Levně all inclusive

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
37125
29.2.24 14:00
@Hibou píše:
Píše týden ;) :mrgreen:

To sem prehlidla :D tak to je v Evropě nereálné no. To tak někde v Thajsku třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76280
29.2.24 14:02
@NelcaZ píše:
No nic, klasicky se diskuze odvíjí úplně jinam než byl záměr. :nevim: :zed:

no logicky, protože se nám to zdá jako nesmysl, tvůj požadavek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
29.2.24 14:05
@renap píše:
@NelcaZ dcera s rodinou tak lítají, ale věnuje tomu dost času a ty nervy 8o
Letenku sleduje denně, když vidí něco za dobrou cenu, kam by chtěli tak to koupí a ubytko hledá potom.Byli tak na Mallorce,, párkrát v Itálii.
Letos letí na Sicílii letenky sehnala z Norimberku za 4 tisíce pro tři, kufry si připlatí ubytko na týden v červenci za 10 se snídaní, auto na celý pobyt 4 tisíce. Když připočtou útratu tam za jídlo, tak je to bude stát skoro stejně jako přes cestovku, ale když je to baví. :mrgreen: Já bych na tohle nervy neměla.
Bulharsko se dá sehnat na First nebo Last hodně levně, když nechcete luxus.

Nejde jen o usporu, ale o to ze projedou nadherny ostrov a neco uvidi, ja taky nechci lezet v resortu a venuju cas hledani atd., kdo chce nic neresit a nechat to resit jine, at si priplati cestovku, kdo si to chce udelat podle sebe a usetrit, hleda levne letenky a resi to dle sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
29.2.24 14:06

@NelcaZ Tak třeba s první cestovkou, co jsem zkousela, se za 4 lidi s all inc a komplet dopravou dostaneš na 47k - týden Bulharsko. To uz nedává moc smysl hledat si neco po vlastní ose, vyjde ti to prakticky stejne. Otázka je, jaká to bude kvalita, ale to uz je vaše věc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9489
29.2.24 14:07
@stinga
@stinga píše:
no logicky, protože se nám to zdá jako nesmysl, tvůj požadavek

fakt se to dá, ale asi jenom to Bulharsko. Kdyby stačila polopenze a konec června, tak i nějaká Mallorka, Itálie, možná nějaký z levnějších řeckých ostrovů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
29.2.24 14:10

Zakl, za loňskou cenu neseženeš, dítě pod a nad 2 roky je v tomhle rozdíl. Ale koukla jsem na booking a v Bulharsku toho je docela dost za 24 tisíc. I nějaké Řecko tam za tuhle cenu bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9489
29.2.24 14:12
@Knizka píše:
Nejde jen o usporu, ale o to ze projedou nadherny ostrov a neco uvidi, ja taky nechci lezet v resortu a venuju cas hledani atd., kdo chce nic neresit a nechat to resit jine, at si priplati cestovku, kdo si to chce udelat podle sebe a usetrit, hleda levne letenky a resi to dle sebe.

ano, ale to dělám i když letíme přes cestovku. Půjčujeme si auto, nebo pokud jsem sama s dcerou a nechci řídit, tak kupujeme výlety na místě. nebo jezdíme jejich dopravou. Loni na Krétě jsme byli v hotelu dva dny z celé dovolené. Letos máme v plánu Samos a už přesně vím, kam všude pojedeme a co tam uvidíme. Jet s cestovkou neznamená ležet celou dovolenou u bazénu a cpát se u korýtka, i když máme třeba al incl.. Ale většina lidí si to myslí, no. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
29.2.24 14:17

My jsme vloni našli hotel na bookingu a pak se ho sami zarezervovali přímo pře oficiální web. Vloni nás dovolena celkem vyšla na 20 tisíc pro všechny na tyden s all inclusive…jedli a pili jsme od rána do večera, v hotelu bylo čisto a dobře služby. Takže kdo mi tady tvrdí, že nejde sehnat, tak jde…můj dotaz směřoval spíše k tem, co jsou na stejné vlne jako já, ne pro ty, co si zaplatí dovolenou ultra all incl. v 5*hotelu s cestovkou a bez delegáta ani nepřijdou ulici… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
29.2.24 14:21

Z. Nevím, co tady jako očekáváš. Zas jako, když jsi zas takový meistr a chlubis se nám, jak jsi byla za dobré peníze VLONI (což je dnes jiná doba),tak proč se vůbec ptáš a jsi taková? Pokud jsi tak dobrá, tak si to dokážeš najít sama bez něčí pomoci, ne? :nevim:

Drtivá většina hotelů s all se na vlastní pěst zkrátka nevyplatí - v Evropě můžeš max zkusit země typu Polsko Balt (ale tam je chladněji), Černá Hora a možná Makedonie. Ale ostatní destinace v hlavní sezóně zapomeň do 20 tisíc. Při dnešní oslabené koruně navíc to bude o to vše dražší pro nás.
Tvoje představa je celkem naivní, pokud chceš jiné destinace než výše zmíněné… :nevim:

Taky lítám jen na vlastní pěst, ale nejsem tady taková „madam“, protože vím, že all se na vlastní pěst moc nevyplatí (proto ani sama takto na all nejezdím, v daných destinacích bych se ani nedoplatila :D ).Stačí jen googlit a vědět. Cestovka je v tomhle naprosto win win (množstevní slevy apod.). Navíc obecně jsou letos i dražší letenky, takže svůj rozpočet spíš rozšiř. To, že jsi byla vloni tak a tak je ti k ničemu, dnes jsou jiné podmínky :)

Příspěvek upraven 29.02.24 v 15:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76280
29.2.24 14:24
@NelcaZ píše:
My jsme vloni našli hotel na bookingu a pak se ho sami zarezervovali přímo pře oficiální web. Vloni nás dovolena celkem vyšla na 20 tisíc pro všechny na tyden s all inclusive…jedli a pili jsme od rána do večera, v hotelu bylo čisto a dobře služby. Takže kdo mi tady tvrdí, že nejde sehnat, tak jde…můj dotaz směřoval spíše k tem, co jsou na stejné vlne jako já, ne pro ty, co si zaplatí dovolenou ultra all incl. v 5*hotelu s cestovkou a bez delegáta ani nepřijdou ulici… :nevim:

ano, hned jsi lepší člověk, když letíš bez cestovky a delegáta :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
29.2.24 14:25

@NelcaZ :roll: jako takhle, Bulharsko je ta nejlevnější destinace u moře. Mozna ještě Polsko, tam usetřiš za letenky. Zbytek Evropy je o dost dražší. Jestli máš 20.tis. jenom na to ubytování, asi by se někde něco dalo, ale s letenkami pochybuji a ještě chceš jet už pomalu v sezóně. Jako, jestli se ti povede něco sehnat, budu ráda když tu potom napíšeš kde a kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
29.2.24 14:29
@Majinka7 píše:
@NelcaZ :roll: jako takhle, Bulharsko je ta nejlevnější destinace u moře. Mozna ještě Polsko, tam usetřiš za letenky. Zbytek Evropy je o dost dražší. Jestli máš 20.tis. jenom na to ubytování, asi by se někde něco dalo, ale s letenkami pochybuji a ještě chceš jet už pomalu v sezóně. Jako, jestli se ti povede něco sehnat, budu ráda když tu potom napíšeš kde a kdy.

Polsko je na tohle super no, nevím teda jak hotely, ale my si tam loni pronajali byt, na jídlo chodili do restauraci, vstupy všude možně a na týden to vyšlo pro 5 lidi na 20 tisíc. Plus teda cesta no, my jeli autem. Lepší jak sedět v jednom hotelu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14420
29.2.24 14:34

@NelcaZ keď to bolo minulý rok tak super, choďte tam aj tento :nevim: minulý rok ste mali ešte infanta, to je tiež úspora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
29.2.24 14:36
@renap píše:
ano, ale to dělám i když letíme přes cestovku. Půjčujeme si auto, nebo pokud jsem sama s dcerou a nechci řídit, tak kupujeme výlety na místě. nebo jezdíme jejich dopravou. Loni na Krétě jsme byli v hotelu dva dny z celé dovolené. Letos máme v plánu Samos a už přesně vím, kam všude pojedeme a co tam uvidíme. Jet s cestovkou neznamená ležet celou dovolenou u bazénu a cpát se u korýtka, i když máme třeba al incl.. Ale většina lidí si to myslí, no. :lol:

Ale to jste opravdu vyjimka, naprosta drtiva vetsina s cestovkou opravdu jen lezi v resortu. Krom drobnych take naplanovanych vyletu cestovkou. Uprimne neznam nikoho kdo leti s cestovkou na all a tam si pujci auto a jezdi po vyletech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
29.2.24 14:38
@Kriss Tina píše:
Polsko je na tohle super no, nevím teda jak hotely, ale my si tam loni pronajali byt, na jídlo chodili do restauraci, vstupy všude možně a na týden to vyšlo pro 5 lidi na 20 tisíc. Plus teda cesta no, my jeli autem. Lepší jak sedět v jednom hotelu :D

My vloni to stejne a byla to jedna z nejkrasnejsich dovolenych. Fakt strasne moc se mi tam libilo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí