Levně all inclusive

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.2.18 21:36

Loni jsme byli s dětmi (6 a 4) v Tunisku na 7 nocí, s all, hotel přímo u moře. Vyšlo nás to cca 55 000 Kč v hlavní sezoně. Zájezd jsme kupovali v prosinci. Letos letíme do řecka na zakhynthos, také na 7 nocí téměř ve stejném termínu, také jsme ho kupovali v prosinci a vyjde nás to odhadem na 70 000 kč se vším všudy.

• Citovat
  • Upravit
72725
6.2.18 08:32
@telezska píše:
Ahooj chci se optat jak nejlevneji jste kdo poridil rodinnou dovolenou letecky all inclusive?? Jsme 2 dospeli a 2 deti (4 roky a 8 mesicu) chceme jet v zari aby nebylo uz takove teplo pro deti.. :).. a nechceme dat za dovcu ranec.. povidejte kdo jste co poridil opravdu levne.. a kam to bylo.. :) diiiky :)

Bulharsko.. naprostá pohoda, vyjde mnohem levněji, než třeba chorvatsko s vlastní dopravou.. teď jsem dala 22 tis za sebe a syna, ale máme 5* hotel, all in na 12 dní.. a tolik to stojí jen proto, že s nim jedu sama, takže za něj cvakam jak za dospělého :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.2.18 08:36
@marťáánek píše:
@SmarcieNa začátku června bych do Bulharska neletěla, je tam opravdu studené moře. :,( To radši taky levně začátkem září, když je moře vyhřáté.
:mrgreen: :lol: asi jsme všichni v rodině otužilci, nějak nám to nevadilo :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56030
6.2.18 08:39

Koukni na airstop.cz.
ted tam maji Egypt all incl za 6 tisic treba. Ale odlety z Nemecka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
8.2.18 12:34

Ceny jsou rok od roku horší. Pokud jedete až v září, možná bych doporučila počkat na last minute, v září už by neměl být problém ho sehnat. Jinak my děti ještě nemáme, ale zatím nejlevněji jsme byli na Korfu za 7000,– all inclusive na týden na osobu (jeli jsme 2 dospělí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
29.2.24 13:14

Ahoj, obnovují diskuzi :). Plánujeme jet letos s rodinou k moři s all inclusive. Chtela bych vás poprosit o vaše zkušenosti a tipy na hotely. Pojedeme na vlastní pěst, letenky si koupíme bokem přes wizzair nebo ryanair. Sháníme nějaký levný hotel, který nabízí all inclusive. Představuji si cenu do 18tisic na tyden za 2 dospělé + 2 deti (2+5). Vloni jsem sehnala Slunečné pobřeží v Bulharsku za 12tisic takže to určitě jde :lol:. Zajímáme se pouze o evropské země. Moc vám děkuji za tipy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76433
29.2.24 13:17
@NelcaZ píše:
Ahoj, obnovují diskuzi :). Plánujeme jet letos s rodinou k moři s all inclusive. Chtela bych vás poprosit o vaše zkušenosti a tipy na hotely. Pojedeme na vlastní pěst, letenky si koupíme bokem přes wizzair nebo ryanair. Sháníme nějaký levný hotel, který nabízí all inclusive. Představuji si cenu do 18tisic na tyden za 2 dospělé + 2 deti (2+5). Vloni jsem sehnala Slunečné pobřeží v Bulharsku za 12tisic takže to určitě jde :lol:. Zajímáme se pouze o evropské země. Moc vám děkuji za tipy. :kytka:

cože? jako 18 tisíc za jednoho nebo za všechny? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
29.2.24 13:20
@stinga píše:
cože? jako 18 tisíc za jednoho nebo za všechny? :mrgreen:

Prý za všechny :mrgreen: To ani na Slovensko do termálu nesežene. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
29.2.24 13:22

Věřte mi ze to jde…jak jsem psala, vloni jsme to měli všichni za 12tisic…normální 3* hotel… :nevim: samozřejmě myslim jen hotel, bez cestovky a bez cesty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76433
29.2.24 13:24
@mamina2017 píše:
Prý za všechny :mrgreen: To ani na Slovensko do termálu nesežene. :mrgreen:

no přesně, za 18 jsme měli Slovensko do termálů 2 dospělí a 1 dítě v roce 2020, a v ceně byla pouze snídaně a bylo to na 5 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
29.2.24 13:26
@NelcaZ píše:
Věřte mi ze to jde…jak jsem psala, vloni jsme to měli všichni za 12tisic…normální 3* hotel… :nevim: samozřejmě myslim jen hotel, bez cestovky a bez cesty

Tak Bulharko a hotel 3hvězda to nebude nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9489
29.2.24 13:27

@NelcaZ Bulharsko seženeš, možná Mallorku, ale s polopenzí a mimo prázdniny. Jinak nic. Taky záleží, za kolik seženeš letenky. Jestli to nakonec nevyjde dráž než nějaký first moment přes cestovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
29.2.24 13:29

@mamina2017 my nejsme nároční, však jsem nepsala, že shanim 5*… alen zadne blechy ani stenice tam nebyly. :lol: :D byli jsme spokojeni. Bylo to s bazénem animacnim programem pro deti. 200m od pláže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
29.2.24 13:29

Diskuzi si přidávám do oblíbených :mrgreen:, ráda si nechám doporučit hotel :dance:. Ale ono, když si to člověk spočítá, tak letenky nebudou žádná láce v průběhu léta..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
29.2.24 13:30

@renap letenky se dají sehnat do 10tisic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí