Lékaři nepomohli, nevím, jak dál.

1.4.17 17:03

Lekari nepomohli,nevim,jak dal.

Zdravim vsechny. Prosim o rady.Muj syn,14 let, ma zdravotni potize. Stezuje si na rozmazane videni, piskani a zalehnuti v usich, unavu, bolest hlavy, krece a bolest nohou. Absolvovali jsme CT mozku, MR mozku se zamerenim na drahu zraku, ORL vys.,RTG dutin a plic, ocni vys.,perimetr. Nikde nic, nastesti nenasli.Dale krevni odbery, i serologicke, vse OK. Nakonec detsky psycholog a psychiatricka. Nasazen Prothiaden.Kluk po nocich nespi, potize se nezlepsily, spis graduji, vyhrozuje sebevrazdou.Trva to uz 4 mesice.Uz toho mam dost, nevim si rady, ovlivnuje to negativne chod cele rodiny. Prece s nim nemohu porad dokola obihat dalsi lekare. Prosim o jakoukoliv radu, ovsem rady typu, ze mu mam dat par facek, nepotrebuji, nefunguje to. Dekuji za vas cas a preji hezky den. A.A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
40430
1.4.17 17:07
@duhovymedvidek píše:
Zdravim vsechny. Prosim o rady.Muj syn,14 let, ma zdravotni potize. Stezuje si na rozmazane videni, piskani a zalehnuti v usich, unavu, bolest hlavy, krece a bolest nohou. Absolvovali jsme CT mozku, MR mozku se zamerenim na drahu zraku, ORL vys.,RTG dutin a plic, ocni vys.,perimetr. Nikde nic, nastesti nenasli.Dale krevni odbery, i serologicke, vse OK. Nakonec detsky psycholog a psychiatricka. Nasazen Prothiaden.Kluk po nocich nespi, potize se nezlepsily, spis graduji, vyhrozuje sebevrazdou.Trva to uz 4 mesice.Uz toho mam dost, nevim si rady, ovlivnuje to negativne chod cele rodiny. Prece s nim nemohu porad dokola obihat dalsi lekare. Prosim o jakoukoliv radu, ovsem rady typu, ze mu mam dat par facek, nepotrebuji, nefunguje to. Dekuji za vas cas a preji hezky den. A.A.

Je mi vás opravdu líto.
Dělali mu i testy na boreliózu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.17 17:09

@free333 ano i borelioza byla negativni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
1.4.17 17:10

@duhovymedvidek Ty jo, vůbec nevím co poradit :? docela psycho. To začalo z ničeho nic? To vypadá opravdu na psychický problém pokud má za sebou tolik vyšetření a nic se nezjistilo. Tyhle obtíže má celý den nebo jen v noci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
1.4.17 17:11

Co páteř?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
1.4.17 17:13

Křeče a bolesti hlavy jsem též mela - zjistili nedostatek Mg, po mesici brani tablet se to zlepsilo, ale brala jsem ho jeste pul roku, s tim uchem jsem mela to same, myslela jsem ze umru, zjistili neco s vnitrnim uchem :( trvalo to celkem dlouho a zjistil to az druhy mudr na ORL, v te dobe jsem mela slabou imunitu po prodelane leptospiroze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2116
1.4.17 17:18

@sandra001 Taktéž bych to tipla na páteř, ale jako naprostý laik. Na místě zakladatelky bych kluka objednala k odborníkům specializovaných na jednotlivé příznaky. Např. na pískání v uších jsou odborníci v Praze ve Španělské ulici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40430
1.4.17 17:18
@duhovymedvidek píše:
@free333 ano i borelioza byla negativni

Páteř mu asi taky vyšetřovali?

Napadá mě, jestli nezkusit čínskou medicínu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
1.4.17 17:23

Nelíbí se mu jen ta pozornost? :? :(

• Citovat
  • Upravit
1.4.17 17:25

@arinecka Problemy ma cele dny i noci a je to psycho. Chceme mu velice pomoci, ale uz nevim, co jeste delat. Samozrejme se o nej bojim.Cele to zacalo pote, co o tridu vys na jeho skole umrel hoch.Syn tvrdi, ze ho neznal a ze nema stres z tehle situace ani zadny jiny. Uhodila jsem na nej, zda nezkusil drogy ci alkohol, urazil se, ze neni tak hloupy. Verim mu, ale to vite, napada me uz ledacos. Hrozne rada bych bojovala, ale nevim co delat.Syn me obvinuje, ze mu nechci uz pomoci a nejake vykecavani u psychiatricky mu nepomuze.Chci pomoci, ale jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.17 17:27

@free333 pater ne, nevim, zkusim cokoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31054
1.4.17 17:27

@duhovymedvidek Neroste nejak intenzivne, kdyz pises, ze je mu 14 let? Krevni tlak ma normalni? Nevysedava moc u pocitace? Ma nejaky pobyt na cerstvem vzduchu? Jaky ma jidelnicek? Nejaky sport? - to by me tak napadalo, pokud nikdo nic nezjistil…

Horcik bych rozhodne zkusila + B-komplex, od bolesti nohou a kreci by to mohlo pomoci, i od unavy. Rozmazane videni - to tedy nevim… ja mivam mzitky nebo temno pred ocima od nizkeho KT, ale to asi nebude ono? Plus asi si bohuzel dat jeste jedno kolecko po doktorech, treba v jinem meste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.17 17:32

@Doe_Jane On pozornost vyzadoval od chvile, co se narodil. Stale rval, cela porodnice z nej byla na vetvi a rikali nam:Deti moje jak vy tohle (tim mysleli syna),zvladnete? On byl uplne v pohode nez to zacalo, a tvrdi, ze az bude jeho zdrav.stav jako byval, tak bude vse OK.Nema duvod vyzadovat vetsi pozornost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65295
1.4.17 17:32

@duhovymedvidek pokud to začalo po smrti jiného dítěte, klidně to může být psychické. Těžko radit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
1.4.17 17:33
@duhovymedvidek píše:
@arinecka Problemy ma cele dny i noci a je to psycho. Chceme mu velice pomoci, ale uz nevim, co jeste delat. Samozrejme se o nej bojim.Cele to zacalo pote, co o tridu vys na jeho skole umrel hoch.Syn tvrdi, ze ho neznal a ze nema stres z tehle situace ani zadny jiny. Uhodila jsem na nej, zda nezkusil drogy ci alkohol, urazil se, ze neni tak hloupy. Verim mu, ale to vite, napada me uz ledacos. Hrozne rada bych bojovala, ale nevim co delat.Syn me obvinuje, ze mu nechci uz pomoci a nejake vykecavani u psychiatricky mu nepomuze.Chci pomoci, ale jak?

No, docela mě zarazila ta věta že tě syn obvinuje že mu nechceš pomoci, copak jsi nepodnikla všechny možné kroky k tomu aby se našla příčina? Myslím že toho psychiatra potřebuje ze všeho nejvíc, on to bere jako nějaké vykecávání ale opravdu to vypadá že má problém v hlavě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty