Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
Tak seknout se můžou oba. Nicméně, moje zkušenost je, že lékárníci jsou oobvykle teoretici a řídí se striktně SPC přípravku. Takže se tím moc neřídím
Pokud máš pochybnosti, vždy je nejlepší konzultovat je přímo se svým lékařem. Lékárnice má své znalosti, ale tvůj doktor zná tvůj konkrétní zdravotní stav lépe. Každopádně, když je něco nejasné, ověř to přímo u zdroje - tedy u doktora.
@vokishka píše: Více
To je o něčem úplně jiném. Každý řetězec má nějaký svůj pozitivní list, zkrátka pro ně pro prodej výhodnější léčiva/doplňky stravy, a ty se snaží prodat. Necpe ti nic jiného, než generikum (čili produkt s totožnými účinnými látkami) a moc dobře to ví. To je bussiness, kterému se musí lidé v řetězcích podvolit, což ale neznamená, že své práci nerozumí ![]()
Každopádně vám všem holky moc děkuji za odpovědi. Nevím, jak je to možný, ale už teď po jednom použití je to strašná úleva 🙏 😀 dám si to Teda jak mi řekl doktor, a v pondělí se ho ještě na vše zeptám 🙂
@Ahep píše: Více
Já si taky něco vygůglim, ale rozhodně bych to doktorovi neřekla. To by pak mohl bejt doktor každej. Spíš dělám blbou. A doptám se případně. Ale já mám doktora docela fajn.