Letošní vánoční pečení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
407
20.10.22 07:42
@Svistice píše:
@Annabela11 Přestaň šířit nesmysly, v Era v Albertu bylo cukru celá paleta. :mrgreen:

A budu péct jako obvykle.
Cukr jsem koupila ještě v létě v akci, včera mouku za 17 kc., před 14 dny rum a vanilkový lusk mám ještě od lonska. V mrazáku mám másla, ořechy jako vždy samosberem.

Pokud někdo nepřemýšlí, tak holt bude muset naběhnout začátkem prosince do obchodu, koupit cukr za 30, mouku za 25 a maslo za 65. Jeho boj.

Ježišmarja, já nemám v mrazáku ani jednu kostku másla, co budu dělat? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21614
20.10.22 07:43

No mě ty ceny pořád nepřijdou tak dramatické, aby mi to zabránilo udělat těch pár kousků oblíbeného cukroví, jako vždy. Ale my toho nikdy nepekli na kila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Auhagenn
20.10.22 07:44

@mamule42 To teda, ale nevadí ti, že tím že si lidi vezmou věc i do mrazáku a né jen na běžnou potřebu se nedostane akční zboží na ostatní? Už několikrát se mi stalo, že jsem si v obchodě chtěla koupit třeba to zmíněné máslo k běžné potřebě a nebylo, protože ho lidi kupovali v akci ve velkém.

• Citovat
  • Upravit
80102
@Smudlinka01 píše:
Právě jsem se vrátila z ranního nákupu a i ten cukr si shodou okolností nesu… To mě nenapadlo, že jsem natrefila na tak luxusní zboží dle popisu :lol:

Fuj, to zní jako,, právě jsem se vrátil z Hradu".

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80102

@Auhagenn nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
20.10.22 07:45
@jdusiproradu píše:
Ježišmarja, já nemám v mrazáku ani jednu kostku másla, co budu dělat? :lol: :lol: :lol:

Dle zakladatelky asi neupeces. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
20.10.22 07:45

Věřím, že v obchodech ještě do Vánoc bude akce na „vánoční pečení“ a ten cukr se sežene i levněji než teď. Jinak ta moje jedna várka lineckého (aby bylo něco na stůl) snad náš rozpočet unese… No, možná s dcerou zkusím ještě perníčky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.10.22 07:47

V Coopu měli moučku i krupici. Sice dražší, ale měli. My sysli máme zásoby ještě levného cukru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
20.10.22 07:47
@Auhagenn píše:
@mamule42 To teda, ale nevadí ti, že tím že si lidi vezmou věc i do mrazáku a né jen na běžnou potřebu se nedostane akční zboží na ostatní? Už několikrát se mi stalo, že jsem si v obchodě chtěla koupit třeba to zmíněné máslo k běžné potřebě a nebylo, protože ho lidi kupovali v akci ve velkém.

Jako že kdyz si vezmu do svého trisuplikoveho mrazáku 2 kostky másla a 2 kg hladké mouky, způsobim újmu ostatním nakupujicim? :lol: To je opravdu vtip dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Auhagenn
20.10.22 07:51

@Svistice Tak samozřejmě to nemyslím na lidi, kteří si vezmou dvě kostky másla :D Ale když si někdo bere třeba 10 kostek másla, tak to už mi přijde prostě sobecký.

• Citovat
  • Upravit
34473
20.10.22 08:02

Jako každý rok, nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9039
20.10.22 08:03
@Auhagenn píše:
@Svistice Tak samozřejmě to nemyslím na lidi, kteří si vezmou dvě kostky másla :D Ale když si někdo bere třeba 10 kostek másla, tak to už mi přijde prostě sobecký.

Většina lidí se řídí heslem „Urvi co můžeš“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
20.10.22 08:05

My to nejíme, takže peču max trošku lineckého + od chlapovo mamky míváme perníčky a linecké. Jinak cukr tady je po okolí a včera mi chlap dovezl máslo za 38,– :palec:

• Citovat
  • Upravit
577
20.10.22 08:06

Tak snad nemas k tehle kombinaci drahoty a nedostatku v obchodech jeste i plynovou troubu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9039
20.10.22 08:06

Já budu dělat tři druhy jako každý rok a ještě crinkles. Cukru mají v obchodech hromady. Nakoupeno výrazně dopředu nemám a žíly mi to netrhá, akce je pořád někde nějaká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí