Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@TereuliJa jak už psala @rusovlaska.e, tak Fly lady systém je fakt boží - díky němu máme doma docela uklizeno a to je moje dcerka hodně aktivní bordelář
Nejradši všechno hází po zemi a neustále někde něco kramaří
Existuje i skupina na FB, jestli budeš chtít, pošlu ti odkaz ![]()
@TereuliJa, když bys všechen čas proflákaný tu na e-miminu věnovala domácnosti, taky budeš mít byt jak klícku.
Nehci se tě dotknout, mám to taky tak.
E-mimno jako relax. A pokud toho potřebuju hodně stihnout, zakážu si počítač, nebo si ho pustím za odměnu, až je hotovo a to toho rázem stihnu.. každá hodinka znát. ![]()
@lekarnicka28 píše:
@TereuliJa, když bys všechen čas proflákaný tu na e-miminu věnovala domácnosti, taky budeš mít byt jak klícku.Nehci se tě dotknout, mám to taky tak.
E-mimno jako relax. A pokud toho potřebuju hodně stihnout, zakážu si počítač, nebo si ho pustím za odměnu, až je hotovo a to toho rázem stihnu.. každá hodinka znát.
No emimino a facebook.. pane jo 00:42 a ja tu jeste sedim
pak se divim
Ja treba taky ten komp skovam a zapnu si ho az vecer a to se pak divim jak to vsechno jde.
Njn je to zakladni kamen urazu…
tak dobra tak na nejakou odvykacku od internetu asi najdu… ![]()
@MiskaKosa píše:
Klidně půjčjá mám často půjčené děti
Akorát to máš krapet z ruky
Pujcim ti děti plus dva psy. Dovezu kamkoliv ![]()
Ja teda bordel nesnasim. Doma mame cisto a uklizeno, ikdyz ted s novorozencem je takova unava, ze si jdu radeji lehnout.
Tim, ze mame minimalisticky interier tak se uklizi celkem snadno, protoze kazda vec ma.sve misto. N nemam rada ruzne kyce v polickach byt nas tchyne zasobuje statecne. Jestli mas garsonku hodne preplnenou (coz neni v garsoncemalem prostoru problem) tak verim, ze udrzeni poradku da vice prace. No i kdyz neprala.bych ti myt.nase okna. To je akce na cely den ![]()
Na netu travim cas utrzkovite a celkem malo. Je to ztrata casu.
Vydrž, zakladatelko, děti to rozhazování přejde, teď jsou v nejvíc bordelářském věku, to se nedá nic dělat. Já zbytečné uklízení nemám ráda, mamka je taky uklízecí maniak a to je pro děti dost odstrašující případ. Půl života ztráveného úklidem ![]()
A tchyně?
Minule jsme přijeli pozdě, tak jsme večeřeli potmě a v zimě na zahradě, protože dcera už chce jíst sama a prostě kolem ní vznikne bordel, tak než by měla večer binec v kuchyni, tak všichni ven
Vlastně mi to došlo až ten večer, proč se u nich jí jen na terase nebo na zahradě
Nesebere totiž pár drobků a neutře jen stůl, musí zamést, vytřít ![]()
A za sebe doporučuji omezit internet, žrout času, dovolit si třeba 3× denně hodinu a dodržovat ![]()
@MiskaKosa píše:
Vařím denně, mám psa… Pes nadělá kolikrát větší bordel než 5ti členná rodina
Tak to budeš jednou hodně překvapená
My jsme psa měli, teď mají rodiče a brácha, nějaký ten rok jsme s nima bydleli (asi 4 roky s těma psama + s tatmtím 14). Když byli štěňata, tak to jo - jednou rozžvýkali koberec a převrátili kvítka. Jinak jsou z nich chlupy a rotvajlerovi kape od huby voda, když se napije. To dělají děti taky, akorát místo chlupů pouští drobky
Ale ještě se mi nestalo, aby mi pes nacupoval roličku toaleťáku do záchodu (a pak ho popřilepoval po přilehlém okolí), rozpatlal Fidorku po bytě nebo vyházel šuplík ![]()
@mooch píše:
Pujcim ti děti plus dva psy. Dovezu kamkoliv
Klidně
![]()
@Angua píše:
Tak to budeš jednou hodně překvapenáMy jsme psa měli, teď mají rodiče a brácha, nějaký ten rok jsme s nima bydleli (asi 4 roky s těma psama + s tatmtím 14). Když byli štěňata, tak to jo - jednou rozžvýkali koberec a převrátili kvítka. Jinak jsou z nich chlupy a rotvajlerovi kape od huby voda, když se napije. To dělají děti taky, akorát místo chlupů pouští drobky
Ale ještě se mi nestalo, aby mi pes nacupoval roličku toaleťáku do záchodu (a pak ho popřilepoval po přilehlém okolí), rozpatlal Fidorku po bytě nebo vyházel šuplík
@Angua píše:
Tak to budeš jednou hodně překvapenáMy jsme psa měli, teď mají rodiče a brácha, nějaký ten rok jsme s nima bydleli (asi 4 roky s těma psama + s tatmtím 14). Když byli štěňata, tak to jo - jednou rozžvýkali koberec a převrátili kvítka. Jinak jsou z nich chlupy a rotvajlerovi kape od huby voda, když se napije. To dělají děti taky, akorát místo chlupů pouští drobky
Ale ještě se mi nestalo, aby mi pes nacupoval roličku toaleťáku do záchodu (a pak ho popřilepoval po přilehlém okolí), rozpatlal Fidorku po bytě nebo vyházel šuplík
No tak mě se třeba často stává, že mi pes (pokud nezavřu dveře na WC) rozhryže toaleťák a roztahá po celým bytě. Minule se dostal do skříňky a stihl rozhryzat 7 rolí… Takže mazec. Chlupy pouští to je jasný ![]()
Ale jak říkáš, asi budu jednou překvapená
I když doufám, že to přijde až tak za 10 let
![]()