Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Knizka píše:
Ale to jste opravdu vyjimka, naprosta drtiva vetsina s cestovkou opravdu jen lezi v resortu. Krom drobnych take naplanovanych vyletu cestovkou. Uprimne neznam nikoho kdo leti s cestovkou na all a tam si pujci auto a jezdi po vyletech.
to si nemyslím. jezdíme jenom do hotelů s jídlem a když náhodou jdem na schůzku s delegátem, tak tam lidi řeší hlavně půjčení aut. A parkoviště před hotely bývají plná aut z půjčoven.
@Knizka píše:
Ale to jste opravdu vyjimka, naprosta drtiva vetsina s cestovkou opravdu jen lezi v resortu. Krom drobnych take naplanovanych vyletu cestovkou. Uprimne neznam nikoho kdo leti s cestovkou na all a tam si pujci auto a jezdi po vyletech.
Třeba já! Teda nepůjčuju auto, jezdím vlaky a busy. Třeba Tunisko se bez cestovky nevyplatí, lety samostatně jsou moc drahé. Ale ty římské památky tam
arabská architektura ![]()
@renap píše:
to si nemyslím. jezdíme jenom do hotelů s jídlem a když náhodou jdem na schůzku s delegátem, tak tam lidi řeší hlavně půjčení aut. A parkoviště před hotely bývají plná aut z půjčoven.
Ale vzdyt tam lidi muzou byt normalne pres booking
![]()
@Knizka píše:
Ale vzdyt tam lidi muzou byt normalne pres booking![]()
To je jedno přes to tam jsou, když je hotel jenom al inclusive.
@Annonymní_007 píše:
Třeba já! Teda nepůjčuju auto, jezdím vlaky a busy. Třeba Tunisko se bez cestovky nevyplatí, lety samostatně jsou moc drahé. Ale ty římské památky tamarabská architektura
To je na me moc velka divocina, do arabskych zemi litam s cestovkou a i vylety mam s cestovkou, ale evropske zeme projizdim moc rada. Letos letim do Portugalska a Spanelska, jen s batohem, nemam ani zadne ubytovani a kam dojdu tam si neco najdu a prespim, mam to v planu na necele 3 tydny a tesim se moc. Jedu sama ![]()
@renap píše:
To je jedno přes to tam jsou, když je hotel jenom al inclusive.
Ale prece pointa byla, ze proc jezdit bez cestovky, ze jsou to nervy (vase slova). At si lita kdo chce kam chce a jak jemu to vyhovuje. Ja litam tak i tak a oboje ma svoje vyhody (a nevyhody).
@Knizka píše:
To je na me moc velka divocina, do arabskych zemi litam s cestovkou a i vylety mam s cestovkou, ale evropske zeme projizdim moc rada. Letos letim do Portugalska a Spanelska, jen s batohem, nemam ani zadne ubytovani a kam dojdu tam si neco najdu a prespim, mam to v planu na necele 3 tydny a tesim se moc. Jedu sama
Tunisko je Evropa, co teprve taková Bangladéš
A motat do diskuze, kde někdo jede s dětmi 2 a 5 let, jak ty jezdíš s batůžkem, to je asi trošku něco jineho… Nemyslíš? ![]()
@Annonymní_007 píše:
Tunisko je Evropa, co teprve taková BangladéšA motat do diskuze, kde někdo jede s dětmi 2 a 5 let, jak ty jezdíš s batůžkem, to je asi trošku něco jineho… Nemyslíš?
Mas pocit ze to doporucuju? Jen jsem reagovala na diskuzi smerem ke mne. Ja s detma nelitam, tedy ceny v cestovkach zvyhodnenych pro rodiny vubec neznam.
@Knizka píše:
Tak já se taky přidávám k těm, co si půjčují auto i kdyz letí s cestovkou.Ted jsme si pujcovali na Fuertě. Jinak na týden s all za necelých 12.tis.osoba, kdybych jela po vlastní ose, tak by to bylo dražší. Nekdy se ta cestovka opravdu vyplatí.
@Majinka7 píše:
Tak já se taky přidávám k těm, co si půjčují auto i kdyz letí s cestovkou.Ted jsme si pujcovali na Fuertě. Jinak na týden s all za necelých 12.tis.osoba, kdybych jela po vlastní ose, tak by to bylo dražší. Nekdy se ta cestovka opravdu vyplatí.
Nekdy samozrejme ano, take vyuzivam i cestovky.
@NelcaZ píše:
My jsme vloni našli hotel na bookingu a pak se ho sami zarezervovali přímo pře oficiální web. Vloni nás dovolena celkem vyšla na 20 tisíc pro všechny na tyden s all inclusive…jedli a pili jsme od rána do večera, v hotelu bylo čisto a dobře služby. Takže kdo mi tady tvrdí, že nejde sehnat, tak jde…můj dotaz směřoval spíše k tem, co jsou na stejné vlne jako já, ne pro ty, co si zaplatí dovolenou ultra all incl. v 5*hotelu s cestovkou a bez delegáta ani nepřijdou ulici…
Tak to samé udělejte letos, ne? Jezdíme na vlastní pěst a letos ceny všude dost stouply, včetně letenek, těžko se na loňskou cenu dostanete.
@Annonymní_007 já znám hodně rodin, co lítají s baťůžkama i mimo Evropu a s malými dětmi do 2let nebo předškolními
s první dcerou jsme stavěli dům, tak byla do 4let 3× u moře, 2× mimo EU a teď s druhou se těšíme, jak budeme cestovat 😊sbírám tipy na Facebooku a sleduju, kam na podzim vyrazíme, moc se nám líbilo v Ománu, tak asi Kanárské ostrovy nebo nějaké Emiráty
a holky klidně létají samy s dětmi Mexiko, Maledivy, Srí lanku,…
@Tichošlápek píše:
@Kriss Tina ale studené moře
Mě nepřišlo. Já nemám rada takovou tu vodu jako kafe
ale většinou bylo teplejší než venku, sem se chodila do vody ohřát ![]()
@Kriss Tina píše:
Mě nepřišlo. Já nemám rada takovou tu vodu jako kafeale většinou bylo teplejší než venku, sem se chodila do vody ohřát
Tak tos to teda vylepšila ![]()