Levně all inclusive

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
2.3.24 21:33

@Snorlaxik já neberu nic pod 8,5 ideálně 9, ale jsem rozmazlena, nepopírám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
2.3.24 21:34
@Tichošlápek píše:
@Snorlaxik já neberu nic pod 8,5 ideálně 9, ale jsem rozmazlena, nepopírám :mrgreen:

Tak každý má ty priority jinde. Navíc loňské recenze jsou dost často k ničemu.

• Citovat
  • Upravit
76280
2.3.24 21:37
@Livi92 píše:
Ono se to často tváří levně, ale potom zjistíš, že na místě chtějí poplatky za každou kravinu a to, co je zahrnuto do all-inlusive, je dost osekané. Nebo je tam jiný zádrhel. Ostatně, je to i případ sem přidaných hotelů, stačí nekoukat jen na hvězdičky, ale přečíst si recenze. A pak je to na člověku, co od all-inclusive očekává. Ale za maximálně 650 na osobu na den toho opravdu nemůže očekávat moc.

tak zase ale - zadání bylo pouze all inclusive - o hodnocení tam nic nebylo, třeba jsou skromní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
2.3.24 22:47
@Snorlaxik píše:
Nechtěla letenky. Ty chce řešit samostatně

Jj, pravda, teď jsem koukala, ale to potom moc nechápu to šetření na ubytování, když za letenky po Evropě může dát tu samou částku :nevim: to už si snad pohlídat v červnu lasty a zkusit např. Řecko nebo co zrovna bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mamatri111
2.3.24 23:03
@telezska píše:
Ahooj chci se optat jak nejlevneji jste kdo poridil rodinnou dovolenou letecky all inclusive?? Jsme 2 dospeli a 2 deti (4 roky a 8 mesicu) chceme jet v zari aby nebylo uz takove teplo pro deti.. :).. a nechceme dat za dovcu ranec.. povidejte kdo jste co poridil opravdu levne.. a kam to bylo.. :) diiiky :)

Není All inclusuve, jako all inclusive. Chceš mít All inclusive a tam samé hnusné jídlo?

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
3.3.24 00:53
@Mamatri111 píše:
Není All inclusuve, jako all inclusive. Chceš mít All inclusive a tam samé hnusné jídlo?

Proč hned hnusné jídlo? I levnější hotely můžou mít skvělé jídlo. Ne každý je vybíravý ;)

• Citovat
  • Upravit
Mamatri111
3.3.24 01:05
@Snorlaxik píše:
Proč hned hnusné jídlo? I levnější hotely můžou mít skvělé jídlo. Ne každý je vybíravý ;)

No, většinou můžeš čekat to, co si zaplatíš… Někdy spíš horší. Za nízkou cenu nemůžeš čekat gurmansky zážitek. Otázkou je, zda v all inclusive vůbec čekat gurmansky zážitek. I v dobrých hotelích, mají ta nejlepší jídla často v placeném menu. Navíc když jsi někde déle než týden, tak je all inclusive už dost na jedno brdo.

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
3.3.24 01:11
@Mamatri111 píše:
No, většinou můžeš čekat to, co si zaplatíš… Někdy spíš horší. Za nízkou cenu nemůžeš čekat gurmansky zážitek. Otázkou je, zda v all inclusive vůbec čekat gurmansky zážitek. I v dobrých hotelích, mají ta nejlepší jídla často v placeném menu. Navíc když jsi někde déle než týden, tak je all inclusive už dost na jedno brdo.

Co jsem za život byla na AI dovolené 2×, tak jsme vždycky vybírali spíš levnější hotel, rozhodně to nebyly žádné 4 nebo 5 hvězdy a s jídlem jsme byli spokojení. Ono totiž záleží, jak je člověk rozežraný a co od toho čeká. Někdy i ten dražší hotel dokáže dost zklamat.

• Citovat
  • Upravit
13965
3.3.24 12:17
@mamina2017 píše:
Tady lidi jen machrují, a když mají hodit odkaz, tak se ohání tím, že ostatní jsou líní a neumí si to najít.Ne, já si to neumím najít, tak prosím odkaz do 18 tis. pro 4 os. s ALL In.

Však ja jsem našla bylo to tedy Bulhrasko a s tím zakladatelka neměla problém… kdo hledá najde ;) jen to nejsou top destinace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
3.3.24 12:59
@Pidulka1991 píše:
Však ja jsem našla bylo to tedy Bulhrasko a s tím zakladatelka neměla problém… kdo hledá najde ;) jen to nejsou top destinace :nevim:

Tak každý má rád něco jiného. A to je dobře, ne? Proč to hned nazývat, ne top destinace? : :think:

• Citovat
  • Upravit
7
12.3.24 13:38

Pomoc s výběrem

Dobrý den, pokud některá budete chtít pomoci s výběrem dovolené, mohu vám poslat nabídky do emailu - pracuji pro Invia.cz, takže toho mám dispozici hodně a znám kvalitu konkrétních hotelů. :kytka:
Můžete mi napsat na mail martina. matouskova@invia.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
12.3.24 15:08
@dexka píše: Více

Jj, prý má invia dost dobré reference :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2327