Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ted jsem vyděla reportáž z kurzu létání dětí pro matky s dětmi,vidli jste to?Co na to vy?Nějak mi to hlava nebere. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jééé, já také založila diskusi na toto téma, jak se mám přesunout a tamto zrušit? Zakládaly jsme to zřejmě ve stejný čas a po stejné reportáži.
Celkem mě to šoklo. Nechce se mi ani věři, že se na něco takového někdo přihlásí
Nedivím, se že tam děti řvaly, taky bych asi křičela, kdyby se mnou někdo cloumal jako s hadrem
Fakt strašný ![]()
jsem v šoku. Hlavně, že doma stále každému nadávám, když malého tahá za ruku při chůzi a tady se létá
. Opravdu v tom nevidím vůbec nic přínosného, spíše naopak.
A hlavně asi nepochopím ty osoby, které se na kurz dobrovolně s mimčem přihlásí.
asi na to radši nebudu ani koukat je mi z toho do pláče jak ty děti trápí
Prosím o přesunutí diskuse do jednoho tématu, a to sem: https://www.emimino.cz/…minek-37240/
Těchto diskusí se tu najednou vyrojilo nějak moc, v jednom tématu to bude přehlednější ![]()
tak vidím ,že je nás víc se stejným názorem.Je opravdu šokující ,že se to tady legálně provádí.Vlastně myslím ,že k prokrvení těla a zbavení se prdíků existují jiné,šetrnější,nejspíš stejně efektivnía BEZPEČNĚJŠÍ metody.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat