LEGO Duplo - nevíte, kde by se to dalo sehnat?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1702
14.7.13 15:55

Ahoj holky, oživuju diskuzi :lol: chtěli bysme koupit dceři lego duplo a těch sad je tolik, že nevím jaké do začátku?? a ještě jsem se chtěla zeptat, kde lego kupujete? kde ho mají nejlevněji? děkuji za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
14.7.13 16:05

My jsme začli se ZOO a malej je spokojenej
http://www.zbozi.cz/…7-velka-zoo/
ale máme to levnější přes známého… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
14.7.13 16:22

My taky zacli se zoo - konkretne nakladak se zviratky. Vyber si, co se to libi, pak to hod do heureka.cz a najdi nejlepsi cenu. Obecne se poradit neda, jsou akce, co se casto meni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
14.7.13 16:27

Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
14.7.13 21:11

U nás taky frčí cokoliv se zvířatama.
Teď naposled byla docela hezká sleva v Globusu. Já takhle vždycky něco ulovím nečekaně, ale základní velkou ZOO jsem koupila normálka v obchodě s hračkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
14.7.13 22:01

A ještě mám dotaz takovou tu velkou zelenou podložku k tomu potřebujete??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
14.7.13 22:06

@MickyG tu podložku nemáme…stavíme si na koberec…třeba časem :nevim:

Další si vybral sám, protože miluje čísla :)
 http://www.zbozi.cz/…-plny-cisel/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
15.7.13 14:29

Ten je hezkej :) a je ta podložka nutností?? třeba pod ten vlak né, ale jak sem četla, že se to dá přeskládat na tunel a psí boudu, tak pod to byto asi chtělo, že??
a ještě mám dotaz taky se nám líbí ta ZOO nebo Velká farma.Je k tomu potřeba aspoň do základu koupit nějaký základní kostky?? nebo se dá vystačit s tím? Děkuju za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
15.7.13 14:41

Ahoj, nevím, kolik je tvé dceří…my u syna začali s první sadou (farma a autobus) a bednou kostiček ke druhým narozeninám. Přes bazárek jsem pak ještě dokoupila poplářský vůz a bagr. Velkou podložku jsme dostali-podědili s pár figurkami panáčků. Malý na ni staví pro zvířátka z farmy různé výběhy a ohrady, ploty z kostiček, dává jednotlivým zvířátkům zelené kostky jako seno, nebo dělá i přístřešky. Jindy má den, že vybere různě barevné kostky a ty pak skládá sám jako mozaiku na desku. Podle mne to nutnost není. Když je, víc se staví, když není, tak se víc hraje s figurkami. Jindy třeba jenom vozí v buse rodinku a zvířátka. K Vánocům koupím určitě ten vláček s čísly (vláčky u nás teď frčí) a možná ještě nějaké povolání - policistu, hasiče, zoo, ještě nevím. Známí mají holčičku a ta dosud měla box s kostičkami (růžové, vč. kytiček) a ke třetím narozeninám dostane od obou babiček velký princeznovský zámek. Když je u nás, hraje si hlavně s bagrem a popeláři. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
15.7.13 15:22

Ahoj, děkuju za odpověď. Když to dostane na Vánoce, tak ji bude teprve rok a půl. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
16.7.13 11:01

@MickyG tu podložku velkou nemáme a zatím si nemyslím, že by to byla nutnost…
vozí zvířátka na vláčku nebo z těch kostiček stavíme něco jiného… ale největší hit jsou jen ty kostky s čísly - s těma je ochotnej jít i spát :mrgreen:

Záleží, co se bude tvému prckovi líbit, co bude preferovat… :nevim:

My třeba máme tehle koberec z IKEA
http://www.ikea.com/…ts/20176809/
a na něj si to stavíme podél těch silnic a pak okolo projíždějí auta a dívají se na zvířátka… no prostě dle fantazie ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
16.7.13 11:09

Lega Dupla, přestože je syn ještě malý, máme už celou krabici :lol: Hrozně mě baví shánět různé druhy. Určitě bych začala s nějakou malou základní sadou kostek, velká zelená podložka se taky hodí. Později bude nezbytná. Máme i sadu menších podložek na stavění domečků. Pro batolata jsou i speciální batolecí sady, ty mi ale přijdou o ničem. Kupujeme už rovnou zvířátka, auta, benzínky apod. Mrkni na Mall.cz, tam mají docela výběr a jedny z nejlepších cen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
16.7.13 15:07

Holky děkuju za rady na Mall.cz jsem už koukala :) já jsem nakonec objednala tu velkou zelenou podložku a taky sem vyslala švagrovou do Šparu(bydlí naproti) ať mi koupí ten růžovej boxík s pár kostkama maj tam teď na vybraný sady 30% slevu :lol: a tohle dostane v říjnu k svátku a na Vánoce dostane buď farmu nebo ZOO a základní kostky. A moje ségra se švárou jí koupí na Vánoce ten vláček :) sme se domluvili.Tak si myslím, že to jí bude muset do základu stačit. Plus ještě něco manšího asi dokoupíme co dostane k Vánocům peníze od prababiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
16.7.13 15:26

@MickyG to bude až dost :lol: určitě se to bude líbit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
16.7.13 15:49

@MickyG Zkus se mrknout i na internetové bazoše. Tam seženeš Lego i úplně nové, nerozbalené třeba za poloviční cenu než v obchodě. Děcka dostanou jednu sadu třeba dvakrát, tak to dávají na bazar. Já už pár takhle výhodně koupila ;)
Jinak my teď na vánoce plánujeme koupit sadu Fotíme safari, ta se mi strašně líbí. Může se z ní postavit i třeba zoo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí