Levné plenky pro novorozence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1609
26.5.20 15:35

Obchodní řetězce prodávají většinou plenky své privátní značky, levnější než značkové a kvalita mnohdy srovnatelná, ale žádnému dítěti nesedí všechno, chce to zkusit. Ale přikláněla bych se taky k praní, vyhneš se zoufalému počítání plen jestli vystačíš než přijde rodičák, jak to tady kolikrát čteme. Nebo třeba používají maminky obojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
23.6.20 21:46

Já bych doporučila pandy, jsou z té levnější kategorie, mají je na netu, většinou pošlou dárek, což se taky hodí a jsou dobré a velikost bych zvolila asi tu newborn, to stačí třeba jeden balík, ale počítejte s tím, že čím větší tím dražší, ne sice moc, ale jsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
23.6.20 23:54

@sasenka2000 děkuji, už jsem objednala z netu ty Dada a Bella Happy. Balíček newborn 2 až 5 kilo a balíček velikost 1 3 až 6 kilo, tak snad budou vyhovovat, jinak se picnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
24.6.20 01:26

Já pro malého používám plenky gaga z tesca a jsou fakt suprove vyzkoušela jsem snad všechny plenky a tyto nám sedí nejlépe, sice už máme 5 (junior) ale mají i 3 (midi) záleží jak velké se narodí miminko jelikož plenky jsou od 4kg. Muj syn měl 4kg takže by nám seděli, Je tam tusim 79ks za 190,– :palec: nedělejte si hlavu když budete broudit internetem najdete spoustu plinek v akci, včera jsem viděla od 2 kg lupilu ve slevě za 150,– chce to jen pátrat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
24.6.20 07:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
26.6.20 11:10

Látkové a můžeš se i poptat na darování - swap skupiny a prohledat bazárky a sehnat výbavu za pár korun ;)

odkud jsi? zkusím něco najít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky