Letošní vánoční pečení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14313
20.10.22 08:31

@Svistice Já píšu že lidi nic neupecou? kde jsem to prosím psala? Píší že u nás cukr prostě není konkrétně Albert. Regal naprosto prázdný. A Penny to samé. Po včerejším zjištění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Auhagenn
20.10.22 08:31

Rozhodně se tady nehodlám s někým hádat kvůli máslu. Jen mě zajímalo zda takový lidi myslí i na druhý. Odpověď je, že nemyslí a to mi jako odpověď stačí :)

• Citovat
  • Upravit
14376
20.10.22 08:32

@Auhagenn a u vás v obchodě vedou jen jeden druh másla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
20.10.22 08:33

@lachtanice86 Žijí ve městě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Auhagenn

@Aduš8 Bavím se vyloženě o máslu nikoliv o margarínu, takže ano vedou.

• Citovat
  • Upravit
14313

@shadowbabe Ano tak to bude přesně tento případ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
20.10.22 08:35

@Auhagenn no to mi neříkej. Vždycky je v akci jen jeden druh másla a další tři jsou vedle za normální cenu. A když ne v jednom obchodě, tak ve vedlejším. To je blbost, co říkáš. Nikdy, nikdy nemají všechny obchody akci na jedno zboží současně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4897
20.10.22 08:36

Budu péct jako jsem zvyklá normálně - tj. perníčky s dětmi a pak podle nálady (většinou děláme ještě tak další 3-4 druhy). To jestli stojí cukr dvacku nebo 40 a máslo pětapade mě fakt neodradí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
20.10.22 08:37

@Kriss Tina Děkuji za normální odpověď…vždy peču tak 6druhu, letos udělám asi tak 2 max 3.A co slyším od kolegyň z práce tak to mají stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
20.10.22 08:37
@Auhagenn píše:
Rozhodně se tady nehodlám s někým hádat kvůli máslu. Jen mě zajímalo zda takový lidi myslí i na druhý. Odpověď je, že nemyslí a to mi jako odpověď stačí :)

Proč bych měla myslet třeba na někoho v Českých Budějovicích, když tam nikoho neznám? To je nesmyslné uvažování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Auhagenn
20.10.22 08:38

@inkakřivák Máme tu jen jeden obchod, takže žádný vedlejší obchod fakt není. A není tu výběr z x másel, jak jsem již psala výše margarínů je dost, ale másel ne.

• Citovat
  • Upravit
10869
20.10.22 08:38
@Auhagenn píše:
Rozhodně se tady nehodlám s někým hádat kvůli máslu. Jen mě zajímalo zda takový lidi myslí i na druhý. Odpověď je, že nemyslí a to mi jako odpověď stačí :)

Ja myslim, koupim v akci vice a pak treba 2 mesice nekupuji zadne, aby mohli koupit zase ostatni. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4897
20.10.22 08:39
@Malineka píše:
Já nikdy nepochopila to, co dělá třeba i naše tchýně. Upeče třeba 20 druhů cukroví a tolik času, kolik s tím za*ebe. Proboha proč tolik? To jako třeba 5 kusů cukroví, které opravdu všichni jí, vypadá na stole chudě? Pak to akorát dostaneme my a v březnu vyhazujeme, protože je bez šance to sníst. Každý rok pořád to stejné dokola a nedá si říct.
My děláme už roky jenom rohlíčky, linecké a třeba kokosové koule. To mě asi ty 4 kostky másla a i za plnou cenu nezruinují. A z Hery péct rozhodně nebudu, to se nedá jíst.Nějak to zdražení neprožíváme. Buď koupím víc v akci, nebo prostě nekoupím a udělám něco jiného.

Přesně, cukroví z margarínů peče manželova teta a to se fakt nedá jíst :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
20.10.22 08:40

@inkakřivák Tak to tomu pečení moc nedáš tedy pokud pečeš jen z takového množství…to pak chápu že z důchodu to zvládneš koupit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
20.10.22 08:40
@Annabela11 píše:
@Kriss Tina Děkuji za normální odpověď…vždy peču tak 6druhu, letos udělám asi tak 2 max 3.A co slyším od kolegyň z práce tak to mají stejně.

Jo mě teda nejde o peníze, ale letos budu mít za zadkem 3 děti, takže dvě starší si upatlaji nějaký perníček pro radost a já pár kousků aby bylo na talířek pro návštěvy. Když sem toho dělala tunu, tak to stejně nikdo nechtěl :D ale surovin je dost, máslo ani cukr sem si nevšimla, že by chybělo, ale ceny jsou jednou takové co loni no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí