Létání dětí

1853
7.2.10 19:08

létání dětí

ted jsem vyděla reportáž z kurzu létání dětí pro matky s dětmi,vidli jste to?Co na to vy?Nějak mi to hlava nebere. :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
Michaelakkk
7.2.10 19:11

chudinky malí… :nevim:

• Upravit
sepishek
7.2.10 19:13

Lidska blbost nema hranic…Chudaci deti

• Upravit
3379
7.2.10 19:16

Jééé, já také založila diskusi na toto téma, jak se mám přesunout a tamto zrušit? Zakládaly jsme to zřejmě ve stejný čas a po stejné reportáži.

• načítám...
3379
7.2.10 19:21

Celkem mě to šoklo. Nechce se mi ani věři, že se na něco takového někdo přihlásí :roll: Nedivím, se že tam děti řvaly, taky bych asi křičela, kdyby se mnou někdo cloumal jako s hadrem :-x Fakt strašný :evil:

• načítám...
233
7.2.10 19:26

8-o jsem v šoku. Hlavně, že doma stále každému nadávám, když malého tahá za ruku při chůzi a tady se létá :roll: . Opravdu v tom nevidím vůbec nic přínosného, spíše naopak.
A hlavně asi nepochopím ty osoby, které se na kurz dobrovolně s mimčem přihlásí.

• načítám...
Michaelakkk
7.2.10 19:42

asi na to radši nebudu ani koukat je mi z toho do pláče jak ty děti trápí

• Upravit
598
7.2.10 19:43

jediné co tu mohu napsat tak IDIOTI rodiče

• načítám...
20820
7.2.10 20:15

Prosím o přesunutí diskuse do jednoho tématu, a to sem: https://www.emimino.cz/…minek-37240/

Těchto diskusí se tu najednou vyrojilo nějak moc, v jednom tématu to bude přehlednější :-)

• načítám...
1853
7.2.10 20:19

tak vidím ,že je nás víc se stejným názorem.Je opravdu šokující ,že se to tady legálně provádí.Vlastně myslím ,že k prokrvení těla a zbavení se prdíků existují jiné,šetrnější,nejspíš stejně efektivnía BEZPEČNĚJŠÍ metody.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová