Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Záleží přece kam, v kolikátém týdnu, v jakém zdravotním stavu atd. Nejde jen tak lehce napsat ano nebo ne ![]()
Letet max do 20tt, autem max do 30 tt. pozdeji bych uz nejelaneletela
@Anonimka5621 Záleží kdy a jak dlouho. V druhém trimestru by to mělo být v pohodě. Letěla jsem cca 12 hodin s jedním přestupem.
@Anonimka5621 nenapsalas kam a v kolikátém týdnu, to se fakt dost blbě odpovídá. V druhé polovině těhotenství tě ani do letadla nevezmou, každá letecká společnost má tu hranici myslím jinak plus nějaká hranice je i u cestovního pojištění
@Anonimka5621 Neletěla bych, protože bych nechtěla někde u moře řešit nějaký problém. Než bych se tam někde dopravila do nemocnice (navíc třeba pochybné kvality), mohlo by být pozdě. Moje kamarádka takto přišla v těhotenství na dovolené o dítě, protože se dostala do nemocnice pozdě. Ale nechci strašit, taky záleží, kam se chystáte.
Myslím, že většina tu bude mít opačný názor než já. ![]()
@martanek29 Já též.
Ono to je taky asi vázané na věk a zkušenosti…možná v 18cti, kdy by mě ani nenapadlo, že něco jako komplikace se může vyskytnout.
Já jsem třeba čekala druhé dítě v 34, tedy už dost pozdě. Před tím nějaké komlikace, takže opravdu ne, pěkně jsem celé těhu byla v klidu. Protože kdyby se to „nepovedlo“ tak přece jen už ženská tolik let na „nápravu“ nemá. Ve 12tt jsem masivně krvácela, z nezjištěných příčin. Jak jsem byla ráda že jsem 20 min. od porodnice. Co bych dělala někde na pobřeží v nějakém pidi městečku to fakt nevím ![]()
@Anonimka5621 ja mela obe tehotenstvi uplne ok, bylo mi dobře. takze bych klido do nejakeho 6.-7. mesice jela. ale asi dopředu neodhadnes, jak ti bude, muzes byt otekla, nafoukla, nastvna na cely svet ![]()
vezmou vůbec v 25.tt ještě do letadla? ![]()
Kdybych byla na začátku prvního těhu, napsala bych, že klidně. Ted po zkušenostech? Ani náhodou!!! Jsem ráda, že jsem doma a v klidu a vůbec nejlepší když se někam zdejchne i manžel s prvorozenou ![]()
Ano, kdykoliv. do teď je mi líto, že jsem neleťela. kvůli výše zmíněným důvodům jsem řekla, že mi to za to nestojí. ale s miminem jsem neleťela, s batoletem (světlý typ), také ne. s dalším miminem také ne. bůhví, kdy se k moři dostanu. škoda.
Jo, letěla bych, byla jsem někde letadlem u všech tří těhotenství, a bylo to v pohodě.
@Anonimka5621 píše:
No takovej 25.tt presne nevim a do Chorvatska
to je v pohodě..a to chceš do chorvatska letět? není lepší jet?
samo záleží jak na tom jsi..jestli máš bezproblémové těhu, nebo jsi třeba krvácela, nebo měla jiné problémy..jestli je vše v poho tak bych jela.
Leteli ci neleteli?