LEGO Duplo - nevíte, kde by se to dalo sehnat?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5862
27.10.13 19:00

@Reee
Tak u nás je to podobné, pětileťačku začalo Duplo bavit taky až teď. A když zkoušela stavět u kamarádky podle návodu klasické lego, tak jí to moc nešlo, takže s malým legem ještě určitě počkáme. Taky vzhledem k tomu, že nejmladší dítko má teprve rok, tak nechci žádné pidikostičky.
Jinak máme tři boxy základních kostek, pak domeček (starší verzi 4689), ZOO 4960 (taky starší verzi z mimibazaru), Výpravu na ryby 5654, Dinosaury, Zverimex 5656, Tahací hračky pro batolata 10554, pak ještě asi dvě malé krabičky a spoustu jednotlivých dílů z aukra. Na Vánoce dostane nejstarší Upeč si dort 6785, prostřední dcera Karavan 5655 a nejmladší Zábava s kostkami 4627. K narozeninám prostřední dcera Autobus 5636. Jinak se mi ještě líbí nemocnice, a pak letiště nebo hasiči (i když ty jsou asi spíš pro kluka). :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
27.10.13 20:00

@terinka4444 Ahoj,naše malá má dvě sady (vláček plný čísel a ten box s králíkama) a vyhraje si s tím fakt hodně. Má 16 měsíců a nejdřív jen kostky rozkládala a teď i pár kostek složí a hraje si i s figurkama.Na Vánoce dostane velkou ZOO, velkou farmu a koňský stáje a to bude teprv radosti. Sousedka má o dva měsíce starší holčičku a tu to nebaví vůbec. Chce to zkusit třeba na nějaké malé sadě nebo u známejch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.13 11:10

@MickyG Naše měla taky ten box s králíkama a taky veliká spokojenost :-) My letos chceme klukovi pořídit Lego hasičskou stanici, je boží!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
29.10.13 12:52

@ClaudiaCardinale tu jsem podrobně nezkoumala :) myslím, že ať bude mít malá jakoukoliv sadu lega dupla, tak si s tím vyhraje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
8.11.13 19:24

Co je to za součástku?

Ahojky, nevíte k čemu slouží tahle kostka? Koupila jsem Duplo z bazaru a nevím k čemu to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
3.10.16 08:43

Darek pro 18 mesicniho

Ahoj, obnovuji diskuzi. Malému bude na Vánoce 18 měsíců a chtěla bych mu koupit toto lego, akorad jsem koukala, ze je hodne druhů. Různé masinky, zoo, auta. Nechci hlavne pořídit další kravinu, co se bude doma válet. S jakým si hrajou nejvíce vaše přibližně stejně staré děti? Moc dekuju za pomoc :) hezky den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
3.10.16 08:54

@Terezxx z vlastní zkušenosti vím, že fungují mašinky, zrovna včera večer je kluci opět postavili (5 a 8 let) a hráli si s nimi celý odpoledne. Jen si myslím, že 18 měsíců je na lego zbytečně brzy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
3.10.16 08:58
@Terezxx píše:
Ahoj, obnovuji diskuzi. Malému bude na Vánoce 18 měsíců a chtěla bych mu koupit toto lego, akorad jsem koukala, ze je hodne druhů. Různé masinky, zoo, auta. Nechci hlavne pořídit další kravinu, co se bude doma válet. S jakým si hrajou nejvíce vaše přibližně stejně staré děti? Moc dekuju za pomoc :) hezky den :mavam:

Ahoj :mavam: Zrovna u Dupla si myslím, že je jedno jaké koupíš, všechny jsou bezvadné..Že se ti bude doma válet? Toho bych se nebála, u nás je to top hračka u obou dětí a neznám žádné, které by to nebavilo..
Jaké vybrat? Záleží o co projevuje zájem, malý dostal první Duplo s Bleskem, to se mu líbilo…Malá má zase ráda zvířátka, takže jsem brala to.. :nevim: Taky záleží na tom, kolik do toho chcete investovat.. :nevim:

https://www.mall.cz/…k-plny-cisel

https://www.mall.cz/…rvni-autobus

https://www.mall.cz/…0803-arktida

https://www.mall.cz/…-prvni-farma

https://www.mall.cz/…-si-zviratka

Tady jsem ti nějaké vybrala, ale podle mě je to fakt jedno..U Dupla se prostě nemůžeš seknout..Děcka to milují.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
3.10.16 08:59
@Moucharda píše:
@Terezxx z vlastní zkušenosti vím, že fungují mašinky, zrovna včera večer je kluci opět postavili (5 a 8 let) a hráli si s nimi celý odpoledne. Jen si myslím, že 18 měsíců je na lego zbytečně brzy…

Proč? Naše děcka ho začaly dostávat už v roce..První si hrály hlavně s panáčky a zvířátky a v roce a půl už začaly skládat kostky na sebe.. :nevim: Mě ten věk přijde o. k.

• Citovat
  • Upravit
6993
3.10.16 09:00

@Terezxx takhle staré spíš víc zvířátka, na kostky přijde o něco později. Ale třeba ty zmrzliny, které jsou myslím od 1.5r my přijdou jako blbost. My máme s lodickami, pak náklaďák s těmi obrázkovým kostkami a jednu zoo. Náklaďák ho zajímal až jako poslední. Klukovi je 22m a vyhraje si s tím už dost. Na skládání kostek přišel záhy. Teď dostane letadlo a nějaké město (mají bagry a tak)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
3.10.16 09:02

@Silwinka87 tak v roce ho maximálně olizovaly a strkaly do pusy, skutečně hrát si sním začnou až kolem 2,5 let. Mluvím z vlastní zkušenosti a věř, že lega máme doma opravdu hodně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
3.10.16 09:03

@Moucharda Má pravdu, je to celkem brzo, ale pokud máš možnost někde vyzkoušet, jestli na to má sílu a zvládne ty kostičky spojovat, klidně bych to pak koupila. Stavět komíny baví snad každé dítě a malého v tom věku bavily ty sady se zvířatky. Jinak pokud chceš stavebnici, dobrá pro tak malé dítě je stavebnice Mega Blocks. Měli jsme jeden náklaďák a pár kostiček a byla to vděčná hračka, dokud jsme nekoupili ve dvou letech Duplo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
3.10.16 09:06

@Terezxx A víš co mě ještě napadlo..?Na Duplo sedí kuličková dráha Hubelino a to je paráda.. :potlesk:

https://www.mall.cz/…a-draha-mini?…

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
3.10.16 09:09
@Moucharda píše:
@Silwinka87 tak v roce ho maximálně olizovaly a strkaly do pusy, skutečně hrát si sním začnou až kolem 2,5 let. Mluvím z vlastní zkušenosti a věř, že lega máme doma opravdu hodně…

My máme lega taky mraky..Děcka to prostě bavilo brzo..Hlavně malou, protože to měla po starším synovi a začala to vytahovat v roku a nechtěla to dát z ruky..
Co je na tom? A,,hrát" myslím přibližně k věku..Samozřejmě..

• Citovat
  • Upravit
1134
3.10.16 09:10

@Terezxx Syn dostal ve 2 letech Lego vlak plný čísel a nákupu nelituji. Opravdu si s tím vyhraje. Letos na vánoce dostane zase nějaké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí