Lehká SŠ - existuje?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
369
16.1.11 23:20

Doplňující informace :mrgreen: Žáci jsou i tento rok přijímáni bez přijímacího řízení- přijímáni budou podle výsledků ze ZŠ- 1.+ 2. polovina 8 třídy + 1. polovina 9té, možná by zohlednili i vysvědčení z toho 1.ročníku, kdyby jste je požádali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.11 07:27

Všem moc děkuji.
Asi jsem potřebovala slyšet, to co si myslím sama.Musí se rozhodnout sám a nemá cenu ho nutit, protože za rok bych řešila to samé.
Teď nevím kdo se ptal, zda chodil na brigádu.Ano chodil na noční, sice jen o víkendu, ale docela mazec, unavenej byl a peníze nic moc.Takže ví co to je vydělat peníze, ale byli to peníze jen na zábavu, něco jiného bude když by se měl živit.
Možná je taky chyba, že mu s manželem nedáváme peníze jen tak, že si je musí buď vydělat nebo jinak zasloužit, a on prostě peníze chce :nevim:
Taky ho držíme docela zkrátka, žádné courání po nocích, občas může byt do 10 večer.
Michaela drogy vím že nebere, nejsme v tomto naivní, kouří cigara, trávu zkusil to víme, opilej byl 2× měl povoleno se napít.
jinak si myslím že rodiče jsme normální, i když pro něj jsme trapný ufoni, no on je pro nás taky ufon :lol: já jen doufám,že jednou pochopí, že nejsme tak šílený jak si teď myslí.

• Citovat
  • Upravit
31.5.16 09:46

Ja jsem měl v pate 3 2 a 3
co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.19 06:16

Mám to samé

Jak to s Vámi dopadlo, řeším to samé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin