Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Tichošlápek píše:
Ale hlavně za všechny 18, ne za osobu
Za všechny? To je vtip ne? Tak to musí do Maďarska k Balatonu vlastní dopravou nebo přes booking jen ubytovaní v Chorvatsku já teda za 18 2+2 v životě cenu neviděla do 20 to je letecky opravdu s Ck nesmysl
@Al35 píše:
Jsi tak líná si to najít? Píšu i jejich stránky není nic jednoduššího
Stačilo by umět číst!!
18 tis. za VŠECHNY a ALL IN ![]()
@mamina2017 píše:
Stačilo by umět číst!!18 tis. za VŠECHNY a ALL IN
Tak to žije asi v jiném světě.. paní zakladatelka když chce letět za 18 2+2 to je nesmyslná cena
@Al35 píše:
Za všechny? To je vtip ne? Tak to musí do Maďarska k Balatonu vlastní dopravou nebo přes booking jen ubytovaní v Chorvatsku já teda za 18 2+2 v životě cenu neviděla do 20 to je letecky opravdu s Ck nesmysl
No však o tom je diskuze! Z. chce navíc bez cestovky jen hotel all in do 20 tisíc 4 lidi.
Proto ty překvapující reakce, že jsi něco našla a bez problému na Exim.
Ta představa není moc reálná ani na to Chorvatsko - u all in hotelu bez dopravy začínáš na 35 tisících.
@Sunnysmile19 no první příspěvek je letecky ne ranec takže si to myslím pak uvědomila co požaduje za blbost a upravila to později to už jsem nečetla tak to se vám omlouvám.. někteří lidé si to fakt nespocitaji.. teď jsou třeba levné letenky červenec Praha - mykonos..ale ubytovaní jsem tam nenašla pod 40 za týden bez stravy.. jezdí tam celebrity tak asi proto 🤣 a když vezmes za 5000 pro jednoho letenku na Krétu tak s úbytkem a jídlem a transferu té to s cestovkou vyjde jen cca o 5 tis víc a mas tam ten komfort..teď to taky řeším protože syn jde na střední tak chci jen termín červenec srpen all a tobogany aby se děti nenudily pěkný den ![]()
@Al35
Právě, že o tom je tady diskuze. A dětmi jet na all in do resortu v hlavní sezóně není na vlastní pěst možné dosáhnout. Možná opravdu tak Polsko nahoru k Baltu, ale i tam to nebude kdovijak cenově za hubičku pro 4 člennou rodinu.
Pokud chce člověk ušetřit, tak nepojede sám na vlastní pěst do all in hotelu, tohle je nemožné. To Z. asi stále netuší:D
@Sunnysmile19 no na Rhodos nebo Krétu sezenes i letenky teď i hotel all ale proste skoro ta stejnou cenu jako s Ck je proste hlavní sezóna no
Tak na bookingu se do 20.000 tisíc dá něco najít. Ale nepřijde mi to jako nějak tragický ubytování ![]()
@Knizka píše:
Ale to jste opravdu vyjimka, naprosta drtiva vetsina s cestovkou opravdu jen lezi v resortu. Krom drobnych take naplanovanych vyletu cestovkou. Uprimne neznam nikoho kdo leti s cestovkou na all a tam si pujci auto a jezdi po vyletech.
Já tak jezdím miluju komfort all in zabali ti i svacinku v hotelu je půjčovna za 3 dny jsme projeli Rhodos za 7 Krétu tam jsme byli celkem 14 dni
@Snorlaxik píše:
Tak na bookingu se do 20.000 tisíc dá něco najít. Ale nepřijde mi to jako nějak tragický ubytování
s all inclusive pro 4 osoby? tak hoď screen
@stinga píše:
s all inclusive pro 4 osoby? tak hoď screen
Ty si to neumíš na tom bookingu zadat? ![]()
Jižní Portugalsko. Lagos, Albufeira (letiště Faro, případně sjet z Lisabonu). Jihovýchodní Španělsko (kolem Barcelony).
Já jsem ale došla k tomu, že pokud s jídlem, je lepší polopenze - najíst se ráno a večer, pro děti přes den něco málo, pití. Rozdíl do AI bývá několik set eur na rodinu, a to nikdy nepropijeme a neprosvačinkujeme.
Pak taky vřele doporučuju čtyřhvězdičkové kempy, mobilheim, ale v těch jsem nikdy možnost AI nezkoumala. Nebo vlastně v tom Španělsku jsem něco viděla.
@Snorlaxik píše:
Ty si to neumíš na tom bookingu zadat?
Tady lidi jen machrují, a když mají hodit odkaz, tak se ohání tím, že ostatní jsou líní a neumí si to najít.
Ne, já si to neumím najít, tak prosím odkaz do 18 tis. pro 4 os. s ALL In.
@mamina2017 píše:
Tady lidi jen machrují, a když mají hodit odkaz, tak se ohání tím, že ostatní jsou líní a neumí si to najít.Ne, já si to neumím najít, tak prosím odkaz do 18 tis. pro 4 os. s ALL In.
Letecky? Busem? Nebo jen ubytko pro 4 do 18 s all?
@mamina2017 píše:
Tady lidi jen machrují, a když mají hodit odkaz, tak se ohání tím, že ostatní jsou líní a neumí si to najít.Ne, já si to neumím najít, tak prosím odkaz do 18 tis. pro 4 os. s ALL In.
Holt pak takový neschopní zaplatí za dovolenou víc, než ti co umí hledat ![]()