Lékárnice radí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81500
29.7.24 17:31
@Anonymní píše: Více

Tak seknout se můžou oba. Nicméně, moje zkušenost je, že lékárníci jsou oobvykle teoretici a řídí se striktně SPC přípravku. Takže se tím moc neřídím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
29.7.24 17:35

Pokud máš pochybnosti, vždy je nejlepší konzultovat je přímo se svým lékařem. Lékárnice má své znalosti, ale tvůj doktor zná tvůj konkrétní zdravotní stav lépe. Každopádně, když je něco nejasné, ověř to přímo u zdroje - tedy u doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
30.7.24 07:22
@vokishka píše: Více

To je o něčem úplně jiném. Každý řetězec má nějaký svůj pozitivní list, zkrátka pro ně pro prodej výhodnější léčiva/doplňky stravy, a ty se snaží prodat. Necpe ti nic jiného, než generikum (čili produkt s totožnými účinnými látkami) a moc dobře to ví. To je bussiness, kterému se musí lidé v řetězcích podvolit, což ale neznamená, že své práci nerozumí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.24 08:11

Každopádně vám všem holky moc děkuji za odpovědi. Nevím, jak je to možný, ale už teď po jednom použití je to strašná úleva 🙏 😀 dám si to Teda jak mi řekl doktor, a v pondělí se ho ještě na vše zeptám 🙂

• Citovat
  • Upravit
7188
30.7.24 08:50
@Ahep píše: Více

Já si taky něco vygůglim, ale rozhodně bych to doktorovi neřekla. To by pak mohl bejt doktor každej. Spíš dělám blbou. A doptám se případně. Ale já mám doktora docela fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí