Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dobré ráno…Kolik letos máte naplánováno peci cukroví? já se obávám že asi ani jeden druh jelikož v obchodech po vcerejsim zjištění není ani kilo cukru
…
Cukr že není, sakra ještě že mám ve špajzu 4 kg
ale tady je ho dost v Brně, i když za draho.
@Annabela11 Přestaň šířit nesmysly, v Era v Albertu bylo cukru celá paleta. ![]()
A budu péct jako obvykle.
Cukr jsem koupila ještě v létě v akci, včera mouku za 17 kc., před 14 dny rum a vanilkový lusk mám ještě od lonska. V mrazáku mám másla, ořechy jako vždy samosberem.
Pokud někdo nepřemýšlí, tak holt bude muset naběhnout začátkem prosince do obchodu, koupit cukr za 30, mouku za 25 a maslo za 65. Jeho boj.
Bože tu kostku másla a půl kila cukru snad můj důchod unese
.
Mimochodem máš tam chyby, babiččina volba je dost dražší a cukr je za 36.
@Annabela11 píše:
Dobré ráno…Kolik letos máte naplánováno peci cukroví? já se obávám že asi ani jeden druh jelikož v obchodech po vcerejsim zjištění není ani kilo cukru…
na Rohlíku a Košíku i v místní sámošce cukr mají…
@Annabela11 píše:
Dobré ráno…Kolik letos máte naplánováno peci cukroví? já se obávám že asi ani jeden druh jelikož v obchodech po vcerejsim zjištění není ani kilo cukru…
A to tam u vás není opravdu žádný cukr? ![]()
@Svistice píše:
@Annabela11 Přestaň šířit nesmysly, v Era v Albertu bylo cukru celá paleta.![]()
A budu péct jako obvykle.
Pokud někdo nepřemýšlí, tak holt bude muset naběhnout začátkem prosince do obchodu, koupit cukr za 30, mouku za 25 a maslo za 65. Jeho boj.
Cukr jsem koupila ještě v létě v akci, včera mouku za 17 kc., před 14 dny rum a vanilkový lusk mám ještě od lonska. V mrazáku mám másla, ořechy jako vždy samosberem.
Já koupila máslo za 44,90 heč ![]()
@mamule42 píše:
Já koupila máslo za 44,90 heč
A já mám v mrazáku i za 39.90 kc : ![]()
A ořechy mám taky samosběrem. Akorát nemám rum a vanilku a musím se poohlédnout po salku do vaječnýho koňaku. A musim najít dobrovolníka doma kdo vyloupe ořechy
A pak se v obchodě když je akce divím proč lidi nakupují věci v takovém množství, cpou to do mrazáku ![]()
@Svistice píše:
A já mám v mrazáku i za 39.90 kc :
No dobrá seš lepší, já měla taky levný akorát miluji máslo tak jsem ho časem zblajzla postupně. ![]()
Prazdny regaly byly akorat pred tydnem v mistni Jednote, ktera mela cukr za dvacku. Cukru je plno, akorat stoji 35, no boze katastrofa. ![]()
@Auhagenn píše:
A pak se v obchodě když je akce divím proč lidi nakupují věci v takovém množství, cpou to do mrazáku
No vidíš záhada vyřešena ![]()
Právě jsem se vrátila z ranního nákupu a i ten cukr si shodou okolností nesu… To mě nenapadlo, že jsem natrefila na tak luxusní zboží dle popisu ![]()
Cukru je u nás všude dostatek. Jinak já budu péct krabičku lineckého a větší množství vosích hnízd. To u nás frčí. Něco dostaneme od tchýně. Jinak je pro mě vánoční cukroví za trest. Klidně bych si ho objednala, ale děti mají z pečení radost.