Za jak dlouho jste si zvykly na novou výmalbu bytu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14669
26.9.22 21:46
@Anonymní píše:
Takze schovat zbytecnosti? A na barvu si časem zvyknu ne? Čekáme každou chviličku miminko, tak jsem z toho ještě o to více nervózní

Ne schovat :lol: Vyhazet krámy, co jsou nahoře na skrinkach (i na těch dolních a na okně), probrat poličky, vystěhovat zvířata a vyhodit to, na čem je ta klec, je to skarede.

Nabytek nemusí zůstat navěky na místě, kam ho postavis poprvé, ale muže se stěhovat a plnit různé funkce. Třeba by se vám ta obývací stěna hodila do uplne jiného pokoje, a sem byste mohli dat něco hnědého tmavsiho pod tu televizi. Co je za dveřmi v předsíni například? Vidím tam nějakou vyšší tmavší skříňku.

Kdybyste dali pod telku nějakou větší komodu a tu stenu dali do pryc, získala bys místo všude kolem, kde ted visí různé skříňky, do rohu by sis mohladat třeba i nějakou větší kytku (zrušila bych spoustu malých kytek), na zeď jeden větší obraz… obecně ten obývák je celkem velký, takže bude vypadat lépe zvolit jednotlivé větší věci a ne miliony malickych na jeho výzdobu. Když tam všude mas spoustu malých věci, ten pokoj si zmensujes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
26.9.22 21:49

Zakladatlko, pod prispevkem mas „editovat“ na to klikni a vymaz si jmeno.

Bud vyhod nabytek, nebo podlahu, ja bych vyhodila podlahu, nabytek naladi s podlahou, podlaha neladi s barvami zdi, ani s nabytkem, se sedakcou, s nicim, sedacku vyhod, nebo prodej, nebo daruj. Mlati se ti to tam vsechno navzajem, teple a studene hnede a bezove tony a k tomu ta stena.

Pokud nemate penize, zachranit to alespon trochu muzes jedinym zpusobem, nacapes tam vsude, kde to jde, co nejvic bile, udelas bile steny, zapomen na zlutou, nebo oranzovou, bezovou, maslovou, hnedou stenu, jedine bila barva ti tu hnedo-bezovou usmatlanou staroidnou atmosferu prebije.

Příspěvek upraven 26.09.22 v 21:57

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.9.22 21:51
@Anonymní píše:
Za jak dlouho jste si zvykly na novou výmalbu bytu? My máme novou stěnu, vybrali jsme s manželem oranžovou a sami namíchali. Ale na bývalé žluté stěně se mi zdála světlejší. Nyní je ale tmavší a já se v ní cítím divné. Je pravda že změny moc nezvládám. Mě to tak nějak vždycky vyvede z míry ještě gord když je to na několik let. Máme mandarinkovou stěnu v obýváku a kuchyni. Jak zesvetlit mistnost ale neměnit stěny ani nábytek. Jinak když není pochmurné počasí celý den nám tu svítí sluníčko.Příspěvek upraven 26.09.22 v 21:03
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.9.22 21:57

@My Melody no jo jenže přítel už mi to znovu premalovavat prý nebude a máte pravdu nemáme penize

• Citovat
  • Upravit
My Melody
26.9.22 22:03
@Anonymní píše:
@My Melody no jo jenže přítel už mi to znovu premalovavat prý nebude a máte pravdu nemáme penize

Malovat zdi neni problem, to muzes udelat i sama, potrebujes zebrik, barvu, valecek, tyc na valecek, stetec, na zem das igelit. Okna, zarubne dveri a obvodove listy oblepis ochrannou paskou a postupne, abys toho nemela moc, kazdej den natres jednu stenu, nebo jednu mistnost, pokud mas cas popri detech. Barva neni az tak draha zalezitost.

A pozdeji, kdyz budete mit trochu penez, vyhodite podlahu a dej si tam podlahu ve stejnem chladnejsim odstinu toho nabytku.

Edit: ctu, ze mas pred porodem, tak to udelas pak, kdyz bude trochu casu.

• Citovat
  • Upravit
15925
26.9.22 22:06

Uf. Já bych v tom obýváku vyměnil úplně všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
26.9.22 22:08

Ukliď si ten nepořádek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
26.9.22 22:13

Zakladatelko, furt vidim tve jmeno v diskuzich, skus napsat adminovi SZ, ze chces zmazat clanek, at na netu netrci tvuj byt a jmeno.

Příspěvek upraven 26.09.22 v 22:18

• Citovat
  • Upravit
149159
26.9.22 22:15

Zakladatelko vyhoď nábytek, podlahy, kočárek, zvířata, sošky, prostě všechno, protože to psali na emiminu. I s miminkem můžete vegetovat v parku, to bude eňo ňuňo. Hlavně moderní. Protože bydlet se má pouze a jen super moderně a nikdy jinak. Ať už na to máš nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.22 22:44

@Anna766 máte pravdu svým způsobem je to blbost, i když s tím bordelem mají pravdu, ale já nevím jak si zvyknout, doteď mě trápili jen větší změny, ale tohle je dalo by se říct kravina a trápí mě to. Vůbec jsem to nečekala, popravdě možná kdyby odstín byl světlejší. Můžu do zprávy napsat. Už to jak pisete mě uklidňuje mírně. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.9.22 22:46
@Anna766 píše:
Zakladatelko vyhoď nábytek, podlahy, kočárek, zvířata, sošky, prostě všechno, protože to psali na emiminu. I s miminkem můžete vegetovat v parku, to bude eňo ňuňo. Hlavně moderní. Protože bydlet se má pouze a jen super moderně a nikdy jinak. Ať už na to máš nebo ne.

Nevim jestli jsem tak víc citlivější kvůli těhotenství, vysazeným praskum na začátku tehotenstvi nebo jsem tak blbá. Rada bych to změnila a ten pocit neměla, ale nevím jak

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.9.22 22:51
@Anna766 píše:
Zakladatelko vyhoď nábytek, podlahy, kočárek, zvířata, sošky, prostě všechno, protože to psali na emiminu. I s miminkem můžete vegetovat v parku, to bude eňo ňuňo. Hlavně moderní. Protože bydlet se má pouze a jen super moderně a nikdy jinak. Ať už na to máš nebo ne.

Dekuji :srdce: :hug:

• Citovat
  • Upravit
725
26.9.22 23:25

My máme zdi bílé, v obýváku akorát výmalbu oblouku na světlě chladně šedou a v ložnici taky tak jednu stěnu. Podlaha lino…světle šedá imitace dřeva, bílý nábytek… Máme malý byt a tahle to vypadá větší a pěkně prosvětlené. Do barev bych nešla. Bílá je univerzál a barvy se dají doladit doplňkama. Na oranžovou bych si taky nezvykla, chápu tě. Teplé barvy mi v interiéru hrozně vadí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
26.9.22 23:39
@kubmaja02 píše:
My máme zdi bílé, v obýváku akorát výmalbu oblouku na světlě chladně šedou a v ložnici taky tak jednu stěnu. Podlaha lino…světle šedá imitace dřeva, bílý nábytek… Máme malý byt a tahle to vypadá větší a pěkně prosvětlené. Do barev bych nešla. Bílá je univerzál a barvy se dají doladit doplňkama. Na oranžovou bych si taky nezvykla, chápu tě. Teplé barvy mi v interiéru hrozně vadí :(

Seda a bila jsou kompatibilni barvy, skvela kombinace. Pusobi cisto, novo, sveze. A ideal i pro malej prostor.

• Citovat
  • Upravit
My Melody
27.9.22 00:13
@Anonymní píše:
Nevim jestli jsem tak víc citlivější kvůli těhotenství, vysazeným praskum na začátku tehotenstvi nebo jsem tak blbá. Rada bych to změnila a ten pocit neměla, ale nevím jak

Tak na to kasli, dulezite je ted mimco, ne stena a utesuj se tim, ze po porodu ji natres, ( fakt to neni nic komplikovany, to zvladne kazdej ) a budes se ti to pak libit. :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný