LEGO Duplo - nevíte, kde by se to dalo sehnat?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
16.7.13 15:50
@mocca píše:
to bude až dost :lol: určitě se to bude líbit!

Lega není nikdy dost! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
16.7.13 19:13

@Peppa Pig a jaký stránky jsou ty internetový bazoše lega??děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
16.7.13 21:02

morelega.cz, aukro, mimibazar, bazos, hyperinzerce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
17.7.13 11:03

@MickyG Jo jo. Na bazos.cz nebo na mimibazar stačí zadat Lego Duplo a vyjede spousta inzerátů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
17.7.13 13:35

Holky moooc Vám děkuju za rady :kytka: budu po večerech hledat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
15.8.13 15:10

Holky hlásím, že sem objednala a už i došlo lego duplo vlká ZOO na Vaše rady na mimibazaru za 1734 Kč a ještě ušetřila u nás v hračkárnách maj všude za 2499 Kč:think: a mám z z toho velkou radost a nemůžu se dočkat Vánoc až si budem s malou hrát :mrgreen: je u nás lego výstava a maj tam i koutky pro děti, tak sme tam malou dali a líbilo se jí lego :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
16.8.13 11:21

Gratuluji k dobrému úlovku :mrgreen: Já se taky nemůžu dočkat Vánoc, skříň už je plná nerozbaleného Lega a já si s ním nemůžu hrát ;) :mrgreen: Jinak MMB s cenama Dupla jasně vede :palec: Teď mám mánii tam objednávat Lego po jednotlivých kouscích. Vychází to celkem levně a dají se tam sehnat kousky, které jsou normálně jen v těch nejdražších sadách!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
16.8.13 13:19

Taky jsem na to koukala, že se dá takhle koupit po kostičkách nebo i figurkách, to třeba časem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
27.10.13 18:19

Duplo pro holčičky

Oživuju diskuzi, už pokukuju po dárcích, dcera (v srpnu měla 2,5) lego miluje, doporučíte nějakou pěknou holčičí sadu dupla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
27.10.13 18:23

@Boudice23 My máme ZOO a zvířátka jsou sukces. Ty vyloženě holčičí (hrad pro princezny apod.) se mi nelíbí. Ještě uvažujeme o nemocnici. No a teda máme domeček, ten je taky dobrej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.10.13 18:26

Ahoj, já ti moc neporadím, páč nemám nic, ale můžu se zeptat? Fakt si s tím hrahe? Jako skládá kostky nebo jak si s tím hraje? Straší to právěnechytlo vůbec, až kolem šestého roku lego friends. Zvažuju duplo pro malou, bude mít dva roky, ale je to poměrně drahá sranda, kdyby to tu mělo ležet.

Jinak mně osobně se líbí ty soupravy se zvířátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
27.10.13 18:29

@Slečna Ferka na ten dům jsme taky koukala :-)
@terinka4444 no normálně skládá kostky, má i traktůrek, tak převáží náklad, většinou se snaží vždycky postavit nějaký domek, jeřáb apod…
Manžel si s ní hodně staví tak se pak snaží napodobit vše co jí postaví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2266
27.10.13 18:35

@terinka4444 ahoj, prvorozený si taky nechtěl s legem hrát, druhorozený v tom jede na 100% a prvorozeně se teď ve skoro 7 letech zamiloval do dupla a jsou tu o to rvačky :mrgreen: k vánocům jsem jim dokoupila po kostkách obr krabici, vyjde to levněji než v sadách vše na mmb :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.10.13 18:39
@Reee píše:
@terinka4444 ahoj, prvorozený si taky nechtěl s legem hrát, druhorozený v tom jede na 100% a prvorozeně se teď ve skoro 7 letech zamiloval do dupla a jsou tu o to rvačky :mrgreen: k vánocům jsem jim dokoupila po kostkách obr krabici, vyjde to levněji než v sadách vše na mmb :D

jako po jednotlivých kostičkách? Já právě koukala na ty sady, ale tam je toho ke stavění pomálu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
27.10.13 18:58

U nas maji nejvetsi uspech Duplo vlacky, fakt stavi koleje, prevazi kostky, zviratka, panacky, cca od 2 let ;) Masinka sama jezdi, houka, tankuje, no lepsi sadu neznam ;) Jinak mame malou ZOO, velkou nemocnici, dvoje hasice, autoopravnu, nejaka domaci zviratka a x sad kosticek a podlozek, takze stavet se u nas da vpodstate velkomesto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí