Kapky Lefax - kolika

10142
2.1.11 11:02

Lefax???

Ahoj holky,

máte někdo zkušenosti s kapičkami lefax na koliku? Sab nic moc, po baby Calm jsme měli průjem…ještě jsem slyšela o Lefaxu..
Máte s tím někdo zkušenosti. I když na každé mimi zabírá něco jiného..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8413
2.1.11 11:12

Lefax = Sab Simplex …obě susp.mají naprosto stejnou účinnou látku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
2.1.11 11:16

Ještě zkus nahřívací pytlíček s třešnovými pecičkami, masáž bříška s krémem PUPÍK a nebo Probiotické kapky, ty jsou hodně chválené, ale pozor…cena u nás 700,– a cena v Polsku 200,– od firmy BIO GAIA. No a když bylo nejhůř, používali jsme trubičku do zadečku - zázrak za 19 Kč. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
2.1.11 12:02

O Lefaxu jsem neslyšela, ale my na koliku používáme Infacol a je to bezva. A každý ráno ji do jídla zamíchávám laktobacilíky od Swiss. A jsme bez kolik, prdíme jak o život a je nám hej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
2.1.11 16:00

taky požívám infacol, vyhovuje nám to „kapatko“ přímo do pusinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
2.1.11 18:16

ahoj, lefax užíváme cca od 3 týdnů na doporučení dr, předtím nás bříško trošku trápilo.od té doby máme klid, ještě dodělám lahvičku a končím s ním. Jinak zde je účinná látka jako v sabu, jen je pohodlnější aplikace, suspenzi stříkneš přímo do pusinky 1-2 vstřiky před kojením. zvládli jsme na vánoce i čerstvou cibuli v salátu a včera čočku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
2.1.11 20:56

Ahojky, tak my jsme na prdíky trpěly řádně. Sab s. nám vůbec nepomáhal, pak nám dr. předepsala Lefax a super. Braly jsme ho asi dva měsíce a malá krásně prděla, takže za nás vyzkoušet. Ale pak jsem i přes vysokou cenu koupila probiotické kapky Bio gaia a max. spokojenost, malá trpěla zácpou, nekadila i 10 dní a po kapičkách má stolici každý den, navíc mají upravovat střevní mikrofloru. Jo a taky jsem jí každé ráno i večer mazala bříško mastičkou PUPÍK a nebo fenyklovým olejíčkem od K. Hádka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
2.1.11 21:56

Ahojky,nám lefax nepomohl vůbec,ani sabík,až jsem si přestala nechat radit od doktora a koupila jsem baby calm,některé děti po něm mají průjem je to individuální, dávali jsme tak šest sedm kapiček a bylo to v pohodě,jo a k tomu ještě laktobacílky od swiss :palec: akorát jestli kojíš mají jednu obrovskou vadu,děsně,ale děsně blbě se rozpouštěj :cert: ,nemáte na to některá nějakej recept?

• Citovat
  • Upravit
2950
3.1.11 13:10

Lefax má stejnou účinnou látku jako sab dokonce obsah této látky je o něco menší, nám ale přesto asi zabral o něco víc než sab. Nejvíc nám vyhovují baby calm, aby nebyl průjem tak zkuste dávat míň kapek. Po bio gaia se našemu prckovi zhoršilo blinkání museli jsme je „poslat dál“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kačutka
15.3.11 18:29

Baby Calm

Ahojky… Chěla bych se zeptat, na užívání Baby Calm, kolikrat dennně dáváte a kolik kapek aby nebyl průjmyk, co jsem tady vyčetla. Měli jsme Sab simplex a ten je úplně na nic… Měli jsme kapičky BioGaia a ty byly super , ale ta cena to je taky něco…
Předem díky za odpovědi :-)))

• Citovat
  • Upravit
10142
15.3.11 19:48

ahoj,

baby calm taky asi nejspíš po každém kojení jako Sab, jestli si to dobře pamatuji… :nevim:
někdo tedy psal, že pokud mimi mělo průjem, tak hold nedával po každém kojení, ale třeba 2-3× denně,a le už přesně nevím :think:
Za nás tedy - nepomohl sab, ani Baby Calm, hlavně po druhé dávce, kdy jsem malé baby Calm dala, tak hned ten průjem měla, takže akorát měla červenou prdu a z toho byla nervní…nám nepomohlo nic :roll: , až opravdu čas, kdy se malá začala hýbat a prdy tak z ní sami odcházely pohybem :mrgreen: . U nás kolika trvala cca od 3 týdne do konce druhého měsíce, pak zničeho nic řev ustal a bylo po kolice. Teď prdíky tedy pouští jak o závod :lol:
Když už jsme nevěli co, tak jsem položili prostě na břicho a ona se hemžila a u toho si prdla…tak držím palce s baby calm :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kačutka
15.3.11 21:02

Díky moc za odpověd.. Na krabičce píšou před jídlem 10 kapek. Tak uvidíme. Přinejhorším, když nám tyhle kapičky nepomůžou, tak se budeme muset vrátit k BioGaia.. Bez kapiček se krouutíme, šponujeme a pěkně vřískáme, však to znáš. Dám vědět, jak nám zabírají :-) :-) :-)

• Citovat
  • Upravit
10142
16.3.11 07:51
Kačutka píše:
Díky moc za odpověd.. Na krabičce píšou před jídlem 10 kapek. Tak uvidíme. Přinejhorším, když nám tyhle kapičky nepomůžou, tak se budeme muset vrátit k BioGaia.. Bez kapiček se krouutíme, šponujeme a pěkně vřískáme, však to znáš. Dám vědět, jak nám zabírají :-) :-) :-)

jo tak dávej polovinu - tedy 5 kapek před kojením a uvidíš. Pokud to bude ok, tak před každým kojením, když uvidíš, že by malá měla trochu průjem (ale kapičky zabíraly), tak jí to třeba sniž na 5 kapek 2-3 denně, ne před každým kojením…držím palce, jsem opravdu ráda, že kolika je za námi, to bylo hrozný období :cry: proto s tebou soucítím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.3.11 15:20

Děkuju. Uvidíme, zkusím ji dávat 10 kapiček, ale jednou denně před jídlem večer. Když to nebude zabírat tak ji to snížím na těck 5 kapiček 2 - 3 denně. Jinak jsem koukala, že máš o 2 dny mladší dcerku. :-) My jsme 8.11.2010 :-) Je kásná… :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
16.3.11 15:33
Kačutka píše:
Děkuju. Uvidíme, zkusím ji dávat 10 kapiček, ale jednou denně před jídlem večer. Když to nebude zabírat tak ji to snížím na těck 5 kapiček 2 - 3 denně. Jinak jsem koukala, že máš o 2 dny mladší dcerku. :-) My jsme 8.11.2010 :-) Je kásná… :-)))

jééé, děkujeme za pochvalu :mrgreen: je to náš roš´ták :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky