Létání v 8. týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85476
19.6.14 15:44

Souhlasim s hankou.br Proto bych do Benatek letela, ale do Mexika ne. Udelala bych si pak spešl dovolenou za par let i s drobkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
19.6.14 15:47

Já letěla za první trimestr mockrát (aspoň 6×) po Evropě. Nikdo nevěděl, že jsem těhotná a bylo to kvůli práci. Jen jsem si dala bacha, co jím, aby mi nebylo špatně.
Let do Mexika mi přijde celkem zvládnutelný, dokud není fakt obří břicho, to se pak blbě sedí. Jen bych si zjistila, jak je to se zdravotním pojištěním, kdyby náhodou něco. Jako ale nechtělo by se mi. V prvním těhotenství jo, v druhým ne, to mi bylo hůř :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785

Lety jsou v pohode.Pro jistotu bych se optala nekde na cestovni medicine. Mexiko zatim snad nema zavedene povinne ockovani. Zdravotni rizika tam, ale jsou. Zmenu klimatu urcite prezijes je tam stejne pasmo jako na FL. Preju krasne zazitky v Italii.Do Mexika volte let jenom s jednim prestupem.My kupujeme letenky na Pelikanovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186

@ZuzkaLj Benátky určitě a pokud by vše bylo ok, tak i to Mexico :) 4. - 5. měsíc je ještě pohoda :palec: Ale musela bych se cítit opravdu 100%, jinak bych radši zvážila třeba Santorini v Řecku, nebo nějaký jiný kouzelný kout někde poblíž :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
19.6.14 15:48

@ZuzkaLj já jsem ted v 5. měsíci a s přítelem jsme letěli na dovolenou do Řecka.. a úplně v pohodě.. :) já bych letěla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
19.6.14 15:49

@ZuzkaLj mám kamarádku, co 4/5. měsíc byla právě v Mexiku, klasika s batohem na zádech.. Vše bylo OK, jen se vrátila po 3 týdnech s pupíkem, který při odletu neměla a vše jí bylo najednou malé a kupovala si tam kraťasy a sukně :lol:
Další byla kdesi na nějakém ostrově u moře v 5. měsíci a taky vše OK.
Pak mám jednu, co hodně pracovně lítala po Evropě a najednou ve 4. měsíci netlouklo srdíčko, nikdo nevěděl proč, co tak najednou.. jestli k tomu přispělo létání jí nikdo nepotvrdil ale ani nevyloučil.
To se fakt nedá říct, může to být v pohodě, nemusí. Stát se může kdykoli cokoli v Mexiku stejně jako doma za barákem.. Ale spíš aby si to člověk nevyčítal kdyby něco.. Takže pokud jste otěhotněli snadno a v pohodě, asi bych o tom uvažovala, ale pokud by to bylo vytoužené vysnažené těhotenství asi bych to neriskovala.. Ale to by ses tu asi neptala a bála se rovnou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.6.14 15:50

@ZuzkaLj teď je to v pohodě, ovšem Mexiko bych si rozmyslela - nejde ani tak o tu vzdálenost, ale o celkovou situaci tam :think: hygiena, jídlo, změna klimatu atd.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
19.6.14 16:00

Netuším, osobně jsem kvůli těhu letadlo a vůbec exotickou dovolenou zavrhla, ale kdybych už to měla zaplacené a lékař neměl nic proti, asi bych letěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
19.6.14 16:01

Tak lítání nevadí..ale to MExiko bych se asi okolo 23tt bála..radši bych zůstala někde v Evropě, kdyby náhodou něco..kdyby byl nedejbože nějaký menší problém, tak skončit v mexický nemocnici, to by mě dost děsilo, španělská nebo řecká nemocnice, to zní o dost bezpečněji :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
19.6.14 16:04

Je to na Tobě, jak se cítíš. Já jsem zvyklá létat 4×ročně dlouhé lety s velkým časovým posunem, ale těd v těhotenství si netroufnu. Možná je to tím, že je to mé první těhotenství v životě a otěhotnění nebylo zrovna nejjednodušší. Proto se bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
19.6.14 16:08

OK. Tak na to Mexiko prdim. Já tam právě nikdy nebyla, tak nevim, co to obnáší. Mně všichni říkali, že let není problém, ale někomu může vadit ta změna klimatu. Já bych to i zvládla… si uřpímně myslim. Ale kdyby něco, to zdravotnictví tam je na prd. A za to mi to fakt nestojí. Zaplacené to ještě neni. Takže v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
19.6.14 16:12
@ZuzkaLj píše:
OK. Tak na to Mexiko prdim. Já tam právě nikdy nebyla, tak nevim, co to obnáší. Mně všichni říkali, že let není problém, ale někomu může vadit ta změna klimatu. Já bych to i zvládla… si uřpímně myslim. Ale kdyby něco, to zdravotnictví tam je na prd. A za to mi to fakt nestojí. Zaplacené to ještě neni. Takže v poho.

myslím že je to rozumné..v Evropě je dost krásných míst :hug: já jsem zhruba ve stejném tt, a v září se chystáme na náš oblíbený Kypr, pokud zdraví dovolí :) je to kousek, a dost místních doktorů studovalo dokonce medicínu v ČR, takže tam se budu cítit bezpečně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35964
19.6.14 16:13

@ZuzkaLj Hele nevis, za tyden muzes blit jak amina od rana do vecera. Resila bych to az v prubehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
19.6.14 16:15

Jasný… děkuji holky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
19.6.14 16:46

Tak já zase naopak strašně byla ráda, že jsem mohla jet do USA na měsíc v těhotenství. Byla to moje poslední možnost na hodně dlouho se někam podívat. Nikomu tam jsem nechtěla říct, že přelom 5 a 6 měsíce( naštestí to na mě nebylo vidět). Tak že jsem jedla steaky majonezu a klasickou americkou stravu. Jezdila na tobogánech, na kajaku, chodila dlouhé výlety, cestovala hodně v autě.
Heozně jsem si to užila, i když jsem z toho byla víc unavená, měli jsme celou dobu 40, z těch aktivit jsem zkubla 5 kilo během měsíce. A tedka na to ráda vzpomínám a jsem vděčná, že jsem to neodvolala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí