Lékařská vstupní prohlídka do zaměstnání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Kelsey1 píše: Více
Proc obvodni, to chodis k ni na pracovni prohlidku? A nechapu, proc 3×. Vzdyt si to zaklada ten zamestnavatel, doktor si to zapíše do počítače.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše: Více
Nam rovnou rekli, ze je chtějí, jen se prodlouzil odstup.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Vždy jsem dostala papír, který pracovní lékař potvrdil, že jsem schopná vykonávat práci a potvrzení jsem donesla do práce. Na základě toho jsem mohla poté nastoupit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je možné, že ji tvůj budoucí zaměstnavatel posílá elektronicky a nebo jsou domluveni s lékařem, že automaticky vyjíždí nějaký lejstro, které zaměstnavateli stačí…
Pokud ti nic o žádné žádance neříkal, tak pak ji nejspíše nepotřebuješ a bude stačit pouze výpis z dokumentace od praktika ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem nenesl žádný formulář, žádnou moč ani jsem nepotřeboval peníze. Zakladatelko, na co ti tato (i jiné) informace bude?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše: Více
To se vyplatí, solit prachy za změření tlaku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 píše: Více
Tak mně to taky připadá naprosto zbytečné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše: Více
U nás to rádi zrušili. A to nám aspoň zkoušeli ještě zrak k tomu tlaku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 píše: Více
já mám stejně brýle a svého očního
jo, tyhle pracovní, pokud to není rizikové pracoviště, je o ničem. Manžel chodíval do nemocnice, tam je celé oddělení pracovního lékařství a ty jejich prohlídky trvaly celé dopoledne, od dveří ke dveřím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luboš P abych veděla, co si s sebou vzít, můj budoucí zaměstnavatel mi volal a řekl mi pouze datum a čas kdy mám jít na prohlídku, neřekl mi ani kde se jejich doktor nachází ani co si s sebou mám vzít, a nerada bych došla k tomu doktorovi a ten mi řekl že potřebuju to a to a to a já nic neměla, A žádnou vstupní prohlídku bych nemohla absolvovat ![]()
- Citovat
- Upravit
A proč ses hned na vše rovnou nezeptala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 bylo mi řečeno že mi ještě dojde nejaky email, ale nic mi nepřišlo, kontrolovala jsem vše a nic ![]()
- Citovat
- Upravit