Leep 4.den po zákroku a teplota + potrhaný spodek

12
25.5.24 07:31

Leep 4.den po zákroku a teplota +potrhany spodek

Zdravím všechny. prosim vás jsem 4.den po leep -konizace čípku pro opakovaný LISL A HPV-HR.Je normální mít 38C’? Od operace nemůžu sedět nevím co mi s tím spolekem udělali ale jsou tam 3trhliny zvenčí a ne malé, Takže curani je katastrofa. po každém se musím sprchovat.Mate někdo zkušenost? Dekuji za odpovědi 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4159
25.5.24 08:37

Teplota normalni neni. Jela bych na pohotovost. At se ti nerozjede velky zanet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.24 08:41

Jela bych hned na pohotovost. Mě po konizaci nic nebolelo. Pokud to bolí a ještě je teplota jela bych okamžitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
25.5.24 08:47

Dekuju za názor já si vzala brufen a teplota klesla, rozjela se mi ještě do toho rýma, tak jestli to muže být k tomu.Jako mě boli jen ta pipka ne vnitřek. Pockam, kdyby to nebylo lepší tak tam zavolám. Ve zdejší nemocnici nejsou úplně přívětivý. Tak mam strach tam jet, pokud opravdu člověk nepadá na hubu.😕

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.24 09:40

@Greencha možná zkuste kdyžtak jet někam kde je i porodnice. Tam je doktor neustále a ne jen kvůli pohotovosti, takže jsou pak dle mého milejší. Minuly týden jsem byla na gyn. Pohotovosti a byly všichni milý. Taky jsem se bála nepříjemných doktoru a nic. Všechno super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
25.5.24 10:06

@Greencha vloni jsem absolvovala 2×, žádné teploty ani bolesti. Jela bych na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
25.5.24 10:11

@Deniskakkkk když já mám nejblíže Náchod. A tam příjemný nejsou. Pockam jestli se to neshorsi. Pak kdyžtak vyjedu. Dekuju moc za odpovědi 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
25.5.24 13:06

Teplota není normální (ale možná ji máš z nachlazení, jak píšeš), ale ty trhliny rozhodně nejsou normální. Není důvod, proč bys měla mít jakékoli trhliny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
26.5.24 19:43

@Greencha pokud máte horečku a další komplikace ihned k lékaři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie