Lego

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15473
4.1.18 00:53

Zopakuji ještě jednou dotaz. Třeba se dozvím více rad.
Podle čeho se mám řídit u ceny? Podle ceny jednoho kusu? Jaká je vůbec dobrá cena za 1 ks v krabici? Máte vytipované, kde prodávají Lego za dobrou cenu? Jakýkoliv kamenný obchod nebo internetové stránky…
Nakupovala jsem v Dráčiku. Našla jsem ale něco levněji i jinde. Máte vytipované nějaké slevy, které se opakují? Jsou někde nějaké povánoční slevy. Určitě mám v plánu koupit nějaké Lego dětem k narozeninám nebo svátku a jelikož se to blíží, tak klidně něco koupím již teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
4.1.18 06:19

@Sára 1 já teď několikrát viděla v Tescu Lego se slevou 50%. Mám koupený 3 do zásoby.
Mají je zlevněné bez nějaké akce, na různé druhy a střídají to. Já to mám po cestě do práce, takže se vždy kouknu, jestli něco nemají. Ale netuším jestli je to tak všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
4.1.18 06:23

@Sára 1 teď jsem zahlídla slevy v pompo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
4.1.18 06:34

@Sára 1 Dobrou cenu porovnavam proti katalogove cene. Sleva od 30% je dobra, samozrejme 40 a vic jeste lepsi. Povanocni slevy jsou uz zpravidla vybrane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
4.1.18 07:43

Koukni na Ok hračky. Hodně mají Lego ve slevě, já tam také hodně objednávám synovi auta od Bruderu. U nás máme přímo prodejnu, tak si objednávám přímo tam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
4.1.18 07:43

Velké slevy na LEGO mají teď ve SPARKYS: https://www.sparkys.cz/lego-sleva-50?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.1.18 07:46

@Sára 1 záleží, jaké lego chceš.. já hledala technik - tam jsou ceny fakt už úlet - 5 tis a pod.. a ten byl nejlevnější v dráčiku.. obyč lega mají často v akci např v tescu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
4.1.18 07:57

@yvvett Vzdyt na te strance je vsechno jiz nedostupne. Proste povanocni vyprodeje jsou jiz vyprodane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
4.1.18 08:59

@jary1 To je škoda, Tesco tu nemáme. Asi na to nemají žádný leták. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
4.1.18 09:00

@matkabagristy Na Pompo už jsem se dívala. Něco jsem našla, ale nemají v akci moc toho, co se mi hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
4.1.18 09:02
@Cuddy píše:
@Sára 1 Dobrou cenu porovnavam proti katalogove cene. Sleva od 30% je dobra, samozrejme 40 a vic jeste lepsi. Povanocni slevy jsou uz zpravidla vybrane.

Mají ty katalogové ceny stanovené všechny stejné nebo jsou některé sady výhodnější? Jestli třeba řešit počet kusů v krabičce a cenu nebo to nemá smysl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
4.1.18 09:05

@yvvett Mrkla jsem tam jen v rychlosti a co jsem hned na první pohled chtěla, tak je vyprodáno. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
4.1.18 09:07

@martina.se Taky jsem nakupovala v Dračiku. Koukám po Duplu, Friends… Potřebuji spíš holčičí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
4.1.18 11:12

Ja kupuju Lego vetsinou na 4kids, nekdy na morelega, to je drazsi ale nektere sady jinde sehnat nejdou. Prepocitavat na pocet kostek v krabici to me popravde nikdy nenapadlo, vzdycky shanim konkretni sadu, na heurece si zadam kod a hledam podle cen a dostupnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
5.1.18 00:02

Vybrala jsem včera něco v Pompu, ale bohužel dneska už to bylo prodáno. :(
Prodavačka nevěděla, jak na sebe jednotlivá Lega navazují. Lego Duplo je pro nejmenší, to vím. Lego Juniors prý je menší, ale není to jako klasické Lego. Jak to tedy je? Myslela jsem, že můžu kupovat různé sady - Frients, Elves… a vše se dá spojovat spolu.
Jak to mají vaše děti? Vždy si tu jednu sadu složí a vystaví? Nebo to pak rozloží a různě se snaží z toho stavět něco podle fantazie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí