Lenost, a nebo co? Chci mít hezkou domácnost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2575
10.9.13 23:39

@TereuliJa jak už psala @rusovlaska.e, tak Fly lady systém je fakt boží - díky němu máme doma docela uklizeno a to je moje dcerka hodně aktivní bordelář :lol: Nejradši všechno hází po zemi a neustále někde něco kramaří :lol: Existuje i skupina na FB, jestli budeš chtít, pošlu ti odkaz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
10.9.13 23:47

@ivulinaM Jé to bych ráda :-), vypadá to dobře to Fly lady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
11.9.13 00:04

@TereuliJa poslala jsem ti to SZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
11.9.13 00:23

@TereuliJa, když bys všechen čas proflákaný tu na e-miminu věnovala domácnosti, taky budeš mít byt jak klícku. :lol: Nehci se tě dotknout, mám to taky tak. ;) E-mimno jako relax. A pokud toho potřebuju hodně stihnout, zakážu si počítač, nebo si ho pustím za odměnu, až je hotovo a to toho rázem stihnu.. každá hodinka znát. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
11.9.13 00:34
@lekarnicka28 píše:
@TereuliJa, když bys všechen čas proflákaný tu na e-miminu věnovala domácnosti, taky budeš mít byt jak klícku. :lol: Nehci se tě dotknout, mám to taky tak. ;) E-mimno jako relax. A pokud toho potřebuju hodně stihnout, zakážu si počítač, nebo si ho pustím za odměnu, až je hotovo a to toho rázem stihnu.. každá hodinka znát. :lol:
:palec: :palec: :palec: jj, na tom něco bude - počítač je hroznej žrout času :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
11.9.13 00:44

No emimino a facebook.. pane jo 00:42 a ja tu jeste sedim :( pak se divim :zed: Ja treba taky ten komp skovam a zapnu si ho az vecer a to se pak divim jak to vsechno jde. :lol: Njn je to zakladni kamen urazu… :? tak dobra tak na nejakou odvykacku od internetu asi najdu… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
11.9.13 03:50
@MiskaKosa píše:
Klidně půjč :-D já mám často půjčené děti :-) Akorát to máš krapet z ruky :-)

Pujcim ti děti plus dva psy. Dovezu kamkoliv :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
11.9.13 05:32

Ja teda bordel nesnasim. Doma mame cisto a uklizeno, ikdyz ted s novorozencem je takova unava, ze si jdu radeji lehnout.
Tim, ze mame minimalisticky interier tak se uklizi celkem snadno, protoze kazda vec ma.sve misto. N nemam rada ruzne kyce v polickach byt nas tchyne zasobuje statecne. Jestli mas garsonku hodne preplnenou (coz neni v garsoncemalem prostoru problem) tak verim, ze udrzeni poradku da vice prace. No i kdyz neprala.bych ti myt.nase okna. To je akce na cely den :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
11.9.13 05:37

Na netu travim cas utrzkovite a celkem malo. Je to ztrata casu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
11.9.13 08:07

Vydrž, zakladatelko, děti to rozhazování přejde, teď jsou v nejvíc bordelářském věku, to se nedá nic dělat. Já zbytečné uklízení nemám ráda, mamka je taky uklízecí maniak a to je pro děti dost odstrašující případ. Půl života ztráveného úklidem :roll:
A tchyně? :zed: Minule jsme přijeli pozdě, tak jsme večeřeli potmě a v zimě na zahradě, protože dcera už chce jíst sama a prostě kolem ní vznikne bordel, tak než by měla večer binec v kuchyni, tak všichni ven :lol: Vlastně mi to došlo až ten večer, proč se u nich jí jen na terase nebo na zahradě :lol: Nesebere totiž pár drobků a neutře jen stůl, musí zamést, vytřít :roll:
A za sebe doporučuji omezit internet, žrout času, dovolit si třeba 3× denně hodinu a dodržovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.9.13 08:31
@MiskaKosa píše:
Vařím denně, mám psa… Pes nadělá kolikrát větší bordel než 5ti členná rodina :-D

Tak to budeš jednou hodně překvapená :mrgreen: My jsme psa měli, teď mají rodiče a brácha, nějaký ten rok jsme s nima bydleli (asi 4 roky s těma psama + s tatmtím 14). Když byli štěňata, tak to jo - jednou rozžvýkali koberec a převrátili kvítka. Jinak jsou z nich chlupy a rotvajlerovi kape od huby voda, když se napije. To dělají děti taky, akorát místo chlupů pouští drobky :mrgreen: Ale ještě se mi nestalo, aby mi pes nacupoval roličku toaleťáku do záchodu (a pak ho popřilepoval po přilehlém okolí), rozpatlal Fidorku po bytě nebo vyházel šuplík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
11.9.13 10:24
@mooch píše:
Pujcim ti děti plus dva psy. Dovezu kamkoliv :P

Klidně :-) :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
11.9.13 10:26
@Angua píše:
Tak to budeš jednou hodně překvapená :mrgreen: My jsme psa měli, teď mají rodiče a brácha, nějaký ten rok jsme s nima bydleli (asi 4 roky s těma psama + s tatmtím 14). Když byli štěňata, tak to jo - jednou rozžvýkali koberec a převrátili kvítka. Jinak jsou z nich chlupy a rotvajlerovi kape od huby voda, když se napije. To dělají děti taky, akorát místo chlupů pouští drobky :mrgreen: Ale ještě se mi nestalo, aby mi pes nacupoval roličku toaleťáku do záchodu (a pak ho popřilepoval po přilehlém okolí), rozpatlal Fidorku po bytě nebo vyházel šuplík :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to jsme na tom podobně - a za 3 týdny se do toho narodí druhá cácorka a to teprv bude mazec :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
11.9.13 10:26
@Angua píše:
Tak to budeš jednou hodně překvapená :mrgreen: My jsme psa měli, teď mají rodiče a brácha, nějaký ten rok jsme s nima bydleli (asi 4 roky s těma psama + s tatmtím 14). Když byli štěňata, tak to jo - jednou rozžvýkali koberec a převrátili kvítka. Jinak jsou z nich chlupy a rotvajlerovi kape od huby voda, když se napije. To dělají děti taky, akorát místo chlupů pouští drobky :mrgreen: Ale ještě se mi nestalo, aby mi pes nacupoval roličku toaleťáku do záchodu (a pak ho popřilepoval po přilehlém okolí), rozpatlal Fidorku po bytě nebo vyházel šuplík :lol:

No tak mě se třeba často stává, že mi pes (pokud nezavřu dveře na WC) rozhryže toaleťák a roztahá po celým bytě. Minule se dostal do skříňky a stihl rozhryzat 7 rolí… Takže mazec. Chlupy pouští to je jasný :-D
Ale jak říkáš, asi budu jednou překvapená :-D I když doufám, že to přijde až tak za 10 let :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
11.9.13 19:38

Tak jó dneska jsem komp celej den nezapnula :mrgreen: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie