Leidenská mutace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4892
24.3.14 18:13

@ElenaB dekuju,uklidnila si me, ja jak dneska prijela od dr tak jsem se uplne rozbrecela, asi ty hormony :oops: drzim pesti at je vse jak ma :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
24.3.14 18:15
@kleopatra86 píše:
No mam prijit na kontrolu a na odber krve za 2 mesice. samozrejmne si dobrovolne nic pichat nechci ale uz v caru mi rikali ze az otehotnim tak si budu pichat tak uz jsem s tim tak nejak pocitala a ted mi tady rekli ze nic tak se bojim aby to nejak nepodcenil.ale ted jak jste mi tu tak rychle odpovedeli tak jste me docela i uklidnili, diky :hug:,jeste jsem uvazovala jestli bych nezavolala na jinou hematologii, ale tak snad je to spravnej postup, urcite me chapete ze se bojim :oops:

nemysleli v caru pokud othotníš při IVF? IVF by u Leidenek mělo výt zajištěný heparinem. ty hormony na stimulaci zvyšují riziko trombozy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4892
24.3.14 18:18
@Lama Lama píše:
nemysleli v caru pokud othotníš při IVF? IVF by u Leidenek mělo výt zajištěný heparinem. ty hormony na stimulaci zvyšují riziko trombozy

to je mozny ze to takhle mysleli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4892
24.3.14 18:19

Uff, kazdopadne holky dekuju jeste ze je to emimino :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
24.3.14 18:24
@Lama Lama píše:

jj, IVF jsem měla zajištěný heparinem - píchala jsem si během stimulace a pak až do kontrol na hematologii. Tam mi vysadili heparin v nějakým 15tt a od 33tt si zase píchám a asi budu až do konce šestinedělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
24.3.14 18:54

@ElenaB ty jo, mně krev teď v těhotenství nikdy kvůli srážlivosti nebrali…prostě mi v trombotické poradně dali Fraxiparin a je to. Ale mám jít teď po dvou měsících na kontrolu, tak jsem zvědavá, zda mi udělají nejaké krevní testy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
24.3.14 19:10

@kleopatra86 mám taky leidena a měla jsem i zamlklé těhu (leiden ale nemusel být příčinou, to se nezjistí). Určitě by tě měli hlídat na hematologii. Já chodím do Nového Jíčína, kde je středisko hematologie a je jedno z nejlepších v ČR. Injekce by ti měli stoprocentně nasadit v šestinedělí. Já píchat začnu od ukončeného 38tt, ale kdybych porodila dříve, tak se nic neděje. Důležité je prý to šestineděli. Na kontrolách (někdy po měsíci, někdy po dvou) ti budou brát krev. a z toho poznají, zda potřebuješ ředit, či ne. :) Přeji pohodové těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
24.3.14 19:49

@Ťuhík já chodím do nemocnice Frýdek-Místek a tam se setra divila, že se chci vůbec objednat do trombotické poradny, když jsem JENOM těhotná, mám leidena a prodělanou trombózu :zed: jsem zvědavá, co bude na té slavné kontrole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
24.3.14 20:19

@kleopatra86 to znam, ja slysim smutnou pisnicku a uz bulim jak zelva.. ale leiden me nijak neprekvapil… ja obecne mam vic problemu a jsem v naprostem poradku.. dulezita je jenom kontrola, zda se ty hodnoty nemeni tak jak by nemely :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
24.3.14 20:21

A mimochodem, i kdybys pichala, tak to nic neni… jedna vcelka do briska za den te nezabije kort kdyz si to muzes delat sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4892
24.3.14 20:32
@ElenaB píše:
@kleopatra86 to znam, ja slysim smutnou pisnicku a uz bulim jak zelva.. ale leiden me nijak neprekvapil… ja obecne mam vic problemu a jsem v naprostem poradku.. dulezita je jenom kontrola, zda se ty hodnoty nemeni tak jak by nemely :palec:

ja spis rvala proto ze mi nic nevysvetlil, nedal a citila jsem se takova odbyta, ze mi nedal takovou peci asi a uz to bylo potoky slz :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4892
24.3.14 20:34
@ElenaB píše:
A mimochodem, i kdybys pichala, tak to nic neni… jedna vcelka do briska za den te nezabije kort kdyz si to muzes delat sama

ja se ani toho pichani snad nebojim, uz jsem s tim prave ze pocitala a ono nic :mrgreen:byla jsem uz smirena i s ivf, s injekcema atd, ale zadarilo se nam prekvapive prirozene :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
24.3.14 20:44

@kleopatra86 :potlesk: tak to gratuluji, nic neni lepsiho, nez kdyz to jde samo… ivf nemam zkusenosti, tohle jde mimo me, nerozumim tomu :nevim: tak at mimi pekne roste ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
24.3.14 21:04

TAky jsem chodila jen na kontroly co 4 týdny, a ředila jsem jen před porodem a v šestinedělí. Chápu že máš strach, taky jsem ho celou dobu měla :roll:. Držím pěsti, určitě to bude dobré :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
26.3.14 08:55

Mam leidena, trombozu jsem nemela, vysledky krve v tehotenstvi byly v poradku a heparin mi nasadili.. ze od nejakyho 20.tt to nasadi vsem i pres dobry hodnoty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí