Letěly byste v těhotenství k moři?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
4.5.16 18:00
@Anonimka5621 píše:
No takovej 25.tt presne nevim a do Chorvatska :)

to je v pohodě..a to chceš do chorvatska letět? není lepší jet?
samo záleží jak na tom jsi..jestli máš bezproblémové těhu, nebo jsi třeba krvácela, nebo měla jiné problémy..jestli je vše v poho tak bych jela.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
4.5.16 18:01
@Alyss1 píše:
Ano, kdykoliv. do teď je mi líto, že jsem neleťela. kvůli výše zmíněným důvodům jsem řekla, že mi to za to nestojí. ale s miminem jsem neleťela, s batoletem (světlý typ), také ne. s dalším miminem také ne. bůhví, kdy se k moři dostanu. škoda.

a jaký k tomu máš důvod že nejedete s malýma k moři? bojíš se, že si to neužiješ? nebo proč..mi byli s 3letým a pul roční v itálii a v poho..letos jedem zase..když je ti líto že nemužeš jet, proč nejedes? :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonimka5621
4.5.16 18:24

@smurfka o me nejde… Ja bych neletela… Mam rizikove tehu :)… Ptam se skrze kamaradku :) a ta nikdy neletela tak chce letet :)

• Citovat
  • Upravit
226
4.5.16 18:26

Ja loni jako tehu byla v Chorvatsku v 25.tydnu, ale jeli jsme autem. A mozna lepsi chvili v letadle nez tech 12hodin v aute. Jinak jsem musela hledat pojostovnu, kteta me pojisti I pro problemy spojene s tehoenstvim. Spousta pojistoven totiz pojisti jen do 24.tt a jen nektere do 26.tt. pozdeji uz myslim zadna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca08
4.5.16 18:30

Ve 32 tt jsem letela do Londyna. V minulem tehu v 6 mesici na dovcu do Recka. Uplne super. Max bych neletela nekam do Egypta. Po evrope v pohode.

• Citovat
  • Upravit
809
4.5.16 18:54
@Anonimka5621 píše:
No takovej 25.tt presne nevim a do Chorvatska :)

Kůli těhu jsem radši letěla, zhruba 8.tt, bylo to rychlé i s cestou na letiště a s odbavením. Jen jsem měla nízký tlak a zapomněla jsem si dát před cestou kafe, takže mi bylo celou cestu zle, ale jinak nevidím problém…
Komplikace můžou nastat, i když budeš dřepět doma na zadku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3561
4.5.16 19:07

Asi bych se bála. Ale já jsem dvakrát v prvním trimestru potratila a při druhém potratu jsem málem vykrvácela, takže bych se bála, že tam nebude dostupná lékařská péče v takové kvalitě jako u nás. Ale spousta mých kámošek v těhu u moře byla a úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
4.5.16 20:42
@Simuleena píše:
Ja loni jako tehu byla v Chorvatsku v 25.tydnu, ale jeli jsme autem. A mozna lepsi chvili v letadle nez tech 12hodin v aute. Jinak jsem musela hledat pojostovnu, kteta me pojisti I pro problemy spojene s tehoenstvim. Spousta pojistoven totiz pojisti jen do 24.tt a jen nektere do 26.tt. pozdeji uz myslim zadna

pojistí do dvou měsíců před termínem porodu, tudíž mi to vychází do 32tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
4.5.16 20:44
@peta81 píše:
@Anonimka5621 ja mela obe tehotenstvi uplne ok, bylo mi dobře. takze bych klido do nejakeho 6.-7. mesice jela. ale asi dopředu neodhadnes, jak ti bude, muzes byt otekla, nafoukla, nastvna na cely svet :D
vezmou vůbec v 25.tt ještě do letadla? :think:

to je podle letecké společnosti, každá má svoje předpisy. Ale řekla bych, že je to tak na hraně. některé si vyžádají jen potvrzení od dr., že je těhotenství bezproblémové a těhuli do letadla pustí, v tom jsou asi dost rozdíly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
4.5.16 21:02

@Anonimka5621 Pokud budeš v pořádku, tak proč ne. Neletěla bych, jela bych autem. Někam ke Splitu č Zadaru, kde jsou velké nemocnice. před tím bych šla na kontrolu. Ale neviděla bych to dramaticky. Pokud budeš mimi a ty ok, tak proč ne. Já jela ve 14.tt do Chorvatska taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
4.5.16 21:04

Letela jsem ve 4. a zpátky v 5. měsíci. Pokud nejsou problémy, nevidím důvod proc po Evropě neletet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
4.5.16 22:20

@Moise no, to mi rekli, ale to se pry vztahuje jen na me (urazy atd.), ale pokud bych mela u toho more komplikace spojene s tim tehotenstvim, tak uz se to pojisteni mevztahuje. To jde jen do toho 26.tt..nektere pojistovny treba maji I dele. Tak mi to bylo receno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
11.5.16 16:01

Asi by záleželo na destinaci.
Nejspíše bych vynechala nějaká rizikovější místa typu Egypt, nebo místa, kde se nahlásila nějaká nemoc a tak.
Ale třeba Chorvatsko, Řecko a podobně nejspíše proč ne.
Já sama jsem cestovala teď jen po Čr ale zvládla jsem i spát pod stanem a to ve 30tt :D

A vím, že kamarádka byla v 7 měsíci a letěla do Říma na 6 dní a bylo vše úplně v pohodě. Jen musela hodně pít, chtělo to vyšší faktor ochrany a moc se neunavovat a pohoda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí