Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Snorlaxik a to je hlavní sezóna? Pochybuju. Když už někteří chtějí meistrovat, tak ale se všemi informacemi (požadavky, co jsou předmětem diskuse) přeci ![]()
@Sunnysmile19 píše:
@Snorlaxik a to je hlavní sezóna? Pochybuju.
29.6. - 6.7.
takže všechny požadavky splněny. Chce to prostě umět hledat ![]()
Ale tak ještě pro ty méně schopné jeden screenshot, ať vidí zadané parametry vyhledávání
@Snorlaxik OK, mas jednu slušnou nabídku do 20 tisíc. Akorát teda pořád musíš koupit letenky, které jsou pořád kolem 7-8 tisíc na osobu z Prahy ( počítejme, že z ČR), tudíž za průměrný jediný hotel do této cenovky dát v celkové výši 50-60 litrů se vsim všudy. Tohle je na vlastní pěst nesmysl tak jako tak ![]()
@Anonymní píše:
@Snorlaxik OK, mas jednu slušnou nabídku do 20 tisíc. Akorát teda pořád musíš koupit letenky, které jsou pořád kolem 7-8 tisíc na osobu z Prahy ( počítejme, že z ČR), tudíž za průměrný jediný hotel do této cenovky dát v celkové výši 50-60 litrů se vsim všudy. Tohle je na vlastní pěst nesmysl tak jako tak
Tak nemusí letět z Prahy, nebo můžou mít štěstí a chytit levné letenky. Je to prostě o tom, kolik času tomu člověk chce věnovat a jak umí hledat.
@Snorlaxik píše:
Ale tak ještě pro ty méně schopné jeden screenshot, ať vidí zadané parametry vyhledávání
Lákavé hodnocení ![]()
@ivašot. píše:
Lákavé hodnocení
Proto jsem dávala screenshot už těch dalších v pořadí, které jsou o trochu dražší a hodnocení mají lepší. Ale chápu, že někdo touží jen po hodnocení 9+, tak si pak za to taky připlatí
@Snorlaxik tak ona tam chtěla i letenky a v termínu červen -červenec nesežene levné. Už je to všechno zdražené. Proste je úplné sci-fi jet za 18.tis se vším všudy pro 4.os. po Evropě v tom termínu co chce.
@Majinka7 píše:
@Snorlaxik tak ona tam chtěla i letenky a v termínu červen -červenec nesežene levné. Už je to všechno zdražené. Proste je úplné sci-fi jet za 18.tis se vším všudy pro 4.os. po Evropě v tom termínu co chce.
Nechtěla letenky. Ty chce řešit samostatně
@Snorlaxik píše:
Ty si to neumíš na tom bookingu zadat?
umím, ale nemám potřebu
@stinga píše:
umím, ale ty jsi to už našla, tak pošli screen - 2+2 all inclusive týden pro všechny 4 za 18000,
a jestli to nemáš, tak nemachruj
Vždyť jsem je sem nakonec dala ![]()
@Snorlaxik ona ale chtěla Evropu. Našla jsem třeba v Bulharsku par kolem 20, ale teda nešla bych do toho. Hodnocení odpovídají ceně
@Snorlaxik píše:
Vždyť jsem je sem nakonec dala
jo, to promiň, já jsem nedočítala,
i když - ona chtěla Evropu
No tak mne nepřijde ani to hodnocení Bulharska nějak strašné ![]()
Ono se to často tváří levně, ale potom zjistíš, že na místě chtějí poplatky za každou kravinu a to, co je zahrnuto do all-inlusive, je dost osekané. Nebo je tam jiný zádrhel. Ostatně, je to i případ sem přidaných hotelů, stačí nekoukat jen na hvězdičky, ale přečíst si recenze. A pak je to na člověku, co od all-inclusive očekává. Ale za maximálně 650 na osobu na den toho opravdu nemůže očekávat moc.