Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Obchodní řetězce prodávají většinou plenky své privátní značky, levnější než značkové a kvalita mnohdy srovnatelná, ale žádnému dítěti nesedí všechno, chce to zkusit. Ale přikláněla bych se taky k praní, vyhneš se zoufalému počítání plen jestli vystačíš než přijde rodičák, jak to tady kolikrát čteme. Nebo třeba používají maminky obojí.
Já bych doporučila pandy, jsou z té levnější kategorie, mají je na netu, většinou pošlou dárek, což se taky hodí a jsou dobré a velikost bych zvolila asi tu newborn, to stačí třeba jeden balík, ale počítejte s tím, že čím větší tím dražší, ne sice moc, ale jsou
@sasenka2000 děkuji, už jsem objednala z netu ty Dada a Bella Happy. Balíček newborn 2 až 5 kilo a balíček velikost 1 3 až 6 kilo, tak snad budou vyhovovat, jinak se picnu ![]()
Já pro malého používám plenky gaga z tesca a jsou fakt suprove vyzkoušela jsem snad všechny plenky a tyto nám sedí nejlépe, sice už máme 5 (junior) ale mají i 3 (midi) záleží jak velké se narodí miminko jelikož plenky jsou od 4kg. Muj syn měl 4kg takže by nám seděli, Je tam tusim 79ks za 190,–
nedělejte si hlavu když budete broudit internetem najdete spoustu plinek v akci, včera jsem viděla od 2 kg lupilu ve slevě za 150,– chce to jen pátrat. ![]()
Látkové a můžeš se i poptat na darování - swap skupiny a prohledat bazárky a sehnat výbavu za pár korun ![]()
odkud jsi? zkusím něco najít