Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, oživuju diskuzi
chtěli bysme koupit dceři lego duplo a těch sad je tolik, že nevím jaké do začátku?? a ještě jsem se chtěla zeptat, kde lego kupujete? kde ho mají nejlevněji? děkuji za odpovědi ![]()
My jsme začli se ZOO a malej je spokojenej
http://www.zbozi.cz/…7-velka-zoo/
ale máme to levnější přes známého… ![]()
My taky zacli se zoo - konkretne nakladak se zviratky. Vyber si, co se to libi, pak to hod do heureka.cz a najdi nejlepsi cenu. Obecne se poradit neda, jsou akce, co se casto meni.
U nás taky frčí cokoliv se zvířatama.
Teď naposled byla docela hezká sleva v Globusu. Já takhle vždycky něco ulovím nečekaně, ale základní velkou ZOO jsem koupila normálka v obchodě s hračkama.
A ještě mám dotaz takovou tu velkou zelenou podložku k tomu potřebujete??
@MickyG tu podložku nemáme…stavíme si na koberec…třeba časem ![]()
Další si vybral sám, protože miluje čísla ![]()
http://www.zbozi.cz/…-plny-cisel/
Ten je hezkej
a je ta podložka nutností?? třeba pod ten vlak né, ale jak sem četla, že se to dá přeskládat na tunel a psí boudu, tak pod to byto asi chtělo, že??
a ještě mám dotaz taky se nám líbí ta ZOO nebo Velká farma.Je k tomu potřeba aspoň do základu koupit nějaký základní kostky?? nebo se dá vystačit s tím? Děkuju za odpovědi ![]()
Ahoj, nevím, kolik je tvé dceří…my u syna začali s první sadou (farma a autobus) a bednou kostiček ke druhým narozeninám. Přes bazárek jsem pak ještě dokoupila poplářský vůz a bagr. Velkou podložku jsme dostali-podědili s pár figurkami panáčků. Malý na ni staví pro zvířátka z farmy různé výběhy a ohrady, ploty z kostiček, dává jednotlivým zvířátkům zelené kostky jako seno, nebo dělá i přístřešky. Jindy má den, že vybere různě barevné kostky a ty pak skládá sám jako mozaiku na desku. Podle mne to nutnost není. Když je, víc se staví, když není, tak se víc hraje s figurkami. Jindy třeba jenom vozí v buse rodinku a zvířátka. K Vánocům koupím určitě ten vláček s čísly (vláčky u nás teď frčí) a možná ještě nějaké povolání - policistu, hasiče, zoo, ještě nevím. Známí mají holčičku a ta dosud měla box s kostičkami (růžové, vč. kytiček) a ke třetím narozeninám dostane od obou babiček velký princeznovský zámek. Když je u nás, hraje si hlavně s bagrem a popeláři. ![]()
Ahoj, děkuju za odpověď. Když to dostane na Vánoce, tak ji bude teprve rok a půl. ![]()
@MickyG tu podložku velkou nemáme a zatím si nemyslím, že by to byla nutnost…
vozí zvířátka na vláčku nebo z těch kostiček stavíme něco jiného… ale největší hit jsou jen ty kostky s čísly - s těma je ochotnej jít i spát ![]()
Záleží, co se bude tvému prckovi líbit, co bude preferovat… ![]()
My třeba máme tehle koberec z IKEA
http://www.ikea.com/…ts/20176809/
a na něj si to stavíme podél těch silnic a pak okolo projíždějí auta a dívají se na zvířátka… no prostě dle fantazie ![]()
Lega Dupla, přestože je syn ještě malý, máme už celou krabici
Hrozně mě baví shánět různé druhy. Určitě bych začala s nějakou malou základní sadou kostek, velká zelená podložka se taky hodí. Později bude nezbytná. Máme i sadu menších podložek na stavění domečků. Pro batolata jsou i speciální batolecí sady, ty mi ale přijdou o ničem. Kupujeme už rovnou zvířátka, auta, benzínky apod. Mrkni na Mall.cz, tam mají docela výběr a jedny z nejlepších cen.
Holky děkuju za rady na Mall.cz jsem už koukala
já jsem nakonec objednala tu velkou zelenou podložku a taky sem vyslala švagrovou do Šparu(bydlí naproti) ať mi koupí ten růžovej boxík s pár kostkama maj tam teď na vybraný sady 30% slevu
a tohle dostane v říjnu k svátku a na Vánoce dostane buď farmu nebo ZOO a základní kostky. A moje ségra se švárou jí koupí na Vánoce ten vláček
sme se domluvili.Tak si myslím, že to jí bude muset do základu stačit. Plus ještě něco manšího asi dokoupíme co dostane k Vánocům peníze od prababiček.
@MickyG Zkus se mrknout i na internetové bazoše. Tam seženeš Lego i úplně nové, nerozbalené třeba za poloviční cenu než v obchodě. Děcka dostanou jednu sadu třeba dvakrát, tak to dávají na bazar. Já už pár takhle výhodně koupila ![]()
Jinak my teď na vánoce plánujeme koupit sadu Fotíme safari, ta se mi strašně líbí. Může se z ní postavit i třeba zoo.