Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Jenye na baterky není, po kolejích jezdit může, ale ty kolečka mají trošku problémy na vyhybkách (ale to už všech těch „obyč“ nevláčkovejch vagonků), každopádně to celkem v pohodě projede…
Ale konkrétně tenhle je na „ruční“ pohon ![]()
@kate02 píše:
@Jenye na baterky není, po kolejích jezdit může, ale ty kolečka mají trošku problémy na vyhybkách (ale to už všech těch „obyč“ nevláčkovejch vagonků), každopádně to celkem v pohodě projede…Ale konkrétně tenhle je na „ruční“ pohon
Děkuji ![]()
Holky, prosím, můžete poradit, v jaké sadě bych našla houpačku? děkuji
@Darcy V muj prvni cirkus, cislo 10504. S nakupem neotalej, je to jiz doprodej.
Houpačka je u sady Lego Duplo 5639 Rodinný domek, ale sada stojí 3000 Kč. Tak jestli se jedná jen o houpačku, bude lepší se kouknout někde po bazarové
@Darcy nebo tady ji muzes koupit pouze houpacku
Mrkni na mimibazar, tam prodávají nové duplo kostky i kusově, mimo jiné i houpačku.
Svého času jsem si tam navybírala, co jsme chtěli (houpačku, židle, stůl, postel…). Teď jsem to v rychlosti rozklikla a nabízí ji.
edit: Cena je stejná, jako uvádí @Cuddy, poštovné vyjde líp.
Příspěvek upraven 12.08.15 v 11:17
Odkaz nefunguje, ale jsou to nove dily primo z lega, houpacka stoji kolem 70 Kc a ten oblouk, ve kterem drzi take tak. Postovne pak kolem 100 Kc. Kdybys chtela poslu odkaz lepe.
@Darcy koukněte na mimibazar maj tam houpačky co se daj koupit zvlášt ![]()
@Cuddy me by zajimal ten tvuj odkaz. Me se tam povede dohledat jen obyc lego a ne duplo:( Dekuji
Ok. Takze ID houpacky je 4255287 a ID oblouku je 6018539. Pak das https://service.lego.com/…acementparts#… , vyplnis vek, potom I want to buy a piece, dale Brick and piece selection, a tam napises pod tu kostku cislo kostky, kterou hledas. Oboji je skladem.
Nevíte náhodou, kdo by opravil mašinku DUPLO 2961. Je sice skoro dvacet let stará, ale doposud fungovala bez problémů. Po synovi ji teď potřebuje vnuk
A v podstatě je nenahraditelná, protože jiné mašinky nemají takové vychytané funkce. Děkuji za radu Oldbeat ![]()
Ahoj, poradíte?
Je nějaký rozdíl (kromě toho co je vidět, tedy počet a ruznorodost přidaných prvků, v těhle třech vláčcích?
nejde mi o cenu ani o to jaké další prvky to má (a kodovací panely mají všechny tři)
tak spíš přemýšlím samo o sobě - je jeden z vláčků třeba rychlejší, výkonnější?
třeba žlutý nákladní - uveze něco, je tedy silnější, vyjede lépe most, než červený?
A pokud máte někdo ten třetí, tak jaký je?
zajímaly by mě výhody a postřehy těhle sad, které na první pohled z fotek ani reklam nejdou vidět. ![]()