Legíny trepon - zkušenosti?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
legíny trepon - zkušenosti?
Ahojky, chci koupit na MMB legíny zn. Trepon, jsou dobré? Velikostně jsou na tom jak, odpovídají? Nevím jako velikost koupit, mají jen dvojčíslí. Synovi je něco přes 1,5 roku a nosí velikost 86-92 (spíš tedy už tu 92), nebude mu 92-98 ohromná? Legíny se kdyžtak dají ohrnout ne? Budou to naše první legíny (do ted měl punčocháče), tak nemám zatím zkušenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Podle me nebudou, ohrnovat se ani nemusi, staci navarhankovat u kotniku, jak jsou pruzne, tak to z nohy neleze.
S temito teda zkušenost nemam, ale legíny šiju a mám taky jen pár velikostí, taky fakt není třeba mít všechny velikosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suik Jé a ty je šiješ i na zakázku? Že bych si koupila od tebe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Trepon jsme měli punčocháče a super… Jen se časem (ale fakt až časem) trochu vytahaly v pase.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyjimečně jo, ale mám toho moc a zakázky mi dlouho trvaj. Teď spíš šiju na jeden eshop. Dělám ale hlavně gatě na látkové plenky.
tady mam prezentacni stranku na FB: https://www.facebook.com/…506436107775
a prodavaji se zde, ted teda jsou vybrany, v pondeli v osm by meli naskladňovat. http://www.ninegu.cz/…alhoty-BA-GR
takhle velky tam snad ale ani nebudou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já se s nimi setkala v jednom obchůdku také až teď, mám je poprvé vyprané a zdají se mi super. mám vel. 92-98, pro dvouletou dceru, která ale většinu věcí nosí 86-92! Z toho bych usuzovala že synovi budou. jsou 46cm od pasu 28cm od rozkroku. A stály 120Kč nové.
Příspěvek upraven 29.11.13 v 20:14
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S leginama primo neporadim, ale puncochy maji cislovane tak akorat. Dcera taky nosi vel. 86-92, spis k te 92 a puncochy od Treponu nosi vel. 86 uz od jara, tehdy ji byly trochu vetsi, ted sednou pekne. Jinak jsem s tou znackou spokojena maximalne, jsou to opravdu drzaky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jůlinka T. píše:
@suik Přijde mi to strašně drahé
tak to jsem se musela taky kouknout
mno nejlevnější nejsou, ale já bych to asi dala, aspoň za jedny, já jsem látkovala a takové nikde nepotkala. Super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jůlinka T.
no ony jsou hodně drahé ty látky. Jsem malovýrobce, šiju to doma, takže nemám ani možnost (zatím), nakoupit látky třeba po 10 metrech za velkoobchodní ceny. Navíc ty látky musí být atestované pro děti, což taky není snadné sehnat a některé vzory ani tak sehnat nemůžu a všechno se to v ceně odrazí. Navíc tady je ještě připočítaná provize toho eshopu. Ale o nezájem teda nouzi nemám
. Pošlu třeba 20 ks a během dvou dnu je to pryč.
mám i látky české, ty jsou levné, ale nejsou tak pěkné vzory, kvalita není taková
. Holt to proste není pro maminky co počítají každou korunu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lussinka1984 my mame od Treponu pro oba kluky spoustu kamasi uz treti zimu a jsem moc spokojena.
Klidne vezmi tu vel. 92-98, prinejhorsim vydrzi na pristi zimu.
Ale myslim, ze budou dobre uz ted.
Jinak dobra znacka je jeste Pesail, od nich mame thermo kamase a jsou perfektni. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lussinka1984 píše:
Ahojky, chci koupit na MMB legíny zn. Trepon, jsou dobré? Velikostně jsou na tom jak, odpovídají? Nevím jako velikost koupit, mají jen dvojčíslí. Synovi je něco přes 1,5 roku a nosí velikost 86-92 (spíš tedy už tu 92), nebude mu 92-98 ohromná? Legíny se kdyžtak dají ohrnout ne? Budou to naše první legíny (do ted měl punčocháče), tak nemám zatím zkušenost
Od Treponu kupuji bambusové punčocháče a nedám na ně dopustit. Ovšem, je pravda, že velikosti neodpovídají - ty punčocháče jsou o pár čísel větší, než velikost na nich udaná (resp. to rozpětí). Legíny jsem ale nekupovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj uvažuji o koupi legín Trepon, ale zajímalo by mě jak jsou silné. Jako obyčejné punčocháče (třeba tyhle mám vyzkoušené, jsou super) nebo jako froté punčocháče? Mají z rubu smyčky jako froté? Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit