Za jak dlouho jste si zvykly na novou výmalbu bytu?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.9.22 20:33

Byt

Za jak dlouho jste si zvykly na novou výmalbu bytu? My máme novou stěnu, vybrali jsme s manželem oranžovou a sami namíchali. Ale na bývalé žluté stěně se mi zdála světlejší. Nyní je ale tmavší a já se v ní cítím divné. Je pravda že změny moc nezvládám. Mě to tak nějak vždycky vyvede z míry ještě gord když je to na několik let. Máme mandarinkovou stěnu v obýváku a kuchyni. Jak zesvetlit mistnost ale neměnit stěny ani nábytek. Jinak když není pochmurné počasí celý den nám tu svítí sluníčko. Zpráva už vyřešena, příští týden se na to vrhnem. Tímto uzavírám téma, dekuji

Příspěvek upraven 28.09.22 v 18:37

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5598
26.9.22 20:35

Gord 8o :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12577
26.9.22 20:37

Jméno v názvu, fotky v bytu veřejně… to fakt lidi nemají ani špetku selského rozumu a nějaký půd sebezáchovy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
26.9.22 20:37

Nejlepší zdi jsou bílé. Mám akorát v obýváku světloulince kávový komín, v ložnici světloulince modrou jednu zeď. Z vašich barev by mě odvezli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
26.9.22 20:39

Ja ti nevim, ale ten brajgl, pracholapy a to vycpane cosi…jake ze to mate ty zdi :mrgreen:?

• Citovat
  • Upravit
4928
26.9.22 20:39

Nezlob se, ale barva stěny je to nejmenší, co by mě v téhle místnosti trápilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
26.9.22 20:43
@ontarova.stara píše:
Ja ti nevim, ale ten brajgl, pracholapy a to vycpane cosi…jake ze to mate ty zdi :mrgreen:?

plus ten odérek z králíků, nebo morčat či co to je v té kleci a kočky, to musí být bydleníčko eňo ňuňo i bez oranžových zdí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
26.9.22 20:44

Vyměnit gauč! Max nový potah. Protridit stěnu. Kočár pryč, klec pryč!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.22 20:50

@ontarova.stara no to máte taky fakt, kočárek každopádně musí pryč a asi je toho tady víc než dost. Uklidí se sklep a hned tam poletí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.9.22 20:50

@Atisia jaky potah gauče by jste zvolila?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.9.22 20:51
@bjetuschka píše:
Jméno v názvu, fotky v bytu veřejně… to fakt lidi nemají ani špetku selského rozumu a nějaký půd sebezáchovy?

To se mi tam dalo omylem, jinak bych nedávala anonymně no teď nevím jak to zrušit

• Citovat
  • Upravit
482
26.9.22 20:52
@Anonymní píše:
Za jak dlouho jste si zvykly na novou výmalbu bytu? My máme novou stěnu, vybrali jsme s manželem oranžovou a sami namíchali. Ale na bývalé žluté stěně se mi zdála světlejší. Nyní je ale tmavší a já se v ní cítím divné. Je pravda že změny moc nezvládám. Mě to tak nějak vždycky vyvede z míry ještě gord když je to na několik let. Máme mandarinkovou stěnu v obýváku a kuchyni. Jak zesvetlit mistnost ale neměnit stěny ani nábytek. Jinak když není pochmurné počasí celý den nám tu svítí sluníčko.Příspěvek upraven 26.09.22 v 20:48

Citovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518

Hlavně tam je bordel. Vymalovala bych v létě. Bílou. Jinak mi to teda tak hrozné nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@MrsNorris já vím mě se tu kočárek a tolik věcí taky nelíbí, kočárek po úklidu sklepa půjde tam, ale nevím jak a tím zbytkem jsem nerozhodný typ

• Citovat
  • Upravit
14566

Mate tu mistnost přeplněnou, to je to hlavni. Jinak se ta barva ale vůbec nehodí k té obývací stěně, obývací stěna se nehodí k pohovce a už vůbec nic z toho se nehodí k podlaze. Je to hrozny guláš všeho možného a pak to dává takovy nevabny dojem. Podlaha je dost retro, výrazná tepla barva, a vy k tomu mrsknete moderní stenu spíše ve studenem odstínu a divnou pohovku a spoustu nepořádku okolo :nevim:. K té stěně by se hodila barva světle šediva, piskova, kávová, možná i vanilková (ale chladná). Bile dvere jsou k tomu všemu už jako úplná pěst na oko. K podlaze by šly naopak nějaké teplejší odstíny v kombinaci s něčím neutrálním, klidně i ta vaše barva, ale to by tam nesměl byt ten nabytek, co jste tam dali :lol:

Na tu pohovku dejte aspoň nejaky jednobarevny potah, který schová ten ošklivý vzor. Dělají se takové, co tu pohovku zakryjí úplně celou.

Příspěvek upraven 26.09.22 v 20:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný