Lego

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2249
10.11.17 15:53

Ještě existuje Lego Juniors, kostky už jsou stejné jako normální Lego, ale nejsou to tak složité stavby. Je to super právě pro začátek. A mají i hezké věci pro holčičky, (jako třeba Sněhurku s domečkem). Pokud to chcete k Vánocům a nemusíte za každou cenu ušetřit, tak bych koupila pravé Lego. To z toho Aliexpresu sice vypadá hezky a úplně stejně, ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
10.11.17 16:06

@Sára 1 Nejlepší Lego je Lego CLASSIC, to co je na obrázku u @Knihomyš .. Cena odpovídá velikosti, mají různě velké.. Jako nevím, Lego Duplo a Friends ta cena a to, že je tam pár kusů, přijde mi to přehnané :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15477
10.11.17 16:18

Tak teď se asi zeptám hloupe. Je Lego Duplo, to je pro menší děti. A pak Lego Friends, Classic… a to na sebe vše navazuje? Myslela jsem, že bych objednala na netu. Máte tip, kde mají dobré ceny? Klidně budu ráda i za konkrétní sadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
10.11.17 16:23

@Sára 1 ja na ali objenavala tri male sady lego friends a bezva, pro holky asi lepsi neni :) ovsem otazka jestli to stihne do vanoc prijit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
10.11.17 16:44

Koupila bych originální lego a nejlépe začít těmi univerzálními díly (lego classic). Myslím, že to je pro začatek perfektní. My bohužel začali sadami a postavit něco podle fantazie je z těch dílků, aspoň pro mě těžké, ovšem děti jsou ohromě spokojené (5 a skoro 3) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24157
10.11.17 16:46

@Sára 1 duplo je pro uplně nejmenší děti. Pak je dle mě to ostatní - základní kostičky a možná pár sad v Classic a pak jsou speciální edice jako Friends, Star wars apod. Classic a tyto specielní edice už mají kostičky stejné, jen ty sady jsou dělané na to, aby se postavily dle návodu a nezbyde ti žádná další kostička.

My kupujeme jak Klasic kostičky plus ty sady. Z kostiček si pak staví domečky apod. a používají k tomu figurky z těch sad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
10.11.17 16:47

@Sára 1 lego duplo má mnohem větší dílky. Ale ostatní lego (classic, friends, city…) lze libovolně kombinovat.
Jen ty sady (speciálně teda hlavně ty klučičí) mají občas velmi speciálně tvarované dílky a postavit z toho třeba domek je sakra těžký :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24157
10.11.17 16:49

@Fikta my kupujeme jak sady, tak i ty základní kostičky Classic. Sady dostanou děti každý zvlášť, zákl. kostičky dohromady. Tedy ne všechno najednou. Ale kombinujeme to a pak se už dá i něco stavět dle fantazie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
10.11.17 16:57

@elen-ka sad už máme tolik, že najít dílky, když chceme postavit něco podle návodu, trvá i dvě hodiny :roll: Pořád uvažuju nad těmi classic, ale kluci si teď stejně staví hlavně auta, formule, bitevní lodě apod. tak nevím, jestli by to teď mělo cenu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
10.11.17 18:20

My jsme nakoupili Lego Clasic prvorozené dceři a ta mladší to podědila. Sice v té době to byla docela pálka, ale už to vydrželo dvě děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
10.11.17 21:59

Já poprvé objednala na ali tohle , tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15477
12.11.17 15:30

Podle čeho se mám řídit u ceny? Podle ceny jednoho kusu? Jaká je vůbec dobrá cena za 1 ks v krabici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15477
12.11.17 15:30

Máte vytipované, kde prodávají Lego za dobrou cenu? Jakýkoliv kamenný obchod nebo internetové stránky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
12.11.17 17:20

@Sára 1 My nakupujeme v Dráčiku, mají jak kamenné prodejny tak i internetové stránky. Ale máme tu slevovou kartu. A taky nakupuju na MMB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
13.11.17 08:35

@alviola Souhlasím!! :-) Nakupuji tam každý rok! Mají tam i dobré ceny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí