Lehký kočárek trojkombinace?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101939
7.4.14 11:48
@dani24687 píše:
@Lejaa ta tě napadne, až si povozíš jinej. My ho prodáváme kvůli váze :pankac:

Nenapadlo mě to a to střídám golfky se sporťákem… a sporťák nemám taky žádného drobečka (GT3), ale jeho jízdní (a jiné užitné vlastnosti) jsou takové, že nemám pocit, že by byl těžký. A jako bonus uveze v případě potřeby obě děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
7.4.14 11:51

@j.a.n.i1 já nejsem vůbec spokojená s váhou Dorjanu. ale my máme město samej kopec, tady není rovina víc než 200m v kuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101939
7.4.14 11:51
@Lejaa píše:
teď budu za asi úplného trotla :-D ale jaký je prosím rozdíl mezi golfákem a sporťákem? :oops: teď to studuji na netu a krom rukojeti se to neliší, nebo jo? :oops:

No, z mého pohledu je sporťák něco trochu většího s nafukovacími koly schopné projet terén, mít velký koš a spoustu místa pro dítě, v případě nouze pro dvě :mrgreen:
A golfky jsou v určitém pohledu vždy takové rachtátko vhodné do auta, do MHD a města, pokud mám jen jedno dítko.
A pak jsou hybridy, ke kterým já nenašla cestu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
7.4.14 12:02

A co Mutsy Transporter? Máme ho už rok a je fakt lehoučký a hezký. Jen má docela krátkou boudu - na mimi svítí sluníčko. Ale snadno to jde vyřešit sluneční clonou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
7.4.14 12:17

Když jsme pořizovali kočárek, tak pro nás byla hodně důležitá váha kočárku a nakonec jsme koupili camarelo sevilla - je fakt lehký, obě varianty mají jen něco přes 10kg, má kolečka s aretací, skvěle se ovládá :) ale nemáme ho dlouho, tak to není úplně objektivní hodnocení celkových parametrů, ale z hlediska váhy můžeme doporučit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
7.4.14 12:31

Hoco travel light ;) a budu ho prodávat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101939
7.4.14 12:47
@dani24687 píše:
@j.a.n.i1 já nejsem vůbec spokojená s váhou Dorjanu. ale my máme město samej kopec, tady není rovina víc než 200m v kuse.

Ale to ještě neznamená, že všichni musí být se 17kg kočárkem nespokojeni, já jsem třeba velice spokojená a váha je pro mě celkem podružná hodnota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
7.4.14 12:49
@j.a.n.i1 píše:
Ale to ještě neznamená, že všichni musí být se 17kg kočárkem nespokojeni, já jsem třeba velice spokojená a váha je pro mě celkem podružná hodnota.

Však jasně že ne. tak třeba Lejaa spokojená je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí