Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ty jo, řeknete někdo, že máte rádi vánoční cukroví. To je samé „nikdo to nejí“… u nás jsme loni poslední kousky spořádali na Štěpána k snídani, a kdyby toho bylo o dvě kila víc, tak by to bylo podobné ![]()
@Amalthea píše:
Takže pro někoho, kdo čte jen jedním okem to vypadá, že není cukr, poletí do obchodu, skoupí tam vše, na co přijde a je z toho začarovaný kruh
Přesně, ať žije panika. Cukru je všude dost.
@Sedmnactnulajedna Ale jo, mám to ráda, na vánoce, ale to neznamená, že musím sníst tři kila. Dám si ke kafi pár kousků a stačí. Brát to jako snídani by mě nikdy nenapadlo. Je to cukroví. A proto ho peču málo.
@Annabela11 píše:
Dobré ráno…Kolik letos máte naplánováno peci cukroví? já se obávám že asi ani jeden druh jelikož v obchodech po vcerejsim zjištění není ani kilo cukru…
Včera jsem byla v Albertu a dneska v Lidlu, normálně cukr byl v regale. Jak moučkový tak krystal..spíš ta cena, snad 34,90
![]()
Já budu péct stejně jako vždy a pro celou rodinu..cca 8-10kg a asi 15 druhů..ještě to nemám promyslene.
Příspěvek upraven 20.10.22 v 20:01
@Sedmnactnulajedna píše:
Ty jo, řeknete někdo, že máte rádi vánoční cukroví. To je samé „nikdo to nejí“… u nás jsme loni poslední kousky spořádali na Štěpána k snídani, a kdyby toho bylo o dvě kila víc, tak by to bylo podobné
Já já
a všichni u nás
a uz se moooc těším ![]()
@Monchichik píše:
@Annabela11 protože v Supermarketu Albert byl cukr v letáku za 19,90…proto ho tam nemají…všude jinde stojí nejméně 35 kč a je ho všude dost…
To je pravda
Byla jsem tam večer po práci a zrovna vykládal tu paletu a všechny vyzýval, ať si ho koupí, že zítra už bude za těch 35
@Sedmnactnulajedna píše:
Ty jo, řeknete někdo, že máte rádi vánoční cukroví. To je samé „nikdo to nejí“… u nás jsme loni poslední kousky spořádali na Štěpána k snídani, a kdyby toho bylo o dvě kila víc, tak by to bylo podobné
Já ho miluju a rodina taky ![]()
@Sedmnactnulajedna píše:
My mame radi cukrovi. Budu pect zase mraky. Pro nas a dve nase rodinky. Od konce listopadu se me vsichni dotazuji, co uz je hotove
.
Lidi asi nekecaji, ze nepecou. Jak to ale vnimaji treba jejich deti, je mozna jinak. Ja upecu a detske navstevy se u nas zvysi o 500%. Kdyz maji deti donest do skoly na ochutnani nebo na vanocni besidku, tak prinesou kupovane susenky nebo slane tycinky. Ale ja to chapu, kazdeho vec, cpat se neni dobre. My navysujeme pohyb, aby nam bylo po cukrovi jen dobre.
@terien píše:Aha, tak to jsem špatně pochopila. Taky bych si klidně vzala víc, v tomhle je nesmysl myslet na ostatní, oni taky nemyslí na mě
Ale ja reagovala na něco jiného. Jestli nám nevadí, že když si my vezmeme víc, nezbyde na ostatní. Tak ne, neznám nikoho, kdo by si vzal min, aby zbylo.
@Sedmnactnulajedna píše:
Teď jsem dorazila z práce, tak ti udělám radost
My máme cukroví rádi, ale každý si vybereme jen to své oblíbené.
Peču jen vanilkové rohlíčky ze špaldy a dělám kuličky Rafaelo, zbytek dostanu od rodičů ![]()
Pak ještě musí být vaječný koňak a jsme happy ![]()
@lucynka25 píše:
@tulipán a je to jednou za rok. Amen
Přesně. Stromeček, cukroví, filmy a dárky. My všichni se na cukroví těšíme
.
@tulipán píše:
Přesně. Stromeček, cukroví, filmy a dárky. My všichni se na cukroví těšíme.
Nedávno jsem vytáhla krabičku z mrazáku a jak nám šmakovalo ![]()
@Venett ooo závidím, loni nám nezbylo, ale taky ráda krabičku úschovam a vytáhnu na Velikonoce ![]()
@lucynka25 píše:
@Venett ooo závidím, loni nám nezbylo, ale taky ráda krabičku úschovam a vytáhnu na Velikonoce
Na Velikonoce jsem právě zapomněla vytáhnout ![]()