Letní dovolená ČR 2014 s 15měsíčním synem

1006
11.1.14 10:19

Letní dovolená ČR 2014! S 15 měsíčním synem

Ahojky maminky,

vím, že těchto diskuzí je po emiminu nespočet, leč jsou většinou staré.

I letos bychom rádi někam vypadli.
Alespoň na týden.
Minulý rok jsme byli v campu Dolce v Trutnově. Byla to paráda. Jsou tam finské chaty, vybavené stany, chatky.
Na chatkách vl. sociální zařízení, v areálu restaurace, kiosky, 3 rybníky, město prakticky za rohem, dost vyžití, lesy, cyklostezky apod.
Ale byli sme ještě bez prcka.
I cena byla super, platili jsme necelých 5 tisíc za týden, se snídaní.

Chtěla bych něco podobného, ale letos i s prckem.
Nemusí to být vyloženě rodinné, ale aby se nám tam dokázali přispůsobit, abychom mohli po okolí vyrazi s kočárkem, abychom se už druhý den nenudili.
S přijatelnější cenou.

Jsme z Mladé Boleslavi, tak bychom uvítali něco do 80 km odtud.
Projíždím internet, našla jsem pár tipů, ale zatím mě nic neoslovilo tolik.

Je mi jedno jestli to bude chatka, chata, pension. Jde mi hlavně o soc. zařízení kvůli prckovi, možná by nebylo na škodu u vl. vaření, ale není podmínkou.
Jen mi trošku vloni vadilo hledání restaurací po městě a vybírání co si dnes zrovna dáme, bylo nás víc a nemohli sme se dohodnout.
Letos jen já, přítel a prcek.

;)
Děkuji předem za tipy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nikol.ondrášovka
11.1.14 10:28

My jsme spokojeni se Straznici, ale to je pro vas daleko. Letos asi z malym miminem pojedem taky kdyz nebude moc horko

• Citovat
  • Upravit
1006
11.1.14 10:38

Oprava, na dovče sme nebyli minulý, ale předminulý rok. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
11.1.14 10:59

@iwankaanjelik není to teda moc blízko, ale spojili jsme to se zastávkou v zoologické zahradě v Jihlavě a teda malé se tam hrozně líbilo, byli jsme tam, když ji byl rok..
 http://www.happydovolena.cz/…edisko-fiola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.1.14 12:31

@iwankaanjelik Dolce v Turnově jsou super, jen je nesmí člověk trefit v době Obscenu a jiných festivalů :mrgreen: Jinak my byli letos v Penzionu pod hradem - Liberk (orlické hory) a bylo to tam fakt super (vlastní socky, jídlo si člověk mohl připlatit atd..). Klídek atd.. jen jsme vždy popojeli kousem autem a paráda.. byl tam takový klid, že jsem ani spát nemohla :P Letos máme pro změnu zaplacenou chatu v Dobrušce (celou chatu, vařit asi budem sami), tak jsem na to zvědavá :think: Jinak jsi z boleslavi? zamyřte do Č. Ráje, tam je fakt nádherně. Jen s ubyt neporadím, protože odtama pocházím, tak jsem tam bydlení nikdy nehledala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330
11.1.14 13:50

Byli jsme vloni s 18 měsíční holčičkou ve Svojanově v areálu Motýlek a bylo to tam super…i nám poskytli postýlku…dám odkaz

http://www.motylek-rekreace.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
11.1.14 16:34

@martina.se

my tam predposlední den chytli nějaký koncert, no moc pěkně nezpívali :lol:… český ráj mám tak nějak procestovaný, ale je možný že tam nakonec skončíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.1.14 17:16
@iwankaanjelik píše:
@martina.semy tam predposlední den chytli nějaký koncert, no moc pěkně nezpívali :lol:… český ráj mám tak nějak procestovaný, ale je možný že tam nakonec skončíme :D
:mrgreen: já se v Dolcích ubytovávám na Obscene :mrgreen: to je tam vždycky černo - bo to je grind festival.. lidi po nás koukají jak po vrazích. Ale tam je prostě krásně, jsme v klid.. a mi tam v tom rybníku baví krmit ryby :mrgreen: jinak ok.. přemýšlím, co je do těch 80 km od Bolky :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
11.1.14 18:45

@martina.se
Jela bych i dál, ale malý auto zrovna nemiluje :nevim: Tudíž jet sním třeba na Moravu to je nemyslitelnýý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.1.14 19:20
@iwankaanjelik píše:
@martina.se
Jela bych i dál, ale malý auto zrovna nemiluje :nevim: Tudíž jet sním třeba na Moravu to je nemyslitelnýý :think:

jasný, to chápu… zkuste popátrat v Orlických horách.. byli jsme teď, chystáme se znovu. Krásná příroda, hodně památek, atd.. :think: a myslím, že pro Vás by to do těch 80 km být mohlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
11.1.14 19:36

Děkuju za tip, zkusím pohledat.

Já nejsem extra zcestovalá, takže jaksi nemám tucha, co je vlastně v okolí co by stálo za vidění :) Až na ten český ráj, ten mám od dětství dost prošlapaný :think: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
24.2.15 10:24

Dovlená Fiola

Dobrý den, minulý rok jsme byli na dovolené ve Fiole. A rozhodně jsme spokojeni nebyli s ubytováním a stravou. Ubytování? Ano, kde škarabaly celou noc myši. Uklizeno absloutně nebylo, všude pavučiny, prach, špína. Jídlo? Na svačinu chléb sice čerstvý, ale s pomazánkou která neviděla máslo ani z vlaku a popravdě jsme jí nemohli druhý den ani vidět. Obědy a večeře byli dobré. Jela jsem tam s 2 měsíční dcerou a mezi dveřmi do srubu jsme chtěli odjet. Ve srubu je koupelna. Díky Bohu, protože používat společné soc. zařízení v hlavní budově bych nezvládla. Fuj. Byli jsme ubytování od soboty a v úterý jsme dostali střevní virózu(údajně). My měli jiný názor, protože jsme nebyli jediní, kteří museli odjet, díky zdravotním potížím. Ani si nedokážete představit jak zvrací 3 letý a dvouletý chlapeček a ostatní v takovém prostředí. Odjeli jsme a už nikdy více. Pokud se to někomu zdá jako super dovolená, mě tedy rozhodně ne. A to si myslím, že jako holka z vesnice jsem zvyklá na standartní ubytování a stravu. Jediné pozitivní je dětské hřiště a bazén. Hřiště je pěkné, trmapolíny, skluzavky, prolízačky pro děti paráda. Ale za mě, určitě, už nikdy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí