Lego

51
12.10.05 22:43

Lego

Ahoj holky,
chtela jsem se s vami poradit… Prolistovala jsem novy letak Makra a maji tam Lego duplo ZOO za necelych 500Kc. Napadlo me, ze bysme ho mohli koupit malymu k vanocum (je mu 2,5 roku). Nebyla jste nektera v Makru a neprohlizela ho? Nemam tuseni, kolik tam je kosticek apod. Nemate ho nekdo doma? Je to dobry?
Nejzedim do Makra pravidelne, ale jen kdyz me neco zaujme, tak se chci nejdriv pozeptat, abych tam nevyrazila zbytecne (preci jen to nemam za rohem).
Diky a mejte se!
 Kita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
13.10.05 18:49

Ahoj,
taky jsem to v letaku zahledla vypada to dobre taky jsem nad tim premyslela. je tam dost zviratek… Ale pojedeme kolem makra az 28.10. nevim do kdy je ta akce a jestli jestli to vubec budou mit, zrovna kdyz tam pojedeme. Jet tam jen kvuli tomu se nam nevyplati.
Jestli koupite-nebo uvidite dejte vedet-jestli si vzpomenete.
Pa Kac+H

• Citovat
  • Upravit
88
1.11.05 18:30

Teď ho mají i na www.legacek.cz za 499 Kč. Je fakt dobré, je tam dost zvířátek, dětem se to líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
2.11.05 12:16

Ahoj
Diky za info.
Uz na to koukam
Kac+H

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
5.11.05 20:14

Ahojte,
dala jsem mailem dotaz jak velke jsou figurky a do dneska mi neprisla odpoved, tak nevim, proc tam vubec davat mail na pripadny dotaz.
Nevite nahodou nektera, jak velke jsou figurky v legu ZOO? jestli jsem to 1cm mali prdolkove, nebo 3-4cm zviratka, ktere jsou pro mensi deti lepe na uchopeni.
Diky Kac+H

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
5.11.05 22:55

Největší je slon: 10×10×6 cm
nejmenší je tygřík: 3×3×5 cm
malý panáček: 3×2×5 cm, celý hýbací
velký panáček: 3×2×6,5 cm, celý hýbací
tygr: 3×10×5 cm a má hýbací hlavu žirafa: 2×4×8 cm
hroch: 3×7,5×4 cm
panda: 3×5×4 cm
opice: 3×3×4 a má hýbací ruce
pak je ještě velký strom, asi jako slon a velká palma a liány.¨
Aničce je 19 měsíců a myslím, že je tohle lego pro ni akorát. Zvířátka se jí moc líbí.
 Zdeňka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.11.05 13:53

Ahoj Zdeni,
moc ti dekuji!!!
Tak to je dobra velikost.
Urcite Honzikovi se to bude libit.
Pa Kac+H

• Citovat
  • Upravit
ET
87
7.11.05 12:03

lego duplo

ahoj, já sice nemám doma žádnou konkrétní :,-(u dupla, prostě jen netříděné kostky, panáčky a zvířátka, plus nějaká autíčka, ale mohu jen doporučit
naší Míše je 14m, takže proti tvému je prcek, ale moc ji to baví
občas se jí povede už dát pár kostek na sebe, na tu základní desku nasazuje zvířátka, nosí je všude s sebou a dělá příslušné zvuky..
já lego nikdy doma neměla, ale teď si s ním taky pěkně vyhraju
a co teprve manžel!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
7.11.05 22:23

Ahoj,
ja prave jsem jako dite mela asi4-5 krabic lega(mam je jeste u rodicu),
ale tech malych ne duplo, nevim jestli to Honzika bude uz zajimat.
Nezajimaji ho kostky stavet na sebe nebo nejaky hrad. Postavi max. komin a tim jeho zajem o kostky konci. Mame taky par(asi30) kostek lega velkeho-obdoba dupla a nezajima ho to.
doma jen jezdi na motorce-odrazedlo, rozsroubovavame traktor, prohlizi knizky a obrazky, kresli a vysava(ma jen vytahnutou hubici z vysavace):-)
Kostek mame hodne, ma zatim jen destrukcni sklony:-)
Ale jednou to prijde!!
 kac+H

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
9.11.05 19:24

Destrukční sklony jsou v tomto věku normální. Kromě tahání zvířátek a dělání zvuků (stejně jako už tu někdo psal) spočívá naše „hra“ v tom, že já postavím dům, věž, prostě cokoli a Anička to v několika okamžicích rozmetá po pokoji. Pomalu už ale začíná i stavět, je to otázka času.
Myslím si, že Lego je úžasná hračka pro děti všeho věku, podporuje tvořivost a představivost (později u „normálního“ Lega je možno postavit cokoli). My jsme si se sestrou vyhráli hodně, měli jsme to štěstí, že nám rodiče občas mohli nějaké koupit. Rozhodně doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
10.11.17 15:15

Mám v plánu pro 6letou koupit Lego. Poradíte mi, jaké? Známí objednávali na Aliexpressu, ale ještě to nemají doma a moc se neznáme, tak nevím, jak to dopadne. Zatím jsem kupovala jen Lego Duplo - pouze originál - vždy v akci. Jaké máte zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25079
10.11.17 15:28

Ja kuouju Lego Friends. Jsou tam krasny veci pro holcicky a daji se s tim hrat ruzne pribehy. Pak mame jeste princeznin zamek se skluzavkou a houpackou. Taky super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R2
3656
10.11.17 15:35

My koupili holkám na Vánoce, co si přáli, Bellu a kouzelný hrad, popelku, mají ještě lego friends nějakou stáj s koníky už doma, hrají si s tím hodně kupujeme v akci pravé lego ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24147
10.11.17 15:46

@Sára 1 U nás letí lego Friends, všechny velikosti ;)

edit: kupujeme také pravé lego, většinou v akci, nebo v Dráčiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
10.11.17 15:50

U nás k 6. narozeninám zabodoval Classic Box (originál - duplo jsme měli „čínské“ a ta přesnost se nedá srovnat). Teď nevím, jakou velikost jsme brali, ale kdybych to kupovala podruhé, vezmu tu největší verzi :lol:

Z Lego Friends dostala mladá nějaký obchod od babičky, radost byla veliká, dárek moc pěkný, ale s klasickými si hraje víc - je to univerzálnější. Friends se dle mého názoru dřív okoukají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí