránkách http://icearena.cz/?… Cena - děti do 12 let 40,– a dospělý 80,–. No, zjistíš z těch stránek všechno.
Děkuji
A nevíš jestli mají nějak rozdělenou plochu? Chci chodit s 2,5 letou dcerkou a pamatuju se jak u nás bývala plocha v celku a puberťáci se honili do kola a sráželi lidi a děti okolo ![]()
@zichisek píše:
DěkujiA nevíš jestli mají nějak rozdělenou plochu? Chci chodit s 2,5 letou dcerkou a pamatuju se jak u nás bývala plocha v celku a puberťáci se honili do kola a sráželi lidi a děti okolo
To nevím, loni jsem se tam chystala a nakonec jsem si vymknula kotník a teď jsem v sedmém měsíci… ale pořád se tam chystám
Bydlím hned vedle, ale nějak mi to ještě za ten rok nevyšlo. Každopádně mi to ten Tvůj dotaz připomněl. Možná, kdybys tam napsala mail, tak Ti poradí ![]()
Ja jsem byla na hodne stadionech a vzdy je tam takovej provaz ktery oddeluje kde bruslej deti a kde dospeli
jinak my chodime na Nikolajku to je na andelu.
Nevíte někdo, kde v Praze a okolí se dá jít bruslit, aby mě pustili s Davídkem na led bez bruslí v botách? Nevíte jak je to před Arkádama? Většinou jim to vadí a může se na led jen v bruslích, né že bych si nešla zabruslit, ale skoro v osmém měsíci těhotenství by to asi nebylo úplně bezpečné ![]()
My jsme byli včera bruslit na střeše OC Harfa a já jsem byla s malou na ledě v botách, nikdo to neřešil. Přes víkend je tam ale nátřesk, takže nedoporučuju. Přes týden mají ale vyhrazené hodiny (myslím 13.00 - 14.30) pro děti do 10 let s doprovodem, tak to by mohlo být OK.
Zdravím, mohu se zeptat zda je u kluzišť i půjčovna brusli pro děti?
Většinou to bývá, co jsem tak viděla, ale lepší je si to ověřit na webových stránkách
@peta h na Ovocným trhu. Kluziště je ideálně velký a je tam i půjčovna bruslí.
Edit. A s klukem nám to jde líp, když mám brusle.
@lucenka Díky, no já bych si klidně brusle vzala kdybych nebyla v osmém měsíci ![]()
Holky jak to vypadá v Harfě v době veřejného bruslení v pozdním odpoledni a podvečer? Je šance si tam zabruslit s malým dítětem? Nestíháme ty vyhrazené hodiny pro děti pod 10 let…
Zdravím,
oživuji diskuzi ![]()
Doporučíte mi nějaké zimní kluziště s pujčovnou i dětských bruslí? Nejlépe, kde je oddělený prostor pro učící se
. Chystám se 3,5 letým synem ![]()
Děkuji
Mam pocit, ze v Sterboholich v Europarku maji vyhrazeny cas jen pro deti a pokud se nepletu, tak je tam instruktor zdarma ![]()
Prosím poradíte mi nějaké kluziště poblíž Prahy 10 Kolovraty, Uhříněves nebo i Říčany. A kde půjčují brusle. Nemohu nic najít. OC harfa je poměrně složité na cestu tam. V Europarku nic neinzerujou že by bylo. No když nebude zbytí tak se na tu Harfu nějak doštracháme
.
Chtěla bych se jít s čerstvým 4leťákem
.
Chtěla bych vyrazit s malou bruslit. Poradíte někdo zimní stadion s bruslením pro veřejnost? Ideálně aby byla rozdělena část pro nebruslaře nebo děti?
Ideálně okolí Letňan, Praha 9 nebo po trase žlutého metra.JSme z Černého Mostu
Děkuji