Lékařská vstupní prohlídka do zaměstnání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše: Více
Výpis ze zdravotní dokumentace a peníze, platí se to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@boball píše: Více
Přesně tak, výpis ze zdravotní dokumentace, to se platí, v práci to poté proplatí. Ale lepší svému praktikovat zavolat předem a domluvit se, kdy to bude k vyzvednutí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše: Více
ještě nikdy jsem nenesla moč na vstupní prohlídku. Ani na ty pracovní preventivní. Vždy jen výpis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše: Více
naposledy 2019 i moc a drepy po mne dochtor chtel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše: Více
tak náš to píše od stolu, většinou aspon změří tlak. Ale to je vše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
na to, ze mam vysoky tlak, jsem prisla jinde nez u naseho spolecneho obvodaka. A jo, pamatuju prohlidky za kafe pro 5 lidi najednou. Zalezi na dochtorovi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše: Více
tak já chodím na internu, tam mi měří tlak vždycky, i EKG. Nejméně jednou za rok, ted častěji. Takže já se preventivkama nevzrušuju, berou mi vždy i krev. Když jsem nastupovala do současné práce, tak to byla taky rychlovka, obvodák měl volno, tak jsem měla místo výpisu právě zprávu z interny a v pohodě to stačilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja jinde nastupovala bez vypisu, je v tom chaos, penize bez zodpovednosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím všechny, chtěla bych se jenom zeptat zda nevíte co jste si s sebou brali na lékařskou vstupní prohlídku, nastupuju od února do práce a volala mi paní z mého zaměstnání že 6. ledna mám lékařskou kontrolu, neřekla mi ani místo kde ale mám pocit že zmínila že potřebuju něco od své obvodní doktorky, předtím než přijdu na lékařskou prohlídku k jejich doktorovi. Nevím zda stihnu ještě do firmy zavolat a zeptat se jich ještě jednou protože potřebuju vědět místo kam dojít ale také potřebuju vědět co si sebou mám teda brát, Tak se zeptám aspoň tady. Předem díky za odpovědi mějte se hezky