Recept: Babiččiny bagety

Průměrné hodnocení 0.0 bodů.
odesílám...

Pro hlasování se musíte přihlásit

Výborný recept na bagety, který si zaručeně oblíbíte.

Postup

Zaděláme těsto a necháme kynout 1 hodinu přikryté utěrkou.

Po vykynutí vytvarujeme dvě stejné bagety a dáme na plech, kde necháme ještě 20 minut odpočívat.

Poté pečeme cca 30 minut.

Recept vznikl v rámci testování mouky z řady Kváskování od Penamu.

Ingredience

  • 30 dkg pšeničné hladké mouky Kváskování
  • 10 dkg žitná chlebová Kváskování
  • 10 dkg pšeničná hladká polosvětlá Kváskování
  • sáček sušeného droždí
  • 1 lžička soli
  • 1 lžička chlebové koření
  • 360 ml teplé vody

Další fotky

Chutnalo vám? Okomentujte recept Babiččiny bagety

Váš příspěvek

Odesílám...