Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Svistice Já píšu že lidi nic neupecou? kde jsem to prosím psala? Píší že u nás cukr prostě není konkrétně Albert. Regal naprosto prázdný. A Penny to samé. Po včerejším zjištění.
Rozhodně se tady nehodlám s někým hádat kvůli máslu. Jen mě zajímalo zda takový lidi myslí i na druhý. Odpověď je, že nemyslí a to mi jako odpověď stačí ![]()
@Aduš8 Bavím se vyloženě o máslu nikoliv o margarínu, takže ano vedou.
@Auhagenn no to mi neříkej. Vždycky je v akci jen jeden druh másla a další tři jsou vedle za normální cenu. A když ne v jednom obchodě, tak ve vedlejším. To je blbost, co říkáš. Nikdy, nikdy nemají všechny obchody akci na jedno zboží současně.
Budu péct jako jsem zvyklá normálně - tj. perníčky s dětmi a pak podle nálady (většinou děláme ještě tak další 3-4 druhy). To jestli stojí cukr dvacku nebo 40 a máslo pětapade mě fakt neodradí ![]()
@Kriss Tina Děkuji za normální odpověď…vždy peču tak 6druhu, letos udělám asi tak 2 max 3.A co slyším od kolegyň z práce tak to mají stejně.
@Auhagenn píše:
Rozhodně se tady nehodlám s někým hádat kvůli máslu. Jen mě zajímalo zda takový lidi myslí i na druhý. Odpověď je, že nemyslí a to mi jako odpověď stačí
Proč bych měla myslet třeba na někoho v Českých Budějovicích, když tam nikoho neznám? To je nesmyslné uvažování.
@inkakřivák Máme tu jen jeden obchod, takže žádný vedlejší obchod fakt není. A není tu výběr z x másel, jak jsem již psala výše margarínů je dost, ale másel ne.
@Auhagenn píše:
Rozhodně se tady nehodlám s někým hádat kvůli máslu. Jen mě zajímalo zda takový lidi myslí i na druhý. Odpověď je, že nemyslí a to mi jako odpověď stačí
Ja myslim, koupim v akci vice a pak treba 2 mesice nekupuji zadne, aby mohli koupit zase ostatni. ![]()
@Malineka píše:
Já nikdy nepochopila to, co dělá třeba i naše tchýně. Upeče třeba 20 druhů cukroví a tolik času, kolik s tím za*ebe. Proboha proč tolik? To jako třeba 5 kusů cukroví, které opravdu všichni jí, vypadá na stole chudě? Pak to akorát dostaneme my a v březnu vyhazujeme, protože je bez šance to sníst. Každý rok pořád to stejné dokola a nedá si říct.
My děláme už roky jenom rohlíčky, linecké a třeba kokosové koule. To mě asi ty 4 kostky másla a i za plnou cenu nezruinují. A z Hery péct rozhodně nebudu, to se nedá jíst.Nějak to zdražení neprožíváme. Buď koupím víc v akci, nebo prostě nekoupím a udělám něco jiného.
Přesně, cukroví z margarínů peče manželova teta a to se fakt nedá jíst ![]()
@inkakřivák Tak to tomu pečení moc nedáš tedy pokud pečeš jen z takového množství…to pak chápu že z důchodu to zvládneš koupit ![]()
@Annabela11 píše:
@Kriss Tina Děkuji za normální odpověď…vždy peču tak 6druhu, letos udělám asi tak 2 max 3.A co slyším od kolegyň z práce tak to mají stejně.
Jo mě teda nejde o peníze, ale letos budu mít za zadkem 3 děti, takže dvě starší si upatlaji nějaký perníček pro radost a já pár kousků aby bylo na talířek pro návštěvy. Když sem toho dělala tunu, tak to stejně nikdo nechtěl
ale surovin je dost, máslo ani cukr sem si nevšimla, že by chybělo, ale ceny jsou jednou takové co loni no ![]()