Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Snorlaxik já neberu nic pod 8,5 ideálně 9, ale jsem rozmazlena, nepopírám ![]()
@Tichošlápek píše:
@Snorlaxik já neberu nic pod 8,5 ideálně 9, ale jsem rozmazlena, nepopírám
Tak každý má ty priority jinde. Navíc loňské recenze jsou dost často k ničemu.
@Livi92 píše:
Ono se to často tváří levně, ale potom zjistíš, že na místě chtějí poplatky za každou kravinu a to, co je zahrnuto do all-inlusive, je dost osekané. Nebo je tam jiný zádrhel. Ostatně, je to i případ sem přidaných hotelů, stačí nekoukat jen na hvězdičky, ale přečíst si recenze. A pak je to na člověku, co od all-inclusive očekává. Ale za maximálně 650 na osobu na den toho opravdu nemůže očekávat moc.
tak zase ale - zadání bylo pouze all inclusive - o hodnocení tam nic nebylo, třeba jsou skromní
@Snorlaxik píše:
Nechtěla letenky. Ty chce řešit samostatně
Jj, pravda, teď jsem koukala, ale to potom moc nechápu to šetření na ubytování, když za letenky po Evropě může dát tu samou částku
to už si snad pohlídat v červnu lasty a zkusit např. Řecko nebo co zrovna bude.
@telezska píše:
Ahooj chci se optat jak nejlevneji jste kdo poridil rodinnou dovolenou letecky all inclusive?? Jsme 2 dospeli a 2 deti (4 roky a 8 mesicu) chceme jet v zari aby nebylo uz takove teplo pro deti.... a nechceme dat za dovcu ranec.. povidejte kdo jste co poridil opravdu levne.. a kam to bylo..
diiiky
Není All inclusuve, jako all inclusive. Chceš mít All inclusive a tam samé hnusné jídlo?
@Mamatri111 píše:
Není All inclusuve, jako all inclusive. Chceš mít All inclusive a tam samé hnusné jídlo?
Proč hned hnusné jídlo? I levnější hotely můžou mít skvělé jídlo. Ne každý je vybíravý ![]()
@Snorlaxik píše:
Proč hned hnusné jídlo? I levnější hotely můžou mít skvělé jídlo. Ne každý je vybíravý
No, většinou můžeš čekat to, co si zaplatíš… Někdy spíš horší. Za nízkou cenu nemůžeš čekat gurmansky zážitek. Otázkou je, zda v all inclusive vůbec čekat gurmansky zážitek. I v dobrých hotelích, mají ta nejlepší jídla často v placeném menu. Navíc když jsi někde déle než týden, tak je all inclusive už dost na jedno brdo.
@Mamatri111 píše:
No, většinou můžeš čekat to, co si zaplatíš… Někdy spíš horší. Za nízkou cenu nemůžeš čekat gurmansky zážitek. Otázkou je, zda v all inclusive vůbec čekat gurmansky zážitek. I v dobrých hotelích, mají ta nejlepší jídla často v placeném menu. Navíc když jsi někde déle než týden, tak je all inclusive už dost na jedno brdo.
Co jsem za život byla na AI dovolené 2×, tak jsme vždycky vybírali spíš levnější hotel, rozhodně to nebyly žádné 4 nebo 5 hvězdy a s jídlem jsme byli spokojení. Ono totiž záleží, jak je člověk rozežraný a co od toho čeká. Někdy i ten dražší hotel dokáže dost zklamat.
@mamina2017 píše:
Tady lidi jen machrují, a když mají hodit odkaz, tak se ohání tím, že ostatní jsou líní a neumí si to najít.Ne, já si to neumím najít, tak prosím odkaz do 18 tis. pro 4 os. s ALL In.
Však ja jsem našla bylo to tedy Bulhrasko a s tím zakladatelka neměla problém… kdo hledá najde
jen to nejsou top destinace ![]()
@Pidulka1991 píše:
Však ja jsem našla bylo to tedy Bulhrasko a s tím zakladatelka neměla problém… kdo hledá najdejen to nejsou top destinace
Tak každý má rád něco jiného. A to je dobře, ne? Proč to hned nazývat, ne top destinace? : ![]()
Dobrý den, pokud některá budete chtít pomoci s výběrem dovolené, mohu vám poslat nabídky do emailu - pracuji pro Invia.cz, takže toho mám dispozici hodně a znám kvalitu konkrétních hotelů. ![]()
Můžete mi napsat na mail martina. matouskova@invia.cz